Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Ελληνίδες, Έλληνες

Γνωρίζετε όλοι τις δύσκολες οδυνηρές αλλά απαραίτητες θυσίες στις οποίες αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να σας υποβάλλει, προκειμένου να σώσει τους διεθνείς τοκογλύφους από τη χρεωκοπία και να εισπράξουν τα χρεωστούμενα, συν κάτι ψιλά για τόκους στο ακέραιο...


Όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σωτηρίας. Διαπιστώνω όμως ότι αρκετοί από εσάς σκέφτεστε να καταψηφίσετε τους υποψήφιούς μας για τον Καλλικράτη, χρησιμοποιώντας την ψήφο σας, αχάριστοι ως άσκοπη και άκαιρη διαμαρτυρία εναντίον όσων σας έσωσαν βρίσκοντας κι άλλα δανεικά την τελευταία στιγμή, στο χείλος του γκρεμού, με τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Θέλω να σας θυμίσω ότι η επιλογή εκείνη ήταν και παραμένει μονόδρομος. Εάν αποτύχομε να εφαρμόσομε τους όρους του μνημονίου, και ότι άλλο μας ζητήσουν οι δανειστές και ευεργέτες μας, θα μας βρει μεγάλο κακό. Θα σταματήσουν να μας δανείζουν και θα πέσει πείνα. Θα χάσετε τις δουλειές σας και θα αποτύχει η μεγάλη Πράσινη Ανάπτυξη που έχομε ήδη δρομολογήσει.

Οι δανειστές μας και οι χρηματαγορές θα θεωρήσουν μια τέτοια αρνητική ψήφο ως σημείο αρνητισμού, μη συμμόρφωσης και θα μας αρνηθούν την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Η Κυβέρνηση έχει φροντίσει-για κάθε ενδεχόμενο-να υποθηκεύσει τη Δημόσια περιουσία, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Έτσι και κάνετε τίποτε εξυπναδες και μαυρίσετε το Κόμμα της Σωτηρίας, να ξέρετε ότι θα τα χάσετε όλα, θα μείνετε χωρίς Υγεία, χωρίς Δικαιοσύνη, χωρίς Παιδεία χωρίς δανεικά και θα αναγκαστούμε να εξοφλήσομε παραχωρώντας στους δανειστές μας τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σας καλώ λοιπόν να δείξετε ωριμότητα, σύνεση και να πειθαρχήσετε ώστε να σωθεί η χώρα. Μετά τις εκλογές και μόλις εφαρμοστεί σωστά το πρόγραμμα της Κυβέρνησης θα ακολουθήσουν μια σειρά από νέα φιλολαϊκά μέτρα που σκοπό έχουν να προστατέψουν τους οικονομικά αδύνατους, να φέρουν την ανάπτυξη, να ανακουφίσουν τους αγρότες τους χαμηλοσυνταξιούχους τους εύπιστους και τις ψωνάρες που θα μας ξαναψηφίσουν.

Η Κυβέρνηση, έχει αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για σας. Επιδοκιμάστε την προσπάθειά της στηρίζοντας τους υποψήφιούς της στις προσεχείς εκλογές.(Το καλό που σας θέλω). Αλλιώς σας βλέπω να μπαίνετε σε μεγάλες περιπέτειες σε εθνικούς κινδύνους, σε ένοπλες συγκρούσεις, σε κακά όνειρα, σε νέο εθνικό διχασμό σε οδομαχίες με κουκουλοφόρους και κομμένο γάλα.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε τη σωστή απόφαση. Εάν με στενοχωρήσετε, θα προκυρήξω πρόωρες εκλογές και εάν τις χάσω θα φύγω από τη χώρα και τότε, είπε η mammy να σας πω, το κρίμα στο λαιμό σας. Που θα ξαναβρείτε τέτοιο κούκλο Πρωθυπουργό;

Το έλαβα με email από το Πατριωτικό Μέτωπο.

7 σχόλια:

  1. Πες στην mammy οτι επειδη θέλουμε το καλό σου και επειδή ξέρουμε ποσο σου αρέσει η πρώτη σου πατριδα , οι ΗΠΑ, αποφασίσαμε να σε στείλουμε πίσω παρά το ότι θα πληγωθούμε απο την έλλειψή σου. Αυτο ειναι το νοημα της πραγματικής αγάπης. Άρα σου ευχόμαστε στα τσακίδια αλλά με πολλή και αληθινή αγάπη....!
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργάκη, Jefrey ή όπως αλλίως διάολε σε λένε ,τέως Πρωθυπουργεύοντα της Ελλάδας,

    Σε παρακολουθήσαμε χθές , με μεγάλη ανοχή είναι η αλήθεια. Ωραία η απόδοση του ρόλου σου. Φαίνεται πως η δάσκαλοι σου είναι πολύ καλοί στο έργο τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έργο βγαλμένο από τα σπλάχνα του HOLLYWOOD. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ στα ΜΕΛΟ της εποχής ασφαλώς και ΩΧΡΕΙΑ μπροστά σου. Πως να τα βάλει η γυναίκα μπροστά σε τέτοιο αβανταδόρικο επιτελείο που ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
    Είναι αλήθεια πως έπαιξες το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ βάζοντας στο τραπέζι αφ’ ενός την ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου κάτι σαν τους υπνωτιστές που σου λένε ΚΟΙΜΑΑΑΑΣΑΙ, ΚΟΙΜΑΑΑΑΣΑΙ και η αλήθεια είναι πως όλοι τον ψιλοπήραμε. Η Μάνα μου που είναι συνταξιούχος αφού σε έβρισε με όλο της το είναι και ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ την ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΒΟΛΗ του ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΩ κοιμήθηκε κανονικότατα.
    Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΜΕ για την ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΛΑΟ!
    ΑΧ! ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!!! (Κατερίνα Χέλμη «Κόκκινα Φανάρια)
    Φυσικά ΔΕΝ απάντησες σε κανένα ουσιαστικό ερώτημα. Αλλωστε τι να απαντήσει ενας ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ στα ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ερώτηματα της ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ? Και επειδή στις μέρες μας ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ έριξες όλο το γοητευτικό ΑΓΑΠΗΤΙΛΙΚΙ ενώ φρόντισες παράλληλα αφού πρώτα ΔΙΑΝΟΙΞΕΣ μαλακά τον ΝΟΥ μας ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ όλο το ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ της ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ και του ΦΟΒΟΥ.
    Πως να σου αντισταθεί η κακομοίρα η Μάνα μου συνταξιούχος 70 ετών! Κι ας της έχει πάρει 20% της σύνταξης. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    Και βέβαια στο τέλος της συνεντευξής σου ήρθε και η χαριστική βολή για όσους είχαν απομείνει ν’αντέχουν την ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να δηλώνει στήριξη!!! Ε σου λέει αφού τον στηρίζει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ του τα πράγματα είναι σοβαρά.
    ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ είναι μόνο που και το πόσο είναι ΞΕΡΟΥΜΕ. Και την σχέση σου με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ την γνωρίζουμε αλλά και την σχέση του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ επίσης καθώς και το ΠΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΤΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ μαζί με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΥΤΩΝΕΙΣ» ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΤΕΣ....... (Ακούμε και υπακούμε)

    Προμηθέας-Αντίνοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να απαντήσεις σε έναν πανικόβλητο ;
    εμένα με άφησε άνεργο στα 53 μου, και προσπαθώ με θερμοφόρες και τσαγάκια να ζεσταθώ. αυτό δεν στο συγχωρώ. δεν συγχωρώ επίσης που δεν πρόκειται να πάρω σύνταξη παρότι πληρώνω τόσα χρόνια. δεν σε συγχωρώ που μου στερείς και ένα καφεδάκι ακόμη.
    γιατί να σε πιστέψω; είσαι αξιολύπητος. αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι ο λαός ειναι μαζί σου και σε στηρίζει τι βγήκες να κάνεις τον βασιλάκη καίλα; εκείνος τουλάχιστον ήταν πολύ καλύτερος αν και μικρό παιδί. αυτά και άλλα πολλά εγώ δεν θα τα ξεχάσω, όπως δεν ξεχνώ ότι από την μέρα που παίζεις τον πρωθυπουργό λές ψέματα και μόνο ψέματα. αλτσχάιμερ πάντως δεν έπαθα ακόμη για να μην θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 46. Από νεαρός πάλεψα. Το πρωί στην δουλειά το απόγευμα (όταν μπορούσα) στο Πανεπιστήμιο. Πήρα το πρώτο μου πτυχίο και έδωσα πανελλαδικές και μπήκα και σε δεύτερο.
    Ταυτόχρονα εργαζόμουνα ασταμάτητα. Εικοσιπέντε (25) ολόκληρα χρόνια. ΄Εφτασα να εργάζομαι σε 4 εργασίες ταυτόχρονα.
    Ξενύχτι και τρέξιμο όλη μου η ζωή.
    Δεν είχα βλέπεις κανένα να με ταίσει και δεν έγινα "τσιράκι" πουθενά. Δεν "λάδωσα" δεν κορόιδεψα δεν ζήτησα τίποτε περισσότερο από εναν αξιοπρεπή μισθό.
    Μέχρι που έπαισα στα γρανάζια της "μηχανής". Δεν έκανα σε κανέναν πλέον. Μεγάλωσα. Είχα απαιτήσεις. Δεν μπήκα σε κανένα μηχανισμό που τα έπαιρνε ή τα έδεινε. Μου λέγαν "Μην πάς με τον σταυρό στο χέρι".
    Τελικά αφού επέμεινα να μην χώσω το χέρι μου σε τίποτε για το οποίο δεν εργάστηκα ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ.
    Είμαι 13 μήνες χωρίς εργασία και χωρίς ταμείο ανεργίας. Χρωστάω. Στηρίζομαι στην βοήθεια καλών φίλων. 'Οπου και να πηγαίνω όλοι με επαινούν για το πλούσιο βιογραφικό μου. Αλλά κανείς δεν με παίρνει. Άλλος γιατί είμαι 46. Άλλος γιατί ξέρω πολλά άρα θα έχω απαιτήσεις και "μπορεί να του φύγω". Άλλος γιατί είμαι πολύ ανταγωνιστικός και φοβάται.
    Και ο Παπανδρέου μου μιλάει για "θυσίες", προστασία ανέργων κ.λ.π.". Δεν εχω σπίτι. Αυτό που έχω ανήκει στον πατέρα μου που μόλις πεθάνει θα έρθει στο όνομα μου. Μόλις έρθει θα μου το κατασχέσουν οι τράπεζες.
    Κύριε Παπανδρέου μπορώ να πάρω το πιστόλι από το τραπέζι...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεφτιλισμένο Ανδρείκελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ψεύτης θεέ μου; Μπροστά του ο βαρόνος Μιγχάουζεν ωχριά. Ξεκουμπίσου ρε αλλοδαπέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ , Η ΑΠΟΧΗ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 64% ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 36% ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ε ΚΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ
    ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ.
    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ...ΠΗΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου