Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....



H συνεντευξη που έγινε αφορμη για τον άγριο διωγμό της Ελένης Σκόπη και του 104.4 FM

Ακουστε με πολύ προσοχη την συνέντευξη του Max Keiser:




Aνακοίνωση ΑΙR 104.4 FM

Σε απαράδεκτη ενέργεια προέβησαν οι εισαγγελικές αρχές , κλείνοντας χτες τις εγκαταστάσεις μετάδοσης του ξενόγλωσσου προγράμματος του "Αθήνα 984", Athens International Radio 104.4 FM, την στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί η γνωμοδότηση του ΕΣΡ την ερχόμενη Τρίτη. Πρόκειται για τον σταθμό που προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία στους μετανάστες και όλους τους ξένους που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης, ενώ αποτελεί συνεκτικό σημείο αναφοράς για τις ξένες κοινότητες.

Είναι ένας σταθμός που έχει χαρακτηριστεί παγκόσμιο πρότυπο, αφού μεταδίδει από το 2004 ειδησεογραφικά και ψυχαγωγικά προγράμματα σε 16 γλώσσες, ενώ έχει συμφωνίες συνεργασίας αναμετάδοσης προγράμματος με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου (BBC World Service, Radio France Internationale, Deutsche Welle, China Radio International). Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι αναγκάζεται να διακόψει τις εκπομπές του στα FM ο σταθμός που μεταδίδει αποκλειστικά στην Ελλάδα κινεζικό πρόγραμμα από το CRI, τη στιγμή που η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Κινέζο πρωθυπουργό.

Έχουμε ήδη ενημερωθεί οι ξένες πρεσβείες και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και ζητούμε να τοποθετηθούν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Ρέππας, Γιώργος Πεταλωτής, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της Αθήνας, για τη σκοπιμότητα της απόφασης να διακοπεί βίαια η λειτουργία ενός σταθμού που προσφέρει δημόσιο αγαθό στους πολίτες χωρίς εμπορικές στοχεύσεις.

Ο AIR συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του 24ωρου προγράμματός του διαδικτυακά.

Από: ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ FORUM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου