Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Παρά το γεγονός ότι και οι δυο πλευρές της σύγκρουσης στη Συρία είναι υπεύθυνες για τη βία , η διεθνής κοινότητα και το ΝΑΤΟ , είναι προκατειλημμένη και συχνά ευθυγραμμίζονται στις αμφίβολες κατηγορίες για σφαγές , κατά του Άσαντ …… αγνοώντας ουσιαστικά τις σφαγές, αποκεφαλισμούς και άλλες βιαιότητες που πραγματοποιούνται από τους επαναστάτες αντάρτες.

Η ανάρτηση περιέχει ΦΡΙΚΤΑ βίντεο που δεν πρέπει να δουν τα παιδιά.


Ενώ τα μέσα επικοινωνίας …. ιδιαίτερα οι ιθύνοντες του CNN και Guardian του Λονδίνου, στις πλατφόρμες της 24-ωρης προπαγάνδας … είναι οι προσκυνητές υπέρ των ανώνυμων “ακτιβιστών” με λογαριασμό στο Twitter …… μπορείτε να βρείτε στο YouTube αρκετά βίντεο-κλιπ των φερόμενων αγριοτήτων του Ασαντ … όμως …. τα εξίσου ανησυχητικά πλάνα κατά τη διάπραξη πράξεων βαρβαρότητας από τους αντάρτες ….. έχουν θαφτεί .

Επιπλέον, έχει έρθει στο φως ότι πολλές από τις υποτιθέμενες βίντεο “σφαγές” και τα άλλα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης … και δείχνουν δήθεν ότι Σύριοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις του Ασαντ … είναι σκηνοθετημένα .

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το καθεστώς Bashar Al-Assad υπήρξε υπεύθυνο για τη βία. Αλλά επίσης δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός ότι οι υποστηριζόμενοι από το ΝΑΤΟ «αντάρτες » έχουν πραγματοποιήσει επίσης αμέτρητες θηριωδίες ….. Διότι κάτι τέτοια δεν είναι μόνο ανέντιμο, αλλά αντιπροσωπεύει μια σκόπιμη προσπάθεια του Τύπο να χειραγωγήσει την περιγραφή των γεγονότων που εκτυλίσσονται στη Συρία , ως ένα μονόπλευρο έγκλημα πολέμου και όχι σαν την αλήθεια – η οποία αλήθεια είναι το γεγονός ότι : ….. « Η Συρία βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο ».





Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν τους αντάρτες ως …. την ελευθερία , την αγάπη , ως τους δημοκρατικούς ακτιβιστές οι οποίοι είναι τα θύματα της αιματοχυσίας .Στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύουν και τα παρακάτω βίντεο, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια .


Ένας πολίτης έχει κρεμαστεί από ένα δέντρο από τους αντάρτες της Συρίας, επειδή φέρεται να είπε στον ΟΗΕ παρακολουθεί πληροφορίες που οι αντάρτες δεν ήθελαν να μαθευτούν . Έίναι ενας χτυπημένος ψυχικά ασθενής άνθρωπος , που αφού τον κρέμασαν στη συνέχεια πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τους Σύριους αντάρτες που ψάλλουν «Allahu Akbar».

http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3Dx9InOOK_jRo%26feature%3Dplayer_embedded

Σε αυτό το βίντεο, τα σώματα των στρατιωτών που σκοτώθηκαν από τους αντάρτες πετιούνται στον ποταμό Ορόντη. Οι άνδρες ψάλλουν το «Allahu Akbar».ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ , ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ “ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο . / ALQAEDA

http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DfSYQzkxapB4%26feature%3Dplayer_embedded

Υπάρχουν επίσης πολλά βίντεο κλιπ και φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι αντάρτες είναι πιστοί στην Αλ Κάιντα. Αυτά τα βίντεο κλιπ τεκμηριώνουν το γεγονός ότι οι αντάρτες της Συρίας και των συμμάχων τους, απέχουν πολύ από την εικόνα που προσπαθούν να τους φτιάξουν τα μίντια.

Απέχουν ομως πολύ από το να αντιπροσωπεύουν τους θρησκευτικά και πολιτισμικά αποκλεισμένους και το ιδανικό της δημοκρατικής ελευθερίας .

Έτσι μπορεί να τους έβλεπε μόνο ο συνήγορος του @λητη …. ( ξέρετε τώρα ) ….. διότι με ενέργειες και τις δηλώσεις τους , οι αντάρτες δεν αντιπροσωπεύουν κάτι … περισσότερο από μια συμμορία αιμοσταγών , εξτρεμιστών , μισθοφόρων κακοποιών , που παρόλα αυτά υποστηρίζονται από τις δυτικές δυνάμεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , λόγω των συμφέροντα των επιχειρήσεων τους .-



Ο γιος αυτής της γυναίκας, Sari Σαούντ, πυροβολήθηκε στο Χομς. Ενώ το Al-Jazeera ισχυρίστηκε ότι τον σκότωσε ο στρατός του Άσαντ , η γυναίκα επιμένει τι ήταν οι αντάρτες


Οι Τζιχαντιστές εισέρχονται στη Συρία μέσω Τουρκίας

Η El País είχε χθες ένα άρθρο για τους “ισπανούς” μουσουλμάνους που είχαν σκοτωθεί ενώ αγωνίζονταν ενάντια στην κυβέρνηση Ασαντ στη Συρία. Οι μουσουλμάνοι ήταν από τη Θέουτα, τον ισπανικό θύλακα στην Αφρική, στο έδαφος του Μαρόκου που κατοικείται από μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων του Μαρόκου μαζι με τους εκεί Ευρωπαίους κάτοικους.



Το άρθρο εξιστορεί την ιστορία μερικών Μουσουλμάνων από τη Θέουτα οι οποίοι ταξίδεψαν στη Συρία και σκοτώθηκαν εκεί.
Είναι γεμάτο από τα συνήθη πράγματα που λέγονται από την οικογένεια και τους γνωστούς για το πώς”φαινόταν τόσο φυσιολογικός , δεν ήταν φανατικός”. Ήρθαν από τη γειτονιά του Ελ Πρίνσιπε, δίπλα στα σύνορα του Μαρόκου, και ταξίδεψαν με την εταιρεία των γνωστών τζιχαντιστων του Μαρόκου, που πετούν από Μαδρίτη προς την Τουρκία και που συνδέονται με άλλες ομάδες τζιχάντ εκεί που τους βοήθησαν να διασχίζουν τα σύνορα προς τη Συρία. Η Θέουτα, με περίπου 80.000 κατοίκους, έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας των νέων στην Ευρώπη , γυρω στο 60%.

… «Ξέραμε ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί. Κανείς δεν εκπλήσσεται από αυτό. Οι νεαροί άνδρες είχαν ήδη ταξιδέψει από τη Θέουτα στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, γιατί δεν θα πήγαιναν και στη Συρία τώρα; …..
« Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο στοιχείο κοινωνικής περιθωριοποίησης και ξεριζωμού », σύμφωνα με επίσημο από τις υπηρεσίες πληροφοριών.



… Το τέμενος του Λας Caracolas ελέγχεται από την Unión de Comunidades Islámicas de España (UCIDE), η οποία εκπροσωπείται από τη Θέουτα Laarbi Mateeis, διεύθυνση του κινήματος Jamaat Tablighl . Τριάντα … από τα 32 τζαμιά της πόλης ελέγχονται από τη σκληροπυρηνική ομάδα « που κηρύττει την ειρήνη » , αλλά κατά καιρούς παράγει τρομοκράτες όπως ο Μοχάμεντ Άττα, ο οποίος διηύθυνε τις επιθέσεις αυτοκτονίας της 9/11.
Όλα τα τζαμιά στη Θέουτα έχουν Μαροκινούς ιμάμηδες που στην πλειοψηφία πληρώνονται από το μαροκινό υπουργείο Θρησκευμάτων.

ΤΕΛΟΣ

Πηγή: El País

http://heilgapormindthegap.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Δείτε επίσης το βίντεο της ομιλίας του Καντάφι στον ΟΗΕ πριν την πτώση και το θανατό του ΔΥΤΙΚΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' - ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι' αυτό να τους κτίσουμε και εμείς το τζαμί τους εδώ στην ελλάδα να μας σφάζουν από δω πιο εύκολα.... να μη χρειάζεται να ταξιδεύουν από το μαρόκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου