Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...


Προς τον κ.Μάρκο Τριπολιτάκη,

Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοναστήρι της ΠΓΔΜ

Παρακαλούμε να αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερο σεβασμό την Ελληνίδα δασκάλα κυρία Κατερίνα Βίδα από το Πρίλεπ, που κρατάει ψηλά τη σημαία της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στην περιοχή.

Δεν ξέρουμε εάν είστε ικανοποιημένος που τοποθετήσατε ως πρόεδρο του συλλόγου “Δουριόπες” στο Πρίλεπ έναν Σκοπιανό που δηλώνει πως “αγκαπάει το Ελλάντα”, αλλά πληροφορηθήκαμε πως πρόσφατα ο κύριος αυτός κατέβασε την ελληνική σημαία μέσα από τα γραφεία του συλλόγου που τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές χρηματοδοτεί το ελληνικό προξενείο, δηλαδή το ελληνικό κράτος...


Επίσης μάθαμε πως δώσατε υποτροφίες σε παιδιά, μελών του VMRO, όταν υπάρχουν αιτήσεις από ελληνικής καταγωγής παιδιά, να σπουδάσουν στην Ελλάδα.

Επειδή κατάγεστε από την Κρήτη και επειδή η κυρία Βίδα έχει τα διπλάσια χρόνια από εσάς, παρακαλούμε για μεγαλύτερο σεβασμό. Εσείς πήγατε στο Μοναστήρι και κάποια στιγμή θα φύγετε. Η κυρία Βίδα, θα συνεχίσει να ζει εκεί, για να μαθαίνει την ελληνική γλώσσα, ιστορία και πολιτισμό σε Ελληνόπουλα της περιοχής και σε παιδιά από τα Σκόπια που αγαπούν την Ελλάδα. Περισσότερο σεβασμό. Θα επανέλθουμε.

Από: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου