Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΝΤΕΡΜΠΥ...



Καμπανάκι έχει χτυπήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν η μια μετά την άλλη δείχνουν πανωλεθρία των πράσινων συνδυασμών σε όλη την Ελλάδα....

Στην περιφέρεια Αττικής η ψήφος κατά της τρόικας και του ΔΝΤ ξεπερνά το 73%.
Τραγωδία λένε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Σγουρός, κινδυνεύει να μην μπει στο δεύτερο γύρο, αλλά και κανένας υπουργός δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει την υποψηφιότητά του.
Στη Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στο Βόρ. Αιγαίο, στη Στερεά Ελλάδα και στο Ιόνιο η ΝΔ προηγείται από 2 μέχρι 9 μονάδες των υποψηφίων το ΠΑΣΟΚ.

Η περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι η δεύτερη μετά την Αττικής που ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, κ. Μπεριάτος κινδυνεύει να μείνει εκτός δευτέρου γύρου, αφού ο αντάρτης του ΠΑΣΟΚ κ. Καλούδης προηγείται.

Πριν το καλοκαίρι η κυβέρνηση πίστευε τους δημοσκόπους που της έλεγαν ότι κάνει περίπατο στις 11 με 12 από τις 13 Περιφέρειες.

Μετά την ομιλία και εμφάνιση του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ, ο περίπατος έγινε ντέρμπι για το ΠΑΣΟΚ.
Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε....

Απο: apneagr.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Αυτό είναι! Σωθήκαμε! Επανήλθε ο λύκος με την προβιά (Σαμαράς) και τώρα πρέπει να κοιμηθώ ήσυχη (!) Από την ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε ρε παιδιά; Αλήθεια , φεύγει ο ένας έρχεται ο άλλος και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με αυτό? Μάλλον …και θλίβομαι που το λέω, αλλά δεν λέμε να καταλάβουμε τίποτα. Συμφωνώ με την ανωτέρω ανώνυμη σχολιάστρια, ότι είμαστε σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ και πηγαίνουμε από την σκύλα στη Χάρυβδη… μονοί μας το αποφασίζουμε μόνοι μας πέφτουμε στην προπαγάνδα τους μόνοι μας καθόμαστε ακόμα και βλέπουμε τα ΜΜΕ να μας φλομώνουν στα ψέματα και να συνεχίζουν με αέναο ρυθμό την ασυδοσία και την χρεοκοπία αυτού του κράτους , αυτού του έθνους. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτα ακόμα κοιμόμαστε με τα ηρεμιστικά που μας πλασάρουν ακόμα άβουλα όντα θα πάμε να ψηφίσουμε ποιους? ΠΟΙΟΥΣ??? Παρακαλώ ας βρεθεί ένας να μου απαντήσει τον λόγο για τον οποίο θα πάει να ψηφίσει, δεν θέλω να μου πει ποιον θα ψηφίσει αλλά τον Λόγο… Μα καλά ακόμα πιστεύουμε ότι χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στα πολιτικά πρόσωπα, θα μπορέσει να αλλάξει στην πολιτική που ακλουθεί η χώρα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νού σας Έλληνες! μη ψηφίζετε κανέναν, ώστε να βγεί πάλι πασοκάκι να μας το τρίβει στην μούρη η Τρέμη και ο Τσίμας οτι ο "λαός" κατάλαβε οτι για το καλό του πουλιέται η χώρα στον τούρκο και για αυτό το επιβράβευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου