Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών της ΕΕ», λέει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια. Ή φανταστείτε εάν ένας τέτοιος άνθρωπος υποστήριζε την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη Αφρικανών στη Νιγηρία για να υπονομεύσουν την εθνική της ομοιογένεια.....
Και φανταστείτε να έκανε μια τέτοια "σύσταση" δημοσίως στον κόσμο, χωρίς ντροπή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή θα ήταν για το «καλό» των Κινέζων ή των Νιγηριανών. Τι είδους αντίδραση θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Κινέζους ή τους Νιγηριανούς; Φυσικά, θα εξοργίζονταν - και δικαίως – που ένας παγκόσμιος ηγέτης, ανοιχτά υποστήριζε την υπονόμευση του λαού τους. Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη πρόσφατα, εκτός, φυσικά, από το ότι τα έθνη που είχε ως στόχο για την υπονόμευσή τους, ο κύριος αυτός, ήταν όλα τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη. Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler για το BBC:

.... Η ΕΕ θα πρέπει να "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει" την "ομοιογένεια" των κρατών μελών της, είπε ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.

Ο Πίτερ Σάδερλαντ (Peter Sutherland), ανέφερε ότι η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά!

... Ο κ. Sutherland, ο οποίος είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και επικεφαλής του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, το οποίο συγκεντρώνει εκπροσώπους από 160 έθνη που ανταλλάσσουν ιδέες πολιτικής.

Είπε στην επιτροπή της Βουλής των Λόρδων, ότι η μετανάστευση είναι μια «σημαντική δυναμική για την οικονομική ανάπτυξη» σε κάποια έθνη της ΕΕ "όσο δύσκολο και αν είναι να το εξηγήσουμε αυτό στους πολίτες των κρατών αυτών".


This is London...

Η γήρανση ή η μείωση του γηγενούς πληθυσμού σε χώρες όπως η Γερμανία ή νότια κράτη μέλη της ΕΕ ήταν το «βασικό επιχείρημα και, διστάζω να χρησιμοποιήσω τη λέξη επειδή οι άνθρωποι έχουν προσβληθεί, για την ανάπτυξη πολυπολιτισμικών κρατών", πρόσθεσε.

"Είναι αδύνατο να θεωρηθεί ότι ο βαθμός ομοιογένειας μπορεί να επιβιώσει, επειδή τα κράτη πρέπει να γίνουν πιο ανοικτά κράτη, όσον αφορά τους ανθρώπους που τα κατοικούν. Ακριβώς όπως έχει γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. "

Είπε ... στην επιτροπή: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, είναι κοινωνίες μεταναστών και ως εκ τούτου μπορούν να φιλοξενήσουν ευκολότερα εκείνους που προέρχονται από άλλους χώρους από ό, τι κάνουμε εμείς, που ακόμα είμαστε "κολλημένοι" με μια αίσθηση ομοιογένειας και διαφοράς μας από τους άλλους.

"Και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπονομεύσει."

Ο κ. Sutherland υποστήριξε πρόσφατα, σε μια διάλεξη στο London School of Economics, του οποίου είναι πρόεδρος, ότι υπήρξε μια «στροφή από το τα κράτη να επιλέγουν μετανάστες στο οι μετανάστες να επιλέγουν κράτη» και ότι η ικανότητα της ΕΕ να ανταγωνιστεί σε "παγκόσμιο επίπεδο" κινδυνεύει.



Πολυπολιτισμική Αθήνα: Εγγύηση ευημερίας... 

Λίγα πράγματα θα πρέπει να επισημανθούν σχετικά με τον κ. Sutherland και την πρότασή του. Το ότι είναι ένα πρόσωπο με σημαντική θέση στη Goldman Sachs, στο χώρο της ενέργειας (πρώην πρόεδρος της BP) και στα Ηνωμένα Έθνη, κάνει τον . κ. Sutherland να βρίσκεται μεταξύ των υψηλοτέρων ελίτ. Όπως όλοι οι ελίτ, τάσσεται μόνο υπέρ της «πολυπολιτισμικότητας» στις λευκές χώρες: στα κράτη της ΕΕ, στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Επίσης, δηλώνει συγκεκριμένα ότι οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών θα πρέπει να «υπονομεύσουν» την ομοιογένεια, ακόμη και αν αυτό δεν είναι καθόλου δημοφιλές στους λαούς. Αν και είναι γνωστό ότι η Ευρώπη είναι ήδη «πολυπολιτισμική» και «ποικιλόμορφη», και συνεχίζουν να την «εμπλουτίζουν» δεκάδες εκατομμυρίων τριτοκοσμικών μεταναστών, οι οποίοι καταφθάνουν συνεχώς τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλοιώνοντας ραγδαία την εθνολογική ομοιογένεια των κρατών (εκτός από τα «παράπλευρα» προβλήματα που δημιουργούν, της αύξησης της εγκληματικότητας, της υποβάθμισης περιοχών, της επιβάρυνσης της οικονομίας, της μετάδοσης ασθενειών κλπ.)
Είναι προφανές ότι η «πολυπολιτισμικότητα» και η «διαφορετικότητα», όπως χρησιμοποιείται από τις ελίτ όπως και από τον «λευκό» κ. Sutherland, είναι η κωδική λέξη για τη γενοκτονία των λευκών.
Κοίτα να δεις πως ο αγώνας για την εξάλειψη της εθνικής ομοιογένειας, («μαζί με τον πόλεμο κατά του «ρατσισμού») ενώνει «ιδεολογικούς αντιπάλους» (sic). Bαρβάτοι καπιταλιστές και «αριστεροί» έως και «αντιεξουσιαστές» βρήκαν «κοινό πεδίο δράσης». Η "ανοικτή κοινωνία" (open society) ενώνει τον κάθε Soros και τον κάθε "aristero". Μόλις πριν λίγο διάβαζα μια παλαιότερη συνέντευξη του Ψαριανού όπου έλεγε: «….περνάω καθημερινά από τη Σωκράτους και Μενάνδρου και γουστάρω τρομερά όλο αυτό το αλισβερίσι των φυλών…». Από κοντά και οι διάφορες Λέσχες, όπως η γνωστή Bilderberg, με τα διαγγέλματα του στυλ «ο εχθρός είναι ο εθνικισμός».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου