Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - "ΞΑΝΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Βαρυσήμαντη έκκληση απευθύνει ο Μίκης Θεοδωράκης προς όλο τον Ελληνικό λαό.
Μου την έστειλε η καλή φίλη Ελισάβετ Παπαγεωργίου που συνεργάζεται στενά μαζί του, τονίζοντας πως ο Μίκης εχει μία και μοναδική έννοια τους τελευταιους μήνες, που δεν είναι άλλη από την κρίση στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

Παρά την εγκληματική παραπληροφόρηση της Τηλεόρασης, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον τα εξής γεγονότα :
Προεκλογικά διακηρυσσόταν από τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν» παρά την ενημέρωσή του από το Διοικητή της Τρ.Ελλάδος.
Την επομένη των εκλογών 5/10/2009 οι μέρες πληρωμής των υπό διαπραγμάτευση Ελληνικών ομολόγων αυξήθηκαν από 2 σε πλέον των 10, χωρίς την υπογραφή του Διοικητή και υποδιοικητή της ΤτΕ και αντίθετα προς τις Κοινοτικές Οδηγίες, πράγμα που τα άφησε αφύλακτα στη μανία των κερδοσκόπων και ώθησε τα spreads από 130 μονάδες βάσης σε 1200.
Σε αυτό συνέβαλαν επίσης οι δηλώσεις περί ελλείμματος (διογκωμένου με τεχνητό τρόπο) και περί αναξιοπιστίας της χώρας, ώστε τελικά έγινε αδύνατη η δανειοδότησή της από τις αγορές με φυσιολογικά επιτόκια.
Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο ενδεικτικά: προσκλήθηκε για συμφωνίες ο Τούρκος Πρόεδρος...
παρά τις συνεχείς, αιματηρές πλέον, παραβιάσεις του Ελληνικού χώρου, καντονοποιήθηκε αντισυνταγματικά η Ελλάδα με προφανή κίνδυνο προώθησης σχεδίων Κοσσοβοποίησής της, δόθηκαν δε πρωτοφανείς για την Ευρώπη διευκολύνσεις απόκτησης ιθαγένειας, άρα ψήφου.
Ακολούθησε η υπογραφή του Μνημόνιου που θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της Πατρίδας διότι :
παρέδωσε για αόριστο χρόνο την ουσιαστική διακυβέρνηση της χώρας σε ξένο Διευθυντήριο χωρίς δημοψήφισμα, ούτε αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής
είναι αδύνατο να τηρηθούν οι μέχρι και το 2014 βαρύτατοι όροι του, ενώ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε τεράστια ύφεση και συντριβή του εθνικού κορμού των μικρομεσαίων και αγροτών.
το διαπραγματεύσιμο χρέος προς Τράπεζες, μέσω τίτλων υψηλού ρίσκου, μετατράπηκε σε χρέος προς Κράτη και λαούς και μάλιστα με υποθήκη της Κρατικής περιουσίας, με ορίζοντα εκατονταετίας όπως η μέχρι τούδε ιστορική πείρα καταδεικνύει με βεβαιότητα.
το Ελληνικό Δίκαιο, που ήταν σε ισχύ, αντικαταστάθηκε με το αποικιοκρατικό Βρετανικό, που προστατεύει μόνο τους δανειστές
εισήγαγε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το ΔΝΤ που ελέγχεται, όπως αποδείχτηκε από σωρεία παραδειγμάτων, από καρτέλ ιδιωτικών Τραπεζών και συνδεδεμένο καρτέλ γιγάντιων πολυεθνικών.
Είναι μεγάλο ψέμα ότι οι δόσεις του δανείου πηγαίνουν σε μισθούς και συντάξεις, αποτελούν απλά λογιστικές καταγραφές και οδεύουν απευθείας στις τσέπες των δανειστών. Αυτούς εξασφαλίζουν οι μάταιες θυσίες.
Είναι μεγάλο ψέμα ότι η λύση του Μνημόνιου είναι μονόδρομος. Ενδεικτικά αναφέρονται : η λύση της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας, της Αργεντινής, του πάμπτωχου Malawi. Έχουν κατατεθεί δημόσια : η λύση Σαμαρά (βλ. ιστότοπο ΝΔ), οι λύσεις των δύο μεγάλων αριστερών κομμάτων (π.χ. βίντεο Λ. Κανέλλη), οι λύσεις Αρ. Τσιπλάκου (αξιοποίηση και όχι εκποίηση δημόσιας περιουσίας, δεσμεύσεις), η λύση του έγκριτου οικονομολόγου Β.Βιλιάρδου κλπ. Περαιτέρω χρήματα μπορούν να εξευρεθούν με δήμευση περιουσιών των μεγαλόσχημων που καταχράστηκαν τα ιλιγγιώδη ποσά των δανείων, των προμηθειών και των Κοινοτικών επιχορηγήσεων μετά «πόθεν έσχες» από ανεξάρτητη αρχή , μείωση των δαπανών εξοπλισμών, χρήση συμψηφιστικά της πολεμικής αποζημίωσης Γερμανίας, αποζημίωση από την Γκόλντμαν Ζαξ κατά το υπόδειγμα της Νορβηγίας, δημιουργία Εθνικού Ταμείου στο διαδίκτυο με διαχείρισή του από Καθαρούς Έλληνες. Μη χρήση των «υπηρεσιών» της Τρόικας και ανεύρεση χαμηλότοκων κεφαλαίων από Ρωσία, Κίνα, Εμιράτα, ΕΕ που, λίγες μόνο μέρες μετά την επισπευθείσα εκχώρηση της εθνικής μας διακυβέρνησης, εξήγγειλε το Ταμείο Στήριξης χωρίς τέτοιους απίστευτους όρους. Όλα αυτά με κύριο και άμεσο στόχο, πλην της εξυπηρέτησης του χρέους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας ιδίως για τους νέους μας.
ΕΚΚΛΗΣΗ
Οι ερχόμενες περιφερειακές εκλογές παρέχουν τη μοναδική ευκαιρία αναίμακτης λύσης για την εθνική τραγωδία, χωρίς να χάσουν τα λεφτά τους και οι πιστωτές, με συντονιστικό το Συμβούλιο των Περιφερειαρχών.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πατριώτες να ξεφύγουν συνειδητά από την αρρωστημένη πλύση εγκεφάλου της τηλεόρασης και από τη δύναμη της συνήθειας, να μην αυτοκτονήσουν με αποχή, να εμβαθύνουν ΟΜΑΔΙΚΑ στην οικογένεια και τις φιλικές παρέες στα παραπάνω και να πάρουν την τύχη της Πατρίδας και των παιδιών τους στα χέρια τους.
Η Ελλάδα είναι μάνα, δεν είναι μητριά. Ειδικά οι πατριώτες του ΠΑΣΟΚ που τους μάγεψε το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να το επικαιροποιήσουν με το «Ξαναδώστε την Ελλάδα στους Έλληνες». Η υπερψήφιση σε όλη την Επικράτεια αποκλειστικά υποψηφίων, με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια, που αποκηρύσσουν δημόσια το μνημόνιο διότι έχουν πεισθεί ότι υπάρχουν άλλες λύσεις που θα μας οδηγήσουν σίγουρα στην έξοδο από τα σημερινά αδιέξοδα, θʼ ανοίξει το δρόμο για την αναίμακτη απελευθέρωση από τον πιο ύπουλο κατακτητή της ιστορίας μας. Θʼ αποτρέψει τη μετανάστευση των νέων μας, τις εμφύλιες έριδες και το κυριότερο ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ, που είναι ο άμεσος αληθινός στόχος των κατακτητών μας.
ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
---------------------------------------------------------------------------------
Οι υπογραφόμενοι είμαστε χιλιάδες επώνυμοι είτε υποψήφιοι, εκατομμύρια ανώνυμοι, όλοι πατριώτες ίσοι μπροστά στον κίνδυνο της γλυκιάς Πατρίδας.


*Ευχαριστώ την καλή μου φίλη και συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη Ελισάβετ Παπαγεωργίου που με ενημέρωσε άμεσα για τις κινήσεις του Μίκη.

Γιώργος Σαρρής

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_5383.html

3 σχόλια:

 1. Τόσα χρόνια δούλευε για τους εχθρούς της Ελλάδας. Πιστός και αφοσιωμένος πράκτορας. Και τώρα που βλέπει τα έργα του , τώρα που κοντεύει να βγει η ψυχή του τον πιάσανε οι τύψεις .
  Στην κόλαση ! Να καείς στην κόλαση Μίκη Θεοδωράκη για τα εγκλήματα που διέπραξες σε βάρος της μάνας μας της Ελλάδας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ήταν πάντως πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και ποια είναι τα ανθελληνικά έργα του Θεοδωράκη.

  Για να είμαι ειλικρινής και εμένα δε μου άρεσε η φωτογραφία Παπανδρέου - Θεοδωράκη - Ερτογκαν ειδικά μετά από παρόμοιες δηλώσεις του Θεοδωράκη, αλλά για να έχει ενδιαφέρον η συζήτηση θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος...

  Κατα τα άλλα συμφωνώ απολύτως με όλα όσα λέει ο Θεοδωράκης στην ανάρτηση αυτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O Θεοδωράκης είχε το θάρρος να διαδηλώσει στην Πανεπιστημίου όταν οι δυνάμεις κατοχής έριχναν τις χειροβομβίδες σαν τα "κουφέτα" απ΄ τα μπαλκόνια. Είχε το θάρρος να διαδηλώσει και να σκύψει πάνω από νεκρούς διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος όταν τα μυδραλιοβόλλα ήταν στημένα ολόγυρα. Έχασε σχεδόν το ένα του μάτι από τον υποκόπανο ενός "ανδρείου" ταγματασφαλίτη. Κυνηγήθηκε, κοιμήθηκε στους θάμνους του Ζάππειου γιατί τον περίμεναν οι ασφαλίτες σε κάθε γνωστό του σπίτι. Πήγε στις εξορίες που ετοίμασαν τα ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ που σήμερα πούλησαν την Ελλάδα. Έγραψε το "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" το "ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ" "KANTO XENEΡΑΛ".
  Στις μαύρες μέρες τις νέας Κατοχής είναι ενα από τα λίγα ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΩΤΑ αυτής της χώρας. Είναι (ευτυχώς) για εμάς ΑΝΑΠΑΛΛΩΤΡΙΩΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ το οποίο εμπιστευόμαστε γιατί δεν έχει τίποτε να χάσει ή να κερδίσει με τις θέσεις πού παίρνει. Γιατί σε αντίθεση με τους "χαρτογιακάδες" και τους "επαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά" ή τους "τζάμπα μάγκες" ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. Εσείς που τον κρίνεται τι έχετε κάνει για ετούτη την χώρα? Βέβαια αναμενόμενο είναι στις μέρες όπου η Ελληνικότητα της Μακεδονίας αμφισβητείται, όπου η Υπουργός Παιδείας Α.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ πρότεινε (ως εκπρόσωπος στην ΕΕ) την υιοθέτηση της Αγγλικής κ.λ.π. να ψάχνετε να βρείτε τρόπο να αμαυρώσετε οτιδήποτε γνήσια Ελληνικό! Αναμενόμενο μα και επιστρεπτέο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου