Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ‏

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών ύστερα από τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Νομική Σχολή με την κατάληψη του ιστορικού κτιρίου από τους μετανάστες λαμβάνουν την κατάσταση στα χέρια τους και ζητούν μέσα από έκτακτες Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται σε κάθε Σχολή την άμεση παραίτηση της Πρυτανικής Αρχής. Συγκεκριμένα ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης υπέδειξε εγκληματική ολιγωρία και πρωτόγνωρη ανευθυνότητα στην αντιμετώπιση του συμβάντος μονολότι γνώριζε για την επικείμενη άφιξή τους.
Έτσι κατά την ώρα των διαπραγματεύσεων ο κ. Πελεγρίνης βρισκόταν σε πρόβα για τη νέα του θεατρική παράσταση που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής. Όταν η θεατρική πρόβα ολοκληρώθηκε εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος και προέβη στην άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Η πράξη αυτή αποδεικνύει την σύμπλευση της Πρυτανικής Αρχής και της υπουργού Παιδείας κα. Άννα Διαμαντοπούλου. Οι φοιτητές του ΕΚΠΑ ορθώνουν όμως το ανάστημά τους και μέσα από τις Συνελεύσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους για να διαφυλάξουν το δημόσιο χαρακτήρα και το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου. Δεν μπορούν να αποδεκτούν ότι η Πρυτανική Αρχή ευνούχισε το θεσμό του Πανεπιστημιακού ασύλου και ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης ως νέος Σαντάμ επιδίωξε να φιμώσει και να καταπνίξει ένα κεκτημένο δεκαετιών..

Το έλαβα με email.

1 σχόλιο:

  1. ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ.....!!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ...!
    Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΟΥΔΕΙΣ ΓΑΡ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.....ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ...!!
    ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ.
    ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ....!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ...! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ...! ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΥΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ...Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ...! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου