Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

Διαβάζουμε την ανακοίνωση που μας έστειλαν:
“Την ώρα που το πολιτικό σύστημα βάλλεται από παντού, οι Βουλευτές Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης (ΝΔ) και Φραγκίσκος Παρασύρης (ΠΑΣΟΚ), θεωρώντας ότι «οι νέοι πολιτικοί και οι νέοι στην πολιτική» μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να ανανεώσουν τη διάθεση για συμμετοχή στα κοινά, καταργώντας τις όποιες κομματικές διαχωριστικές γραμμές, πραγματοποιούν κοινή σήμερα Πέμπτη εκδήλωση με θέμα: «Νέοι και Πολιτικοί – Νέοι στην Πολιτική». Σκοπός της εκδήλωσης, λίγες ημέρες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, αποτελεί η συζήτηση των κοινών προβλημάτων, πέρα και έξω από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές κομματικών σχηματισμών.”

ΣΧΟΛΙΟ:

Όλο το “ζουμί” της παραπάνω ανακοίνωσης βρίσκεται στις λέξεις “…λίγες ημέρες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου” !!!

Εμεις δεν αμφιβάλουμε για την πρόταση των δύο “νέων πολιτικών”, αμφιβάλουμε όμως για την πρόθεση & το αποτέλεσμα και θέτουμε το ερώτημα: Ποιές οι σκοπιμότητες της εν λόγω εκδήλωσης παραμονή εκλογών; Γιατί διάλεξαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα παιδιά του “πολιτικού σωλήνα”; Ο ένας μπήκε στην πολιτική χωρίς κόπο με το σπρώξιμο και το χρήμα του μπαμπά κι ο άλλος με τις ευλογίες και το σπρώξιμο της “άγιας” εκ Χανίων πολιτικής οικογένειας (με τις πλάτες της οποίας παίζει και το “κρυφτούλι” του μέσα στο κόμμα της Ν.Δ.) – Κι εσύ Φραγκίσκο αν ήθελες να δείξεις πολιτικό ανάστημα, ας όρθωνες την άρνησή σου στο αίσχος του Μνημονίου, όπως έκανε και η ηρωίδα συναδέλφός σου Σ. Σακοράφα! Αλλά τολμούσες; Το μέλι είναι γλυκό … !!!

Ποιά η πολιτική σας προσφορά κύριοι νεανίες της πολιτικής στον τόπο και στην πατρίδα όλα αυτά τα χρόνια που βολοδέρνετε στα έδρανα της Βουλής, αφού και οι δυό σας ευτυχίσατε να είστε μέλη κομμάτων που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία χρόνια; Εκτός απο ανούσιες θεωρίες που σας ετοίμαζαν άλλοι και τις διαβάζατε στη Βουλή κι εκτός απ’ τις χωρίς αντίκρυσμα για το λαό ατέλειωτες δημόσιες σχέσεις σας, τι άλλο του προσφέρατε τόσα χρόνια; Α, για να μη ξεχαστούμε, ο δεύτερος βαρύνεται και είναι χρεωμένος και με την πρόσφατη φασιστική του επερώτηση στη Βουλή, για την εδώ και τώρα δίωξη και φίμωση των ελεύθερων και καθαρών φωνών του διαδικτύου,δηλαδή των Bloggers !!! Ετσι του υπαγόρευσαν κάποια τοπικά μεγαλοσυμφέροντα που θέλουν και με νόμο να κρύψουν το πλήθος των ανομιών τους, βρίσκοντας και βάζοντας για προσκέφαλο τον συγκεκριμένο ηρακλειώτη βουλευτή !!! Να διωχτούν οι bloggers αφού δεν “πιάνονται” όπως οι θολοί δημοσιογράφοι που σας λιβανίζουν απ’ το πρωί έως το βράδυ για τους προφανείς λόγους. Αυτό θέλετε,γιατί έτσι βολεύει και το σύστημα που εμείς όλοι στο διαδίκτυο του πάμε κόντρα….

Σας τους χαρίζουμε φίλες και φίλοι αναγνώστες τους όψιμους νέους Σωτήρες μας, με μια φράση από το άσμα: ” είναι αργά για δάκρυα Στέλλα….” !!! Αργά μας προέκυψαν οι “μετά Χριστόν προφητο-σωτήρες” ….

” ο αθυρόστομος”

Από: http://cretanpatriot.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου