Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

Η θερμοκρασία στη Μαδρίτη ήταν μόλις ένας βαθμός Κελσίου πάνω από το μηδέν. Ωστόσο πολλοί Ισπανοί και Ισπανίδες εκαναν πρωί πρωί ουρά έξω από το κατάστημα της φίρμας Desigual στη Μαδρίτη, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.
Ηθελαν να είναι από τους πρώτους που θα έμπαιναν όταν το κατάστημα άνοιγε τις πόρτες του στις 9 το πρωί…


Οπως προέβλεπε το διαφημιστικό «χάπενινγκ» με το σύνθημα «Entra casi desnudo y sal vestido», «Μπες σχεδόν γυμνός και βγες ντυμένος», το κατάστημα Desigual υποσχόταν να ντύσει δωρεάν τους πρώτους εκατό πελάτες που θα έμπαιναν μόνο με τα εσώρουχά τους.

Ετσι και έγινε…Μετά από ώρες και ξεπαγιάζοντας μεσα στο κρύο πήραν οι πρώτοι 100 την  μπλούζα τους και το παντελόνι τους, δίνοντας έτσι με το ξεφτιλίκι τους τεράστια διαφήμιση στην εν λόγο εταιρεία…

Εκεί έχει φτάσει ο ανθρώπινος εξευτελισμός… Η Νέα τάξη γελάει με την αποχαύνωση του ανθρώπινου είδους και τον εξευτελισμό του ανθρώπου, και πειραματίζεται για να δεί μέχρι πιο σημείο ξεφτίλας είναι ικανός να φτάσει ο άνθρωπος…προκειμένου να ικανοποιήσει την καταναλωτική του μανία

Θερμοπύλαι
filonoi.gr

Η ανάρτηση πρωτοδημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο.

1 σχόλιο:

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου