Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

Απέχοντας ή ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, θα νομιμοποιήσουμε τα εγκλήματα που έκαναν ενάντια σε εμάς τους ίδιους και στη χώρα μας.

Θα τους επιτρέψουμε να βγουν μετά και να πουν ότι πράττουν κατ΄εντολήν μας και ότι τους στηρίζουμε και τους επικροτούμε.

Αυτή τη φορά ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε. Η αποχή βολεύει τους εχθρούς μας. Το ίδιο και το λευκό και το άκυρο. Το άκυρο θα πρέπει να είναι η τελευταία μας επιλογή και μόνο όπου οι υπάρχοντες συνδυασμοί είναι όλοι από κόμματα του μνημονίου. Διαφορετικά ψηφίζουμε ανεξάρτητους και μικρά κόμματα.

Οι "αντί-μνημόνιο-κάπηλοι" προδότες τύπου Αλαβάνου μας περιμένουν στη γωνία. ΥΑΙΝΕΣ είναι που περιμένουν να τις ψηφίσουμε τώρα που πρέπει να δείξουμε δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και σήμερα, παρ΄όλα όσα γίνονται, δεν κάνουν τίποτα για να κινητοποιήσουν τον κόσμο.

Το ίδιο και η Ν.Δ. Ο μόνος λόγος που δεν ψήφισε το μνημόνιο είναι ότι δεν ήταν στην εξουσία. Να είσαι σίγουρος ότι αν ήταν, θα το ψήφιζαν.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ.

Κάντο μόνο τώρα. Και μόνο για μία φορά. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Σε παρακαλώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου