Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Κύριοι και κυρίες μέλη της ¨Ενωσης, κύριε πρόεδρε,

Η επιστολή που μας παραδώσατε την περασμένη Κυριακή μας δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα.

Αναγνωρίζουμε το πολιτικό θάρρος να αναλάβετε την ευθύνη για την τραγική αποτυχία του πολιτικού κόσμου αλλά και την συντριβή των ονείρων των νέων αυτού του τόπου. Θάρρος που δυστυχώς δεν έχουν οι εν ενεργεία συνάδελφοί σας.


Όμως οι ελπίδες και τα όνειρα ενός λαού δεν είναι κάτι ευτελές που η συγνώμη φτάνει για να ξεπεράσει κανείς τις συνέπειες μιας και ο λαός μας θα συνεχίσει να τις υπόκειται για δεκαετίες . Και εφόσον ακόμα και οι δημοσιογράφοι (όπως καταθέτετε) σας έλεγαν το σωστό αλλά εσεις τους αγνοούσατε επι σειρά ετών, τότε πρόκειται για εγκληματική αμέλεια (τουλάχιστον) εναντίον ενός λαού που το μόνο για το οποιο τον χρειαζόσασταν είναι να ψηφίζει κάθε τέσσερα χρόνια χωρίς να φωνάζει. Τα εγκλήματα κατά ενός λαού κύριοι και κυρίες Βουλευτές , δικάζονται κανονικά από λαικά δικαστήρια.

Αν θέλετε να θεωρηθεί ότι η προσπάθεια μεταμέλειας και αναγνώρισης των λαθών σας είναι μια ειλικρινής χειρονομία , τότε θα πρέπει τουλάχιστον να:

1. Προκαλέσετε και δεχτείτε πλήρη έλεγχο της οικονομικής και περιουσιακής κατάστασής σας πριν εισαχθείτε στην πολιτική ζωή και μετά. Το ίδιο οφειλετε να παροτρύνετε και τους εν ενεργεία συναδέλφους σας να κάνουν, ώστε να αρθούν οποιεσδήποτε αμφιβολίες για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

2. Σταματήσετε τις προσπάθειες για την σκανδαλώδη καταβολή αναδρομικών τεραστίων ποσών για συντάξεις επιβαρύνοντας ακόμα περισσοτερο τον προυπολογισμό.

3. Ζητήσετε και εσεις μαζί μας την διενέργεια πολλαπλού δημοψηφίσματος ώστε για πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία του ο λαός μας να αποφασισει για όσα τον αφορούν.

4. Αναλάβετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και αποκαλύψετε όλη την αλήθεια για το παρελθόν ξεσκεπάζοντας τα λάθη και υποστηριζοντας τον αγώνα του λαού για αλλαγή στο πολιτικό σύστημα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας του Συντάγματος.

Μόνον αν και έμπρακτα αποδείξετε την μεταμέλειά σας ο λαός θα πιστέψει ότι πρόκειται για ειλικρινή προσπάθεια. Άλλωστε γνωρίζετε ότι με ψέμματα και υποκρισίες λειτουργούσε το πολιτικό σύστημα που πρωταγωνιστούσατε τόσα χρόνια . Ηρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά.

Για την οργανωτική επιτροπή των 300 Ελληνων

Τηλ.Επικοινωνίας 6980834934









300ellin@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Εγώ που τόσο καιρό λέω τα καλύτερα για σας, τώρα θα πω "κακώς δίνετε χώρο για μεταμέλεια".

    Προσωπικά σαν πολίτης δε συγχωρώ κανέναν τους. Όλοι αυτοί ειναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Και αν εγώ είμαι υπεύθυνος που κοιμόμουν 30 χρόνια, αυτοί είναι 3 φορές υπεύθυνοι που τα ήξεραν και σιωπούσαν.

    Δήμευση της περιουσίας τους και κάτεργα για την υπόλοιπη ζωή τους. Αυτό έχω να πω. Και καλό είναι να ξέρουν και αυτοί και τα αφεντικά τους πως ότι μα...ία κι αν ψηφίσουν ή υπογράψουν, θα ακυρωθεί άμεσα με τη μεταβίβαση της εξουσίας στο λαό.

    Και την επιστολή τους να τη βάλουν στον κ..ο τους.

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !!!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω οτι τους δώσαμε συγχωροχάρτι - αντιθετα τους λεμε οτι αν θέλουν να ζητήσουν συγνώμη να το κάνουν με πράξεις και οχι με λόγια και τοτε ίσως ο λαός να τους πιστέψει.... μεχρι τότε τα λέμε.......
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεταμέλεια είναι αληθινή όταν δεν υπάρχει πίεση, όχι όταν σφίγγει η θηλιά.

    Τώρα η μόνη λύση ειναι η τιμωρία. Και να δημιουργήσουμε αυτό που θα διαφυλάξει τη χώρα από παρόμοια προδοσία από μελλοντικούς πολιτικούς.

    Νομίζω πως πλέον είναι αργά για κάθε είδους συγνώμες.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου