Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Σήμερα το μεσημέρι (8 Ιουνίου) , αντιπροσωπεία από τους 300 Ελληνες παρέδωσε ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και τους 300 βουλευτές...

  


ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  
 ΤΩΝ  “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”  
 ΠΡΟΣ
                         
                            1.ΤΟΝ   κ.   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ  ΓΕΩΡΓΙΟ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
                            2.ΤΟΝ   κ.   ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ                           
                            3.ΤΟΥΣ κκ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

       Κύριοι,  
          μετά  ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  της  5/6/2011  στην Πλατεία Συντάγματος  και τους γύρω δρόμους,  σας δίδετε η λαϊκή εντολή ,
αφ' ενός να μην υπογράψετε κανένα νέο μνημόνιο  αφ' ετέρου άμεσα να πράξετε τα κατωτέρω  για να σταματήσει η γενοκτονία που συντελείται με τις πράξεις σας.
          Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι εκτελείτε  ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
αλλά ευελπιστούμε (ματαίως;) ότι έστω και την τελευταία στιγμή,
θα συνειδητοποιήσετε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει (εξ αιτίας αυτών των εντολών) και να θυμηθείτε ότι είσαστε  πρώτα και πάνω απ όλα  ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
και όχι μέλη των διαφόρων κλειστών λεσχών .

          Σας προσφέρεται η τελευταία ευκαιρία να πράξετε τα κάτωθι :

          α)  να προσέλθετε
άπαντες εντός των τριών επομένων ημερών στο χώρο ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”
επί του πεζοδρομίου  απέναντι από την γωνία της Μεγάλης Βρετανίας για να προσυπογράψετε  για την διεξαγωγή  δημοψηφίσματος
-όπως μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει περισσότεροι των 100.000 πολιτών-
με τα κάτωθι αιτήματα :
    Κατάργηση του μνημονίου
    Άρνηση του χρέους σαν προϊόν εξαπάτησης ( Λογιστικός Έλεγχος για πραγματικό)
    Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών
    Αναγνώριση της ΑΟΖ του Αιγαίου
    Αλλαγή του Συντάγματος με Συντακτική  λαϊκή  Εθνοσυνέλευση .  

          Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται οι βουλευτές  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ  και  ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  που έχουν ήδη υπογράψει τα ανωτέρω.
          Όπως είναι φυσικό η εφαρμογή των ανωτέρω με τον καθημερινό έλεγχο από τους πολίτες, αυτών που θα εκλεγούν , δεν θα επιτρέψει να ξαναβρεθούμε στην τωρινή κατάσταση .
          Θεωρούμε αυτονόητο και ως λογικό επακόλουθο αυτής της ενέργειας σας ,
να επιστρέψετε στην Βουλή και να τιμήσετε την υπογραφή σας.

          β)  επειδή είστε παράνομοι,
εφαρμόζοντας τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και διατηρώντας την βουλευτική σας ασυλία (υπάρχει νόμος πιο πάνω από το Σύνταγμα ?)
καταπατώντας  το  Σύνταγμα  και την βασική του αρχή, 
ότι  ΟΛΟΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΟΙ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΟΥ   ΝΟΜΟΥ, 
σας δίδετε η ευκαιρία να διαλέξετε :
          'Η να επιστρέψετε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ κάθε περιουσιακό στοιχείο που αρκετοί από εσάς (νυν και τέως) έχετε αποκτήσει κατά την διάρκεια της θητείας σας, εκμεταλλευόμενοι την ασυλία σας απέναντι στις παρανομίες σας κατά την διαχείριση της εξουσίας   'Η να θέσετε αυτοβούλως εαυτόν εκτός κάθε είδους ασυλίας σας, ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών, δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, όπου και θα πρέπει να αποδείξετε πως αποκτήσατε τα περιουσιακά σας στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στα εισοδήματα σας .
          Φυσικά εξυπακούεται ότι όλη, ελεγκτική ή δικαστική διαδικασία, θα είναι ταχύτατη σε καθημερινή βάση προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς κωλύματα ή καθυστερήσεις και δεν θα “λιμνάσει” σε κάποιο συρτάρι.
          Άπαντες δε  προς τους οποίους μεταβιβάσατε περιουσιακά στοιχεία,
 μη δικαιολογημένης νόμιμης προέλευσης, θα εμπλακούν ως αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος.

   Η επιλογή δική σας !

          Αφ'ενός η ψήφος  των 172 βουλευτών  και αφ'ετέρου η μη παραίτηση όλων των υπολοίπων από εσάς,  είχαν σαν αποτέλεσμα με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 
την εκχώρηση της  Εθνικής  μας  Κυριαρχίας .
          Για δεύτερη φορά με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2  θα  εκχωρήσετε  την  Εθνική  Κυριαρχία  και  επομένως θα έχετε διαπράξει δυο φορές  Εσχάτη Προδοσία .

          Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να απέχουν  από τα καθήκοντα τους , ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προδοσία σας . 
          Η αδράνεια, τους καθιστά συμμέτοχους, στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους.
  
          Τέλος τα σώματα ασφαλείας, τόσο τα αστυνομικά όσο και τα στρατιωτικά,
θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι υπάρχουν για να προστατεύουν τον ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι να στρέφονται εναντίον τους, προστατεύοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας .  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

             Γιατί   όλοι με τις πράξεις τους κρίνονται και όχι με τα λόγια .

                                                              ΤΩΡΑ 
                                         ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
                                                      ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
                                         ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ          
                                                                                                                                      ΑΘΗΝΑ   8 / 6 / 2011
 


4 σχόλια:

  1. Λιτό και με νόημα !

    Κάτι που αφορά την τελευταία παράγραφο μόνο (ίσως είναι και εκτός θέματος ... δεν ξέρω):

    Έλαβα ένα e-mail από φίλο και το κάνω copy-paste (δεν γνωρίζω αν αληθεύει):

    --------

    ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.

    Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).

    Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους

    κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.

    Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους «EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. (βλέπε σχετικό άρθρο EUROGENDFOR: Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας)

    Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ...

    το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.

    Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.

    Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους.

    Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης;

    Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;

    Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα :

    1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;

    2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;

    3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ !!!

    EUROGENDFOR: Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας

    -----------

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί άραγε οι "300 Έλληνες" δεν υποστηρίζουν το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο του Ρήγα, που μπορεί να συσπειρώσει την πλειοψηφία και να φτιάξει νέα κυβέρνηση στις πλατείες, όπως έγινε το 1821;;;
    Η διάδοση του Ενιαίου παράλληλα μας προετοιμάζει, ώστε αν γίνουν εκλογές πριν φτιάξει ο λαός μόνος του νέο Σύνταγμα, οι κατά τόπους υποστηρικτές τού Ενιαίου ψηφοδελτίου, μπορούν να φτιάξουν ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ συνδυασμούς με αντιμνημονιακά πρόσωπα που έχουν επίσης στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το Ενιαίο, ώστε να μένει στο προσκήνιο η πραγματικά (αμεσο)δημοκρατική εναλλακτική λύση στη γενιτσαρική δικτατορία.
    http://enieopsifodeltio.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου