Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ‏

Την Παρασκευή 15/10, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του alter, σχολίαζαν τους οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, αναφέροντας ότι έγιναν και κάποιες κατασχέσεις ακινήτων.

Ο κ. Τράγκας, έκανε δηλώσεις υπέρ αυτών που έχασαν τα σπίτια τους. Στον αντίποδα η κα Μακρή, ως εκπρόσωπος/εξουσιοδοτημένη της κυβερνήσεως (αυτό δεν είναι η κα Μακρή ή κάνω λάθος;) δήλωνε:

Οι κύριοι αυτοί κ. Τράγκα δεν είναι φτωχούληδες και καημένοι, όπως τους περιγράφετε, συνολικά η περιουσία τους ανέρχεται στο ποσό ----- (είπε το ποσό, και συνέχισε με στόμφο), αυτοί οι φτωχοί, αδικημένοι στους οποίους αναφέρεστε βρήκαν άμεσα κάτι εκατομμύρια ευρώ και πλήρωσαν όσα χρωστούσαν στην εφορία. Τόσα χρήματα μαζεμένα δεν έχει ούτε η κυβέρνηση για να δώσει στις συντάξεις!!!!

Παύση..


Εγώ, που δεν φημίζομαι για την λογική μου ΚΑΙ είμαι άνθρωπος χωρίς γνώσεις (οικονομικών, πολιτικής, μαθηματικών κ.α.), από το λογύδριό της έβγαλα το συμπέρασμα ότι τελικά ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ!!!!


Και έχω να προτείνω... να μην τους καταδικάσουμε, να τους απαλλάξουμε, οι άνθρωποι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι πράττουν υπέρ της ασθενέστερης τάξης. Λόγω αυτού συνεχίζουν να δηλώνουν μέχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ότι η διακυβέρνησή τους είναι σοσιαλιστική.

Στεφανία Λυγερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου