Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ !


Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα. 

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press και ως πράκτορας στην KGB (Κα Γκε Μπε) αλλά και στο Κεντρικό Κομμουνιστικό Συμβούλιο τα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως. Ειδικότητα του ήταν η προπαγάνδα.

Λόγω διαφωνίας του με το σοβιετικό καθεστώς, τον Φεβρουάριο του 1970 διέφυγε στη Δύση και μάλιστα από την Αθήνα όπου είχε έρθει ως τουρίστας. Μετά την παραχώρηση ασύλου από την πρεσβεία των ΗΠΑ, εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα αυτή,

Σε συνέντευξη που έδωσε το 1985 όπως θα δείτε στο βίντεο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφωτιστική ανάλυση των  τεχνικών προπαγάνδας που εφάρμοζαν οι σοβιετικοί από την εποχή που υπηρετούσε. Τεχνικές που μέσα από την συνέντευξη, προκύπτει ως οφθαλμοφανές ότι έχουν εφαρμοστεί κατά γράμμα και για την πολύχρονη προετοιμασία της δικής μας κρίσης.



Σκοπός των σοβιετικών κατά τον πράκτορα, ήταν η οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας (ΗΠΑ) και όπως βγαίνει από συνειρμούς με την σημερινή κατάσταση, προφανώς μέσα από τα ίδια σκοτεινά και υπερεθνικά κέντρα αθέατης εξουσίας που την εφήρμοσαν και στην περίπτωση της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης, αναφορικά με την τεχνική αυτή του ψυχολογικού πολέμου μέσω χειρισμού των συνειδήσεων, που οι σοβιετικοί έχουν ονομάσει προπαγάνδα :

·         Η κύρια δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών καλύπτει μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία την οποία ονομάζουν ιδεολογική υπονόμευση.
·         Βασικός στόχος της είναι ο ‘εχθρικός’ πληθυσμός να αλλάξει την αντίληψη που έχει για την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς να μην μπορεί να βγάλει λογικά συμπεράσματα για να προστατεύσει τον εαυτό του, τους δικούς του και την χώρα του
·         Πρόκειται για μια πολύ αργή διαδικασία πλύσης εγκεφάλου την οποία χωρίζουν σε 4 στάδια :

Το 1ο  από αυτά λέγεται ‘υπονόμευση του ηθικού’ και διαρκεί 15 με 20 χρόνια !  Αυτό θεωρήθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα για να εκπαιδευθεί μια τουλάχιστον γενιά μαθητών ώστε να στραφεί εναντίον της επικρατούσας τοπικής νοοτροπίας και ιδεολογίας.
Μετά την εν λόγω υπονόμευση, το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα που αφορούν πραγματικές
καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία, έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών
αποδείξεων
και ντοκουμέντων, σε φωτογραφίες ή βίντεο.
Το 2ο στάδιο λέγεται ‘Αποσταθεροποίηση’ και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η Οικονομία, οι Διεθνείς Σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα. Στο στάδιο αυτό, η  αποσταθεροποίηση επέρχεται μέσα από την επιρροή και την επίδραση των
Μαρξιστικών – Λενινιστικών θεωριών της τότε ΕΣΣΔ (εν προκειμένω αναφέρεται στις ΗΠΑ ως στόχο !)
Το 3ο στάδιο είναι η Κρίση η οποία επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. (αναφέρεται στις ΗΠΑ του 1985 όπου η κρίση επήλθε μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες) !
Το 4ο στάδιο λέγεται ‘Εξομάλυνση’ με απροσδιόριστη διάρκεια, όπου επιβάλλονται δυσβάστακτα και καταδυναστευτικά μέτρα με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κανονικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση.

Έχει σημασία να παρατηρήσουμε ότι η συνέντευξη αυτή, αν και δίδεται πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, μοιάζει να αναφέρεται σε καταστάσεις πολύ πρόσφατες για μας τους Έλληνες και οπωσδήποτε πανομοιότυπες με την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας.

Επίσης ενδιαφέρον έχει στο τέλος της συνέντευξης, όπου ο πρώην πράκτορας επισημαίνει πως όλοι αυτοί οι φορείς των αριστερών ιδεολογιών στις ΗΠΑ, των ανθρωπιστικών ιδεών του πανεπιστημιακού κατεστημένου και οι ‘προστάτες’ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε μια τέτοια διαδικασία, καθίστανται ακούσια όργανα της υπονόμευσης που αναφέρεται στο 1ο στάδιο, (έπαιξαν άθελα τους δηλαδή το παιχνίδι των σοβιετικών), με μοναδικό σκοπό από πλευράς του ‘επιτιθεμένου’ την αποσταθεροποίηση του κράτους των ΗΠΑ.

Αν και ο επηρεασμός ενός αποσκιρτήσαντος κατασκόπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος -με ότι αυτό συνεπάγεται-, μοναδική για μας σημασία έχει η επαλήθευση των λεγομένων του σε κάθε σημείο, σε σχέση με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα.
Εκτός των ποικίλων άλλων παραλληλισμών με την δική μας Κρίση, οι ομοιότητες με την ασύμμετρη ‘ανθρωπιστική’ υστερία υπέρ των λαθρομεταναστών είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

Κ.Σ.



Το έλαβα με email από τον Κ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ:
Στο κείμενο, προσέξτε το σημείο που λέει ότι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ τους πατήσει ξυπνάνε και αυτό είναι το δυστυχές; Για ξαναδείτε το. ...

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΙΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι εκπληκτικό, και απάντησε και σε πολλά δικά μου ερωτήματα.

    Υπάρχουν και άλλα βίντεο του εν λόγω Ρώσσου δυστυχώς αμετάφραστα (αγγλικά) που για όποιον γνωρίζει τη γλώσσα, αποκαλύπτουν απίστευτα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάμε ότι
    1.Μιλάει ένας πρώην ΚαΓκεΜπίτης....που εφάρμοζε τέτοιες πρακτικές.
    2.Ποιός μας λέει ότι δεν ξεπουλήθηκε στη CIA όπως τόσοι άλλοι ????( Στην ουσία κατηγορεί το παρελθόν του ).
    3. ΟΙ ΗΠΑ 2 φορές υποτίμησαν το $$ για να γονατήσουν την ΕΣΣΔ.(Βλέπε και Κούβα).
    4.Σε μια χώρα τέτοιας αντικομμουνιστικής προπαγάνδας, που ο Ομπάμα θεωρείται κομμουνιστής,που παλαιότερα προβάλλονταν διαφημίσεις υπερ του καπιταλισμού (Βλέπε Michael Moore "Capitalism a true love story ")διαδόθηκαν οι πραγματικές μαρξιστικές ιδέες????Συγγνώμη αλλά είναι τουλάχιστον αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑΣ-ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞ.ΠΟΛΙΤΩΝ-ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ1 Ιανουαρίου 2011 στις 12:16 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ 27-10 -10. Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ" ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB, ΑΠΟΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η KGB,ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ CIA,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ. ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ Ή ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ)ΣΟΣΙΑΛΙΣΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΣΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΙΓΩΝΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΛΙΤ,ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ,ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.(Δείτε στο διαδίκτυο την προκλητικότατη αυτοαποκάλυψη του αρχιπροδότη Γ.Α.Παπανδρέου πληκτρολογώντας "ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΠΑΠ.ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΟΣΙΑΛ.ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 Ν.ΥΟΡΚΗ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
    ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΤΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eτσι ειναι μας δινουμε οτι ξεραμε ηδη. Αν διαβασεις θα καταλαβεις οτι από το ενα που σου λενε αλλα δεκα ισχυουν, ειμαστε παντα πισω τους. Οσοι εχουν επαφη με σοβιετια τα ξερουν αυτα σας βεβαιω ξερω τι λεω. Γιατι διωξανε τους ελληνες από τη Γεωργια πριν δημιουργησουν το κρατιδιο αυτο ανεξαρτητο Γιατι οι ελληνες ηταν επικυνδινοι για τα σχεδια των Αμερικανων Ετσι πιεστηκε το υπουργειο εξωτερικων να δεχθει τον κοσμο αυτο. Εξω από τα σπιτια τους ξαφνικα αρχισαν να γραφουν Φυγετε στην ελλαδα Τους απειλουσανε με δολοφιονιες και σφαγες. Ποιος εβαλε ξαφνικα τον Γεωργιανικο λαο και με τη ανταλλαγμα να διωξει ολους αυτους εδω; Κανενας δικος μας δεν θα εφευγε ρωτηστε τους Σημερα οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της Γεωργιας ειναι αμερικανικες και ο λαος στα ιδια χαλια Ανεβηκαν οι τιμες των ακινητων λενε Ομως τα πλουσια κοιτασματα του Μπακου και το αεριο το πηραν οι αμερικανοι εδιωξαν τον δυναστη Ρωσο μ ενα αρχηγο που ειχε σπουδασει στην Αμερικη Αχυρανθρωποι παντου. Τζεφρυ υπαρχουν σ ολα τα εθνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠ'ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ BLACK OPS ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου