Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...

Εδώ και 1,5 χρόνο ζούμε τις ίδιες καταστάσεις που έζησαν οι Αμερικάνοι με τον G. Bush πριν  την  έναρξη του πολέμου στο Ιράκ…..
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθούσε να πείσει τα αμερικανάκια ότι ο Σαντάμ είχε όπλα μαζικής καταστροφής….. τελικά ξεκίνησε τον πόλεμο με ελάχιστους συμμάχους της και πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε ότι ο Σαντάμ δεν είχε ποτέ πυρηνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα…

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την κυβέρνηση Bush να στείλει στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους….. απλά γιατί δεν την ένοιαζε……
Στην Ελλάδα εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε έναν ίδιο George……
Προσπαθεί ο George να μας καταστρέψει γιατί απλά δεν τον νοιάζει…..
Έτρεχε στο ΔΝΤ και έκανε συμφωνίες πριν τις εκλογές…..
Μας φλόμωσε στα ψέματα……
Γύρισε όλο τον πλανήτη – με τα λεφτά μας – για να μας διαπομπεύει ότι είμαστε διεφθαρμένοι , τεμπέληδες και άχρηστοι….. και συνεχίζει…..
Θέλει να εξυπηρετήσει τα φιλαράκια του στην «Λέσχη» και να ξεπουλήσει την Ελλάδα…. την ίδια μας την ζωή……
Βρήκε σύμμαχους ανάμεσα σε απόγονους δρακουλοοικογενειών και υστερικούς γραφικούς πωλητές  για να στηρίξουν το λάθος του…..
Έστειλε το τσιράκι του – της λέσχης Builderberg- τον ποπαυ να λέει  ότι πρώην πρωθυπουργός έλεγε στους ξένους ότι είμαστε διεφθαρμένοι και τελικά αποδείχτηκε ότι αυτός ήταν ο George….
Ποπαυ…… αυτός που δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει και δεν  παραιτείται  παρόλη την  τραγική  αποτυχία του….. και μένει στην θέση του γιατί είναι της «λέσχης»….
Έβαλε το πιο χοντρό τσιράκι του να μας βρίζει και να μας λέει κοπρίτες…. Ότι τα φάγαμε μαζί…. Και μάλιστα έπεισε και πολλούς ότι αυτό ισχύει και έχουν μπει στην διαδικασία όχι απλά να το πιστέψουν αλλά να ρίχνουν και ευθύνες ο ένας στον άλλο ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας τους….. πχ. Οι Ιδιωτικοί υπάλληλοι στους Δημόσιους γιατί είναι τεμπέληδες …οι Δημόσιοι στους επιχειρηματίες γιατί είναι φοροφυγάδες…. Και  άλλες τέτοιες σαχλαμάρες….. και φυσικά αυτό το εκμεταλλεύονται γιατί ο σκοπός τους είναι το διαίρει και βασίλευε…..
Έστειλε γραφικές γυναικούλες  με χαρτοφυλάκιο  να παριστάνουν τις Μοιρολογίστρες  στα τηλεοπτικά παράθυρα και λένε τόσο χοντροκομμένες ανοησίες  που να χρειαζόμαστε δραμαμίνες….
Διόρισε γραφικά ανθρωπάκια να διαχειρίζονται  την εξωτερική πολιτική μας που μόνο η προφορά τους και η φάτσα τους προκαλεί στους εχθρούς μας «κατούρημα»….. αλλά όχι από τον φόβο τους….. αλλά από τα γέλια…..
Έπεισε τους σοβαροφανείς του να στηρίξουν το λάθος του και αυτοί έφτασαν στο σημείο να γίνουν περίγελοι στην τηλεόραση λέγοντας ανοησίες και να μυξοκλαίνε σαν παραπονεμένα παιδάκια που έπεσαν από το ποδήλατο και χτύπησαν στο γόνατο….
Κατάφερε να τρομάξει ο George έναν ολόκληρο λαό…. Κατάφερε να φτάσει στο σημείο να απειλεί με τραγελαφικά διλήμματα ακόμα και τους εκλεγμένους  υποστηρικτές του στον ναό της Δημοκρατίας….
Δεν έχει καταλάβει όμως ο τελειωμένος George και οι κηπουροί του, ότι το σχέδιο τους για να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα δεν θα τους βγει ποτέ….. απλά γιατί είναι εξωφρενικά ανίκανοι…. Τόσο ανίκανοι που επειδή είναι θαυμαστές της πολιτικής Bush νομίζουν ότι οι σαχλαμάρες που κάνουν θα πιάσουν τόπο στην Ελλάδα….
Γιατί απλά εμείς δεν είμαστε Αμερικανάκια…..
Ένα από τα βασικά που δεν έχουν καταλάβει είναι το εξής……
Ότι διλήμματα δεν υπάρχουν ΠΟΤΕ…….
Πάντα υπάρχει ΜΟΝΟ η επιλογή που καταλήγεις…..
Και ο Ελληνικός Λαός έχει επιλέξει να τους τιμωρήσει ….. όσα διλήμματα και αν του θέσουν…
Οι υποστηρικτές του George και στο 1ο κατοχικό σύμφωνο αλλά και στο 2ο που ετοιμάζονται να υποστηρίξουν  να θυμούνται το εξής……
Ότι οι καιροί αλλάζουν……. και οι άνθρωποι αλλάζουν…..
Και  τα πράγματα θα χειροτερέψουν….. και οι Έλληνες θα εξαγριωθούν σε βαθμό μη αναστρέψιμο…..
Και  τότε….. θα λογοδοτήσουν ΟΛΟΙ αυτοί που μας έφεραν εδώ….. απλά γιατί κάποιοι θα πρέπει στο μέλλον να ηρεμήσουν τους  Έλληνες για να μπορέσουν να κυβερνήσουν….
Και το καλύτερο ηρεμιστικό εκείνη την στιγμή θα είναι η εξοντωτική τιμωρία των υπαίτιων της  τραγικής πολιτικής και οικονομικής μας  κατάστασης…..
Για αυτό θα πρέπει εσείς να θέσετε ένα δίλλημα στους εαυτούς σας …..
Να ψηφίσετε υπέρ του νέου 2ου  κατοχικού συμφώνου και μετά από λίγο καιρό να λογοδοτήσετε σε Ειδικό Δικαστήριο αντιμετωπίζοντας την ανάλογη ποινή;
H  να  το καταψηφίσετε και να έχετε ελαφρυντικά για την ψήφιση του 1ου κατοχικού συμφώνου όταν θα λογοδοτήσετε στο Ειδικό Δικαστήριο αντιμετωπίζοντας την ανάλογη  ποινή;
Αποφασίστε…… γιατί ο χρόνος τελειώνει….  Αν και πάντα υπάρχει και η επιλογή του να «πετάξετε»……
Να  θυμάστε όμως ότι ο Θεός αυτή την δύσμοιρη χώρα την αγαπάει και την προστατεύει….
Και θα την προστατεύει για πάντα……
Οπότε να παρακαλάτε να μην υπάρχει Θεός….
γιατί αν υπάρχει…..
….θα σας πάρει ο διάολος..…
ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Τους πήρε ήδη ο διάολος και τον παρακαλούν να σωθούν πιστεύω, καθότι μόνο εκεί μπορούν να απευθύνονται από συνήθεια πλέον.
    Το ότι βρίσκονται ήδη εκεί το χρωστάνε στη βλακεία τους.
    Είχαν πιστέψει προφανώς τη γνωστή ρήση πως ο βλάκας είναι ανίκητος και ήλπιζαν να τα καταφέρουν και πως έχουν μέλλον.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου