Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ...


Οχι, δεν τα φάγατε μαζί μου . Πιθανόν να τα φάγατε με τους ομοϊδεάτες σας επί του φαγοποτιού, αλλά όχι μαζί μου, ούτε με τα εκατομμύρια συμπολίτες μου.

Είκοσι χρόνια ζώντας στον ιδιωτικό τομέα, στον κόσμο τής πραγματικής οικονομίας, εκεί όπου δεν έχετε οι περισσότεροι από σάς τους ‘εθνοπατέρες’ τριακόσιους, να επιδείξετε όχι μιά επαγγελματική επιτυχία εκεί, αλλά ούτε ένα φεγγάρι εργασίας, δεν πήρα ούτε έφαγα άτιμα λεφτά από εσάς ή τις κυβερνήσεις.
Ούτε δέκα τόσα χρόνια στο Δημόσιο τομέα, όπου ζώ καθημερινά το άγχος πολλών εργαζομένων, να κρατήσουν σε ένα επίπεδο, τίς υπηρεσίες τους προς τα παιδιά, μέσα σε ένα αλλοπρόσαλλο καθεστώς εκπαιδευτικής, νομικής, διοικητικής ασυναρτησίας και οικονομικής ασφυξίας.

Και όχι μόνον εγώ αλλά και εκατομμύρια συμπολίτες μου. Αυτοί που είναι έντιμα επιτυχημένοι, αλλά και αυτοί που μετράνε σήμερα την δραχμή τους και δεν ξέρουν πώς θα σπουδάσουν τα παιδιά τους ή θα γηροκομήσουν τους γονείς τους. Αυτοί που εργάζονται νυχθημερόν στον κόσμο τής πραγματικής οικονομίας, αλλά και αυτοί που δουλεύουν για το κράτος, τιμώντας όλοι τούς δασκάλους τους, δηλαδή σεβόμενοι τους συμπολίτες.

Τούς ξέρετε όλους αυτούς πολύ καλά μέσα από τα πληροφοριακά σας συστήματα. Γιατί είναι όλοι ολιγαρκείς, δεν επιδεικνύονται και κατά συνέπεια δεν τους χρειάζονται τα λούσα. Εχουν μόνο όσα μπόρεσαν από την τίμια εργασία τους να αποκτήσουν και δεν λιμπίζονται το φαγοπότι σας, γιατί δίνουν σημασία στην δική τους ζωή, για να μπορούν να κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια. Γνωρίζετε το πραγματικό ‘πόθεν έσχες’ τους, που απέχει παρασάγκας από το σκέτο ‘εσχες’ των περισσοτέρων σας.

Αυτοί όχι μόνο δεν έφαγαν από εσάς, αλλά και έχασαν, μέσω τής μεγαλύτερης στην ιστορία του ελληνικού κράτους απάτης τού χρηματιστηρίου, με την αρπαγή και μεταφορά πλούτου από τις μεσαίες τάξεις στα λαμόγια τής πλουτοκρατίας. Μια αρπαγή τρισεκατομμυρίων, που η κυβέρνησή σας ανέχθηκε, αν δεν ενέτεινε με τις αμετροεπείς δηλώσεις της. Και δεν είδα ούτε εσάς, ούτε κανέναν ‘αδιάβλητο’ να παραιτείται, δείχνοντας έμπρακτα ότι τιμάτε τούς τίμιους πολίτες που σάς εξέλεξαν. Εκτός αν σάς εκλέγουν οι ‘άλλοι’.

Και απ’ αυτούς τούς πολίτες, ορμήσατε τώρα, με το μνημόνιο ανικανότητος, να αρπάξετε ανερυθρίαστα, αυτά που λείπουν από το Ταμείο που, διαχρονικά κατά την δήλωσή σας, φάγατε εσείς και οι όμοιοί σας, αλλά όχι με τα εκατομμύρια εμάς.

Αλλά πώς να έχουμε απαίτηση να κατανοείτε εσείς και η κυβέρνησή σας, το παράδειγμα τού Μεγαλέξανδρου με το νερό που τού πήγαν να πιεί και επειδή δεν έφτανε για όλους το έχυσε αναδεικνυόμενος σε πραγματικό Ηγέτη. Οχι μόνο το πετάξατε από τα βιβλία του Δημοτικού, κρατώντας όλα τα προνόμιά σας, αλλά ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε και το όνομα τής γενέτειράς του. Να φοβάστε όμως τον λαό που δεν μιλά. Μπορεί να ξαφνιαστείτε.

Από: gkakarel.wordpress.com

2 σχόλια:

  1. Το 1789 έγινε η Γαλλική Επανάσταση ως γνωστό. Στόχος να γκρεμιστεί το Φεουδαρχικό καθεστώς το οποίο αριθμούσε το 2% των Γάλλων και αφορούσε στον Βασιλιά και τους ευγενείς. Η διάκριση των δικαιωμάτων η υποτίμηση της ανθρώπινης αξίας σε συνδυασμό με την ανισότητα στην μεταχείρισης και με τους βαρύτατους φόρους και τις αργομισθίες κατέστησαν την ζωή των ανθρώπων αφόρητη.
    Έτσι ο Γαλλικός λαός καταργώντας κάθε προνόμιο της "ανώτερης τάξης" τους έστειλε όλους στην Γκιλοτίνα ενώ εγκαθίδρυσε το καθεστώς της Δημοκρατίας ενώ έδωσε στην ιστορία την περιβόητη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη. Οποιοσδήποτε άλλος τίτλος καταργήθηκε ενώ η μόνη αποδεκτή προσφώνηση ήταν αυτή του ΠΟΛΙΤΗ.
    Σήμερα το Φεουδαρχικό καθεστώς έχει επανέλθει με διαφορετικό προσωπείο. Τα δύο μεγάλα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μαζί με ενα μικρό σχετικά αριθμό "εκλεκτών" κυβερνούν την Ελλάδα. Νομοθετούν κατά πως τους βολεύει, διανέμουν την δημόσια γή σε όφελος τους, την παραδίδουν ως εγγύηση στους ξένους λες και είναι ιδιοκτησία τους (μνημόνιο και δανειακή σύμβαση), επιβάλλουν βαρύτατους φόρους εντελώς αντισυνταγματικά και αυθαίρετα τόσο με τους έμμεσους όσο και με τους άμεσους. Ενώ το σχετικό άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος προβλέπει πως οι Έλληνες συμμετέχουν στα κοινά βάρη ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ. Ταυτόχρονα η σύγχρονη Φεουδαρχία τρέφει και συντηρεί σύγχρονους πραιτωριανούς (μέρος δημοσίων υπαλλήλων και σώματα ασφαλείας) ώστε να είναι σε θέση να τους προστατεύσει από τον λαό!!! Εκχωρεί χρήμα και δικαιώματα στις αδηφάγες τράπεζες αφού πρώτα έχει φροντίσει με μια σειρά γεγονότων (χρηματιστήριο, Ευρώ) να έχει αποστραγγίσει κατά το μέγιστο δυνατό το μέσο νοικοκυριό υποσχόμενο Πλαστούς Παραδείσους και οικονομική ευμάρεια.
    Οι σύγχρονοι καπιταλιστικοί Φεουδάρχες της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ αποσάρθρωσαν και υπονόμευσαν με κάθε τρόπο τα κατακτημένα δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη τόσο στην Δημοκρατία αφού πότε δεν μπήκαν στον κόπο δημοψηφίσματος για σοβαρά Εθνικά θέματα ενώ έχουν παραδώσει υπόδουλο τον Ελληνικό λαό στα χέρια των αδηφάγων επιχειρήσεων της Φεουδαρχικής Τάξης τους.
    Έλληνες, συμπολίτες, το καθεστώς αυτών των κομμάτων πρέπει να πέσει.
    Σύσωμη η πολιτική ηγεσία των δύο κομμάτων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μαζί με τους βουλευτές και τα ανώτερα κλιμάκια των δύο κομμάτων αποτελούν την σύγχρονη νοητή Βαστίλη στην οποία κατακρεουργείται, εκτελείται και βασανίζεται καθημερινά ο Ελληνικός Λαός. Γκρεμίστε την και στείλτε όλους (μηδενός εξαιρουμένου) τους "Βασιλείς" και φεουδάρχες τους στην Γκιλοτίνα!
    ΛΑΕ ΠΕΙΝΆΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ?
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -"ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΜΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ?" Απάντηση στον πεινασμένο Γαλλικό Λαό της
    ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΑΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
    -"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ". ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ...... Την συνέχεια του σε ετούτην την Ιστορία θα την γράψει ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου