Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.....ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΗΠΕΙΡΟ...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού

«Tο ρολόι της ιστορίας  χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που  ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50%  αλβανική»

Επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων

Εισαγωγή
Πολλοί θα πιστέψουν ότι η ανωτέρω δήλωση είναι γελοία, όπως γίνεται συνήθως από τους υποτελείς στα ξένα συμφέροντα κυβερνήτες μας, για να κοιμάται ο ελληνικός λαός «τον ύπνο του δικαίου». 1

Ενώ οι γείτονές μας υποσκάπτουν μεθοδικά, συστηματικά, με συνέπεια και συνέχεια και με στρατηγικό βάθος την εθνική μας ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, επιβουλευόμενοι την Κύπρο, το Αιγαίο, την Δυτική Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο, έως ότου δημιουργηθούν οι ευνοϊκές συνθήκες για την υλοποίηση των σχεδίων τους, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ (το κυρίαρχο συγκρότημα εξουσίας) και όχι μόνο, αποδύθηκαν σε αγώνα δρόμου και μεταχειρίζονται όλα τα μέσα, οικονομικά (οικονομική κρίση, ΔΝΤ), πολιτικά (διαφθορά), προπαγανδιστικά (πλύση εγκεφάλου), πολιτιστικά (αλλοίωση και ενοχοποίηση του εθνικού φρονήματος και της εθνικής παιδείας), για να μας πείσουν ότι θα χάσουμε στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης ή έχουμε χάσει ήδη, κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Συνεπώς, κατά την άποψή τους, δεν έχει νόημα οποιασδήποτε αντίσταση.

Αυτή είναι η επίσημη προπαγάνδα των ελληνικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Γιατί εκείνο που επιδιώκουν είναι να ενοχοποιήσουν και καταρρακώσουν το εθνικό φρόνημα, το μόνο και βασικό όπλο αποτροπής οποιασδήποτε εξωτερική απειλής. Χωρίς πατριωτικό φρόνημα όλα τα άλλα κακά έπονται. Το απέδειξε η ιστορία μας και δεν χρειάζονται περεταίρω επιχειρήματα για να αποδείξουμε την αλήθεια αυτή.

Γιατί η οικονομική κρίση να μας οδηγήσει σώνει και καλά στην υποχώρηση στα εθνικά θέματα; Μπορούν οι δανειστές μας να δεσμεύσουν, για να φέρουνε ένα παράδειγμα, τα εισιτήρια από την Ακρόπολη και την Ολυμπία και τα έσοδα από άλλες πηγές, για να ξεπληρώνουμε το χρέος για «μερικούς αιώνες», αλλά δεν μπορούν να πάρουν την Ακρόπολη και την Ολυμπία, αν δεν τους την δώσουμε με τη θέλησή μας, λόγω υποτέλειας και ενδοτικότητας, υπακούοντας πιστά και προσαρμοζόμενοι στα εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι άσπονδοι γείτονες «φίλοι μας». Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Το πρόβλημα βρίσκεται εντός των τειχών.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις προωθούν τον διαμελισμό της Ελλάδας και σ’ αυτό συμφωνεί ή αδιαφορεί ένα μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς, για να μην πούμε ότι ταυτίζεται απόλυτα.

Υπάρχουν «αριστεροί» – και δεν είναι λίγοι, που διακηρύττουν ανοιχτά ότι θα αναγνωρίσουν τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», γιατί πιστεύουν ότι έτσι είναι διεθνιστές και συνεπώς αριστεροί.
Προσπαθούν ασφαλώς όλοι αυτοί οι Ανθέλληνες, γιατί περί αυτού πρόκειται - και πρέπει να το τονίσουμε με παρρησία- να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό, που έχασε τον προσανατολισμό του, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Συνεπώς απώτερος σκοπός τους είναι, να μας μεταβάλουν σε υποτελείς, ραγιάδες των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων των ΗΠΑ και των άλλων  «φίλων και συμμάχων μας» και να επιτρέψουν τον ακρωτηριασμό της πατρίδας μας από τους υπερεθνικιστές και ρατσιστές γείτονές μας Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς.

Διεθνισμός, αλληλεγγύη, φιλία και ειρήνη ανάμεσα στους λαούς δεν σημαίνει, όπως νομίζουν, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας. Ούτε σημαίνει φυσικά και εθνικισμό.
Ο Βάσος Λυσσαρίδης είχε πει κάτι που, κάθε προοδευτικός και αριστερός πρέπει να το έχει ως σημαία: «Αν εθνικισμός είναι να σέβεσαι την εθνότητα όλων και να διαφυλάττεις τη δική σου, τότε δηλώνω αδιόρθωτος εθνικιστής».

Την ψυχολογία, που καταρρακώνει το εθνικό φρόνημα και την εθνική ομοψυχία, ενισχύει ποικιλοτρόπως και  ένα μεγάλο κομμάτι  «των εκσυγχρονιστών και της Αριστεράς», προσπαθώντας να αποδείξει ότι οποιαδήποτε πατριωτική φωνή ισούται με εθνικισμό, ρατσισμό, σοβινισμό κ.λπ.
Με τον τρόπο αυτό προπαγανδίζει την ηττοπάθεια και την παραλυσία απέναντι σε οποιαδήποτε εξωτερική απειλή και επιβουλή.

Μάλιστα αυτό το κομμάτι της Αριστεράς, για το οποίο μιλάμε, δεν το απασχολεί καν το θέμα, γιατί λόγω μιας λανθασμένης, εγκληματικής ιδεοληψίας περί διεθνισμού, θεωρούν ότι όλα όσα έχουν να κάνουν με πατρίδα, έθνος – κράτος, εθνική ανεξαρτησία, εθνική συνείδηση, κυριαρχικά δικαιώματα, δεν έχουν σχέση με τον μαρξισμό.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει  - τρομάρα τους -είναι η ταξική πάλη και ουδέν πέραν τούτου. Με τη θεωρία αυτή γίνονται έρμαιο της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, που στόχος της είναι να μεταβάλει τα έθνη σε άμορφη μάζα καταναλωτών. Δεν έχει σημασία, αν η υποτέλεια στην παγκοσμιοποίηση εκφράζεται από τα αριστερά ή από τα δεξιά.


1. Η υποτέλεια του συγκροτήματος εξουσίας στην Ελλάδα

Η υποτέλεια είναι υποτέλεια και δεν έχει χρώμα.
Θέλουν με τον τρόπο αυτό να τρομοκρατήσουν κάθε πατριωτική φωνή. Σ’ όλους αυτούς μια αποστομωτική απάντηση ταιριάζει:

«Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα αυτής της υποτέλειας, για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές:

Πιο αποκαλυπτικά δεν μπορούσε αυτή να εκφραστεί, παρά με τα λόγια της κυρίας Άννας Ψαρούδας -Μπενάκη, κατά την ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια ως προέδρου, που για να καρπωθεί ο τελευταίος το αξίωμα του πρόεδρου, άκουγε άφωνος και αδιάφορος, τον επαίσχυντο, για το εθνικό μας φιλότιμο, λόγο της: 

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Γνωστή είναι  ακόμη και η άποψη που εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με την εθνική μας κυριαρχία, συμπληρώνοντας τα λεγόμενα της κυρίας Ψαρούδα, για την παγκόσμια διακυβέρνηση:

«Έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αναιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας».

Άλλη ενδοτική δήλωση ήταν αυτή που έκανε το 1999 ως Υπουργός Εξωτερικών, μπροστά στον πρέσβη της Ελλάδας Γιάννη Θώμογλου:

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό, τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας», αποκαλώντας μάλιστα τους Μουσουλμάνους της Θράκης Τούρκους.

Γνωστή είναι όμως και η άποψη του πατέρα του που είχε πει σε ανύποπτο ακόμη χρόνο το περίφημο:
«Ή θα πρέπει να μειώσουμε δραστικά το δημόσιο χρέος ή διαφορετικά το δημόσιο χρέος θα αφανίσει την Ελλάδα.2    Ο πατέρας του μιλούσε όχι πια για ακρωτηριασμό της Ελλάδας, αλλά για πλήρη αφανισμό. Δεν είχε άδικο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα κινδυνεύει από αφανισμό. Όμως ο ίδιος, με την πολιτική του, έκανε ότι μπορούσε να αφανιστεί η Ελλάδα, φυσικά μετά απ’ αυτόν, κατά το γνωστό: Μετά από μένα, «γαία πυρί μειχθήτω»

Τι να ήξερε άραγε ο οικονομολόγος Ανδρέας Παπανδρέου από τότε; Μήπως αυτά που αποκαλύπτει ο κύριος Γιούνκερ περί του χρέους σήμερα και τα απέκρυπτε;3

Δεν γνωρίζουμε φυσικά ακόμη, ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από τις αποκαλύψεις. Όμως βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι προς το καλό της Ελλάδας.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και δώθε ήταν κάτω από τις πιέσεις και εντολές των ΗΠΑ και τις άλλες κυρίαρχες δυνάμεις του ΝΑΤΟ, μια πικρή αλήθεια που μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται.4

Αν όμως όλα τα άλλα είναι υπό αμφισβήτηση, ένα είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι δηλαδή η σημερινή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι σε διατεταγμένη αμερικανική υπηρεσία, για να δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό και πολυεθνικό κράτος και να μας υπαγάγει σταδιακά και ύπουλα ως δορυφόρο στην περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη που λέγεται Τουρκία και Νεο – Οθωμανισμός.

Αυτή η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ προέρχεται από τη θέληση του Γιώργου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, να χάσει η Ελλάδα την εθνική της ταυτότητα.
Αυτός είναι επιπλέον και ο λόγος που καταργήθηκε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το Υπουργείο Αιγαίου, το Εθνικής Παιδείας κ.λπ. Όλα είναι ενταγμένα σε σχέδιο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων με τη μορφή της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης για την καταστροφή του ελληνικού έθνους- κράτους, στην οποία πρωτοστατεί το ΠΑΣΟΚ και έπονται και οι άλλες "εκσυγχρονιστικές ανανεωτικές δυνάμεις" από την Αριστερά και τη δεξιά στη χώρα μας.

Το χειρότερο στο ανωτέρω πρόγραμμα είναι ένα σατανικό σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή για τον αφελληνισμό της ελληνικής παιδείας, με την απάλειψη από τα σχολικά βιβλία της ιστορίας μας και της εθνικής παράδοσης.5

΄Ετσι παίρνει σάρκα και οστά αυτό που αποδίδεται στον Κίσινγκερ, που κι’ αν δεν το είπε, όμως ισχύει στο ακέραιο:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».6

Αφού εξαπάτησε συνειδητά τον ελληνικό λαό, ως κοινός απατεώνας 7 (λεφτά υπάρχουν, ενώ ήξερε πολύ καλά ποια ήταν η πραγματικότητα), μας οδήγησε συνειδητά στο ΔΝΤ, για να μας δέσει χειροπόδαρα οικονομικά και να παραλύσει οποιαδήποτε αντίσταση και αντίδραση στα εθνικά θέματα. Γιατί μια οικονομική κρίση μπορεί να την ξεπεράσουμε όσο χρόνο, κι’ αν κρατήσει, είναι δηλαδή αναστρέψιμη.

Όμως εθνική καταστροφή δεν είναι αναστρέψιμη, ει μη μόνον (κι’ αυτό είναι απίθανο) με πόλεμο και εφόσον φυσικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επιτυχία του.
Και ας μη μου πει κάποιος ότι όλα αυτά είναι γελοιότητες και αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας ή ακόμη και αρρωστημένης φαντασίας.

Ποιαν άλλην απόδειξη περί του αντιθέτου έχουμε εκτός από την περίπτωση των Σκοπίων; Και τότε λέγαμε ότι είναι γελοιότητες να αποκαλούνται Μακεδόνες και να οικειοποιούνται την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Κι’ όμως όλα αυτά έχουν γίνει πραγματικότητα και η διεθνής κοινή γνώμη, λόγω υποτέλειας των ελληνικών κυβερνήσεων στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και όχι λόγω αφασίας, ανικανότητας και αμέλειας, όπως πιστεύουν μερικοί αφελείς, αναγνωρίζουν σήμερα τους Σκοπιανούς ως «Μακεδόνες».

Σ’ αυτό συντελεί φυσικά και η αποχαύνωση των Ελλήνων πολιτών  από την καταναλωτική αποκτήνωση.

Γιατί ούτε το επιχείρημα ισχύει, ότι λόγω φτώχειας  και οικονομικής κρίσης, δεν είμαστε σε θέση να αντισταθούμε. Εκείνοι που έκαναν τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες ήταν ξυπόλυτοι και ρακένδυτοι. Όμως δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίστηκαν για την ελευθερία τους και την πέτυχαν, γιατί είχαν πίστη και υψηλό πατριωτικό φρόνημα. Πέρα από το γεγονός ότι και σήμερα ακόμη τα δύο τρίτα των Ελλήνων έχουν αποθέματα από τα μαύρα χρήματα που αποθήκευσαν, χρησιμοποιώντας το κομματικό παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.8, δηλαδή τις αχρείες πελατειακές σχέσεις. (Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, όπως ισχυρίζεται ο υπερφίαλος και αλαζόνας Πάγκαλος, που απολαμβάνει την ασυλία του συστήματος, γι’ αυτό μπορεί να λέει ανενόχλητα ό, τι προσβλητικά ενάντια στον ελληνικό λαό θέλει).

Συνεπώς και αυτός ο μύθος, που μας σερβίρουν οι διαπλεκόμενοι και τα εξωθεσμικά κέντρα, που ουσιαστικά κυβερνούν και τα οποία υπηρετεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν ευσταθεί.

Αν είναι δυνατόν!!! Κι’ όμως είναι δυνατόν. Το αποδεικνύει η πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς από τους γείτονές μας και οι δηλώσεις που κάνουν επίσημες πηγές, δεν έχουν φυσικά το νόημα να παίξουν ανόητα παιχνίδια, αλλά εντάσσονται σε μια μακροχρόνια στρατηγική.

Θα παραθέσουμε ορισμένα παραδείγματα για να συνειδητοποιήσουν όλοι οι ευαίσθητοι ΄Ελληνες πολίτες, που διατηρούν κάποια αξιοπρέπεια, ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ότι από τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Γιατί τίποτε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις κυβερνήσεις μας και από τους πολιτικούς μας. Δε μιλάμε για εξαιρέσεις. Αποδείχτηκαν έως τώρα, χωρίς εξαίρεση, κατώτεροι των περιστάσεων.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η στάση τους αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Ας μην περιμένει ο ελληνικός λαός να συντελεστεί αυτή η προδοσία και μετά να αντιδράσει. Τότε θα είναι πολύ αργά. Ήδη είναι αργά. Ας περισώσουμε ό, τι μπορούμε. Και είναι αλήθεια ότι μπορούμε, αν το θελήσουμε.
Εξαρτάται μόνο από μας να αναστρέψουμε αυτή την παρακμιακή πορεία του τόπου μας.
Πρώτο βήμα θα είναι να ριχτούν όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτό τον όλεθρο στον καιάδα, όπως έγινε στην Τουρκία.

2. Ποιο είναι το εφιαλτικό σενάριο ενάντια στην πατρίδα μας
Θα πρέπει ωστόσο να αποκαλύψουμε μετά από την μακροσκελή αυτή εισαγωγή το εφιαλτικό σενάριο, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα: Γιατί όλοι αυτοί οι χάρτες, γιατί όλα αυτά τα σχέδια, γιατί όλη αυτή η απειλητική προπαγάνδα των γειτόνων μας;

Το κάνουν για να παίξουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια τους, όπως τα παιδιά παίζουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για διασκέδαση ή κρύβεται από πίσω ένα καλομελετημένο σχέδιο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, κυρίως των ΗΠΑ, για αφαίρεση από την Ελλάδα του νευραλγικού χώρου της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, απ’ όπου προγραμματίζεται στο απώτερο μέλλον, να περάσουν οι αγωγοί πετρελαίου προς τη Δύση, απόλυτα ελεγχόμενοι από τους Αμερικανούς;

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν εμπιστοσύνη, παρά την υποτελή στάση των ελληνικών κυβερνήσεων στη Δύση, στους ΄Ελληνες, οι οποίοι ως ορθόδοξοι διατηρούν και θέλουν να διατηρούν δεσμούς με την ορθόδοξη Ρωσία.

Θέλουν λοιπόν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της περιοχής, μέσω των δορυφόρων τους Σκοπιανών, Αλβανών και της Τουρκίας, την οποία ενισχύουν ως περιφερειακή υπερδύναμη, ώστε να περνούν με ασφάλεια τα πετρέλαια των πολυεθνικών πετρελαϊκών εταιριών από τη Βόρεια Ελλάδα.
Ας δούμε την ακόλουθη δημοσίευση για να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα, για να καταλάβουμε πως λειτουργούν σοβαρές κυβερνήσεις με μακρόπνοα στρατηγικά σχέδια, από τα οποία δεν αποκλίνουν ούτε γράμμα, έστω κι’ αν χρειαστούν αιώνες για την υλοποίησή τους:

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010 9
new-othomani

ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
Στο Στρυμώνα μετακινεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα επίσημος χάρτης του Υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, ο οποίος διαμοιράστηκε με CD σε τουρκικά σχολεία, για να μάθουν τα παιδιά τη …χώρα τους, όπως κάποιοι θέλουν να είναι μελλοντικά!

Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ο άθλιος χάρτης, παρουσιάζει τη Μεγάλη Τουρκία, να έχει υπό την κατοχή της ολόκληρη τη ΘΡΑΚΗ, αλλά και μέρος της Ανατολικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αφού χαράσσει τη «μεθόριο» στο Στρυμώνα ποταμό προφανώς για τον έλεγχο και του στρατηγικού Στρυμωνικού Κόλπου!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
Τα Τουρκικά σχέδια, όπως δείχνει και ο Χάρτης είναι έτοιμα και έχουν την ευρεία υποστήριξη των Ειδικών Αμερικανικών Υπηρεσιών (εν αγνοία του Ομπάμα) που εποπτεύονται από τις Αμερικανικές Πολυεθνικές Εταιρείες του Oil Club, οι οποίες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στη Βουλγαρία, δεν τη θεωρούν αξιόπιστο εταίρο και θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσουν ανταγωνιστικοί ρωσικοί αγωγοί από εκεί. Ο πιο σίγουρος δε τρόπος, είναι η αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, απ΄ όπου πρόκειται να περάσει ο Μπουργκάς (Πύργος) – Αλεξανδρούπολη, αλλά και ο South Stream (Νότιο Ρεύμα), που απειλεί τον φιλόδοξο και εξαιρετικά ζωτικό για τις ΗΠΑ Nabucco (Ναβουχοδονόσορα)!
Η δε αμφισβήτηση-κατάληψη του εδάφους, μπορεί να γίνει μόνο με μοχλό πίεσης-εκμετάλλευσης τις μουσουλμανικές μειονότητες της περιοχής, που τουρκοποιούνται δια της βίας, ώστε από Θρησκευτικές να παρουσιαστούν σαν Εθνικές, για να «δικαιούνται» να διεκδικούν όχι τζαμιά, αλλά έδαφος!

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ
Στην πραγματικότητα στήνεται ένα νέο «Κόσσοβο», στη μεθόριο Ελλάδας-Βουλγαρίας, στα πλαίσια και της Τελικής Βαλκανικής Τακτοποίησης που σχεδιάζεται για το 2013, που μόνο με κοινή Ελληνοβουλγαρική Συνεννόηση μπορεί να αποφευχθεί, επειδή ακριβώς δεκάδες χιλιάδες μουσουλμανικές οικογένειες είναι εγκλωβισμένες και εκβιάζονται από τους Πράκτορες-Μπέηδες της Άγκυρας, πως αν δε συνεργαστούν και δε γίνουν πιόνια τους, κινδυνεύει όχι μόνο το σπίτι και τα λιγοστά τους υπάρχοντα, αλλά και η ζωή των ίδιων και των παιδιών τους!

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΛΙΕΤ
Ο Τουρκικός Χάρτης αποκαλύφθηκε στις 30/9/2009, με πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ και με τίτλο «ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΧΑΡΤΗΣ»!
Γιατί όμως ο Χάρτης θεωρήθηκε σκανδαλώδης από την Εφημερίδα; Το εξηγεί η ίδια: επειδή παρουσιάζει να ανήκουν στην Τουρκία το Κιρκούκ, η Μοσούλη και το Άρμπιλ (ή Erbil-Άρβηλα) στο Βόρειο Ιράκ, καθώς και το Βατούμ στη Γεωργία και το υπό Αζέρους ημιαυτόνομο Ναχιτσεβάν στην Αρμενία!
Ο ίδιος Χάρτης, δε θεωρήθηκε από την εφημερίδα «Σκανδαλώδης» για την συμπερίληψη στην Τουρκία της Δυτικής (Ελλάδα) και Βόρειας Θράκης (Βουλγαρία), ούτε για τη συμπερίληψη της Σάμου, Ρόδου ακόμη και Κρήτης, ούτε επίσης για την «απορρόφηση» ολόκληρης της Αρμενίας!
Αυτό δείχνει ότι πρόκειται για τεχνητή, ελεγχόμενη αποκάλυψη, που θίγει μόνο το ένα κρατούμενο, ενώ νομιμοποιεί το άλλο…
Είναι άλλωστε γνωστό, πως η Μιλλιέτ, η Χουριέτ και το Kalal D αποτελούν μέρος του πανίσχυρου μιντιακού ομίλου Ντογάν και πρωταγωνιστούν κάθε τόσο σε στημένα παιχνίδια κατά της Ελλάδος!
Η εφημερίδα σημειώνει πως ο Χάρτης μοιράστηκε σε CD στα τουρκικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης και πως ο Προϊστάμενος της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, εκφράζει τώρα τη λύπη του επειδή «ξέφυγε» μια τέτοια λεπτομέρεια, που παραμένει όμως στα χέρια των παιδιών…
Αυτά μελετούν οι Τούρκοι, αλλά και τα εξωθεσμικά κέντρα στην Ελλάδα, (οι κυρίαρχες δυνάμεις και οι αριστοδεξιές παραφυάδες τους), κάτω από την καθοδήγηση και την στήριξη των ΗΠΑ. Όμως το πρόβλημα φυσικά δεν σταματά εδώ, γιατί το σχέδιο περιλαμβάνει για την υλοποίησή του αναγκαστικά και τα Σκόπια και την Αλβανία.
Ας δούμε πρώτα, τι προπαγανδίζουν τα Σκόπια, πέρα από τα προσβλητικά που αναφέραμε στην εισαγωγή αυτής της ανάλυσης μας, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους:

MACEDONIA: Anyway no Greek  -  A detailed documentationΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ; 

makedonia-894322 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΒΙΑΙΑ ΤΟ 1912  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
Η Γρεκία (Ελλάδα) εδώ και 2.800 χρόνια συνορεύει προς βορρά με την Μακεδονία
 Οι Ελληνικοί ισχυρισμοί ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική αποτελούν σκανδαλώδες ψέμα και πρόσφατη εφεύρεση χωρίς καμία ιστορική βάση
Όλος ο  θόρυβος ότι η Μακεδονία είναι δήθεν Ελληνική, αποτελεί μια τεράστια διαστρέβλωση των γεγονότων από ένα κράτος που ψεύδεται ασύστολα ενώπιον της διεθνούς κοινότητας.

makedonia-truth-is-here

Τώρα που το τζίνι της Μακεδονίας βγήκε απ' το μαγικό μπουκάλι του, θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να τιθασευθεί.10

Η Τρίτη χώρα που διεκδικεί εδάφη της Ελλάδας είναι η Αλβανία, που επιστρατεύοντας την ακαδημαϊκή της κοινότητα, προσπαθεί να αποδείξει τα αναπόδεικτα.

Από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει φυσικά, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, καμία αντίδραση.

Το κυρίαρχο συγκρότημα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία), δηλαδή η παρασιτική και εξαρτημένη αστική τάξη στην Ελλάδα, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται  είναι οι «μπίζνες». Οι δεν «αριστεροί», τους οποίους περιγράψαμε, για την υποτιθέμενη ταξική πάλη. Υπάρχουν φυσικά και οι εθνοκάπηλοι εθνικόφρονες.

Όλο αυτό το ανομοιογενές μείγμα για το μόνο που δεν ενδιαφέρεται είναι η Ελλάδα.
Λοιπόν Τούρκοι, Σκοπιανοί και Αλβανοί, κάνουν  την προπαγάνδα τους κι’ εμείς περί άλλα τυρβάζουμε. Επιπλέον δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι την προπαγάνδα τους δεν την κάνουν για να πείσουν εμάς τους ΄Ελληνες (αν και σε ορισμένα αρρωστημένα μυαλά συμβαίνει κι’ αυτό), αλλά για να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη, η οποία αργά ή γρήγορα θα τους δικαιώσει, εφόσον δεν θα γνωρίζουν καμιά άλλη άποψη.

Ας δούμε και τον χάρτη  της Αλβανίας και τη δική τους προπαγάνδα, μήπως και κάποτε αφυπνιστούμε από την άγνοια, την καταναλωτική αποκτήνωση και αποχαύνωση και συνειδητοποιήσουμε τον θανάσιμο κίνδυνο που εγκυμονεί σ’ όλα αυτά που σχεδιάζουν οι άσπονδοι «φίλοι και σύμμαχοί μας».

albania-832016

Σημειώσεις: 
1 Η εμπειρία από την πρόσφατη ελληνική ιστορία μας έχει διδάξει ότι εθνική αφύπνιση συντελείται συνήθως μετά από μια εθνική καταστροφή, έως να συμβεί η επόμενη. Αυτό συνέβη το 1922 μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, μετά τον εμφύλιο και μετά τη χούντα των συνταγματαρχών 67 -74.
Αν δεν προλάβουμε τώρα, πάλι οδηγούμεθα σε εθνικές περιπέτειες, στις οποίες θα μας οδηγήσει η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου. Ας δράσουμε να φύγει η κυβέρνηση αυτή από την εξουσία, πριν είναι αργά. 
2 Βλ. εφημ. «Ελευθεροτυπία», 23.6.2006. Ως πρωθυπουργός ωστόσο, κατάφερε να αυξήσει το δημόσιο χρέος από 31.2% του ΑΕΠ το 1980, στο αστρονομικό 80.7% του ΑΕΠ το 1990.
3 Τελικά επανειλημμένα ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την Ελλάδα ως διεφθαρμένη χώρα, αντί να πει ότι το σύστημα που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας διέφθειραν τη χώρα. Δηλαδή και ο ίδιος ως μέλος των κυβερνήσεων συνέβαλε τα μέγιστα σ’ αυτό.
4 Η ουσιαστική απομάκρυνση του Κώστα Καραμανλή, δεν οφείλεται κατά την άποψή μου μόνο στην ανικανότητά του στη διαχείριση της οικονομίας και στην συνέχιση της χρεοκοπίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, που διαδέχτηκε, αλλά και στην σχετική αντίσταση που προέβαλε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ το Φθινόπωρο του 2009 και στην επιμονή του να υλοποιηθεί ο πετρελαιαγωγός Νοβοροσσίσκ – Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που φρόνημα και ταπεινά ακύρωσε μαζί με τους Βούλγαρους, κατ’ εντολή των Αμερικανών, ο Γιώργος Παπανδρέου. Όπως φρόνημα και ταπεινά πήρε και υλοποίησε την εντολή από τις ΗΠΑ της  σύσφιγξης των δεσμών με το Ισραήλ. Όπως φρόνημα και ταπεινά μας οδηγεί σταδιακά, αλλά σταθερά στον Νέο – Οθωμανισμό.
5 Σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που ηγείται η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η ιστορία του Βυζαντίου και του 1821 θα πρέπει να κοπεί, ενώ η αρχαία ελληνική ιστορία να ενσωματωθεί στο μάθημα επιλογής “Ιστορία των Ιδεών”, στο οποίο διδάσκεται ευρωπαϊκή Ιστορία. Στη Θράκη είναι ήδη υποχρεωτική για όλους τους Μουσουλμάνους η υποχρεωτική εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Δε θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα και η υποχρεωτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε όλα τα ελληνικά σχολεία. Εκεί οδηγούμαστε, για να βρουν δικαίωση τα λόγια που αποδίδονται στον Κισινγκερ.Σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που ηγείται η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η ιστορία του Βυζαντίου και του 1821 θα πρέπει να κοπεί, ενώ η αρχαία ελληνική ιστορία να ενσωματωθεί στο μάθημα επιλογής “Ιστορία των Ιδεών”, στο οποίο διδάσκεται ευρωπαϊκή Ιστορία. Στη Θράκη είναι ήδη υποχρεωτική για όλους τους Μουσουλμάνους η υποχρεωτική εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Δε θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα και η υποχρεωτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε όλα τα ελληνικά σχολεία. Εκεί οδηγούμαστε, για να βρουν δικαίωση τα λόγια που αποδίδονται στον Κισινγκερ.
6 Ως πηγή του δημοσιεύματος υποδεικνύεται η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Turkish Daily News» της 17.2.97. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι πρωτοειπώθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Σικάγου το 1972 ή 1974. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι αυτά που είπε ή δεν είπε ο Κίσινγκερ προσπαθεί να τα εφαρμόσει η Αμερικανική πολιτική στην Ελλάδα, μέσω των αχυρανθρώπων της
7 Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς κάποιον που εξαπατά, λέγοντας συνειδητά ψέματα; Φυσικά απατεώνα. Άλλη λέξη δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα για να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την πράξη.
8 Μόνο τώρα αρχίζει σιγά σιγά να δημιουργείται η κοινωνία του ενός τρίτου και η συγκέντρωση του πλούτου σε μια μικρή μειοψηφία. Τα δύο τρίτα θα καταδικαστούν σταδιακά στην ανέχεια και την φτώχεια. Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Όμως αυτή η διαδικασία θα πάρει μερικά χρόνια, ώσπου να εξαντληθούν τα αποθέματα της παραοικονομίας και του εύκολου πλουτισμού. Να και ένα θετικό του ΔΝΤ και του ΠΑΣΟΚ, κατά το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού». Όποιος έχει αντίθετη γνώμη, ας περιηγηθεί την Ελλάδα, για να δει τις εκατοντάδες παράνομες βίλες στις θάλασσες και τα βουνά. Επιπλέον θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτές οι βίλες ανήκουν σε πολίτες όλων των κοινωνικών και πολιτικών αποχρώσεων. Ανήκουν στην πλειοψηφία σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι επί Ανδρέα Παπανδρέου, φάγανε ψωμί, χρεώνοντας τις επερχόμενες γενιές στην φτώχεια, την ανεργία και την ανέχεια. (Ορισμένοι βέβαια φάγανε με χρυσά κουτάλια και είναι γνωστοί (και άγνωστοι) και μη εξαιρετέοι. Είναι αλήθειες που καίνε, όμως πρέπει να λέγονται, σύμφωνα και με το του Ευαγγελίου: «Και γνώσεστε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς» (κατά Ιωάννην, 32-33), γιατί η υποκρισία, το ψέμα, ο λαϊκισμός, η ασυδοσία και η πλεονεξία, περίσσεψαν σ’ αυτόν τον τόπο και τον κατέστρεψαν. Το κακό είναι μόνο ότι το μάρμαρο, που λέει και ο λαός, θα το πληρώσουν, όπως πάντα τα λαϊκά στρώματα, αν δεν υπάρξει ένα ρωμαλέο λαϊκό κίνημα, πέρα από τα γνωστά και αποτυχημένα, να τους πετάξει όλους αυτούς που είναι υπαίτιοι της παρακμιακής πορείας της πατρίδας μας στα τάρταρα ή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
9 Ο «μονόδρομος» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τραγική συνέχεια της άφρονας δεξιάς πολιτικής της ΝΔ, μας οδηγεί στην υποθήκευση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και στην αναπόφευκτη παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Μία χώρα, η οποία αποτελεί οικονομικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ελάχιστες πιθανότητες να αποφύγει τη γεωπολιτική της υποβάθμιση και να μην ενδώσει στις πιέσεις των κέντρων ισχύος της Δύσης, με δεδομένο ότι υπάρχουν ανοικτά εθνικά θέματα.
10 Θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, από πότε υπάρχει Μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα και δεν το ξέρουμε. Επειδή όμως σύμφωνα με μια μοντέρνα θεωρία τα κράτη δημιουργούν τα έθνη και όχι αντιστρόφως, μπορεί το κράτος των Σκοπίων να δημιουργήσει και έθνος και γλώσσα και ιστορία και ότι θέλει. ΄Ετσι το μόνο που ενδιαφέρει τα Σκόπια είναι η ονομασία «Μακεδονία», απλή ή σύνθετη, δεν έχει σημασία. Αυτό είναι πρόθυμες, οι υποτελείς στους ξένους άρχουσες τάξεις και οι κολαούζοι τους αριστεροδεξιοί να τους το παραχωρήσουν. Παρ’ όλα αυτά τα Σκόπια ζητούν περισσότερα, γιατί πιστεύουν ότι με το χρόνο οι ελληνικές κυβερνήσεις θα υποχωρούν συνέχεια. 

4 σχόλια:

  1. Αδύνατον , επιστημονική φαντασία, τρελλά πράγματα και άλλα τέτοια θα έλεγε κάποιος. Το ίδιο ομως θα έλεγε αν καποιος του προέβλεπε οσα συμβαινουν τους τελευταίους 6 μήνες!
    Αλοιμόνό μας!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ- ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ " ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ.."
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....!!!
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αμφισβητώ την ορθότητα του άρθρου, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως σε όλα αυτά τα κρατίδια που υποτίθεται θα προκύψουν από τον διαμελισμό της Ελλάδας, οι Έλληνες θα αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία. Πόσο διατεθημένοι είναι π.χ. οι Σκοπιανοί να αποτελούν μειοψηφία σε μια Μακεδονία του Αιγαίου; Πόσο διατεθημένος είναι ο Γκρούεφσκι να είναι πάντα αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση όπου θα υπερτερούν πάντα οι Έλληνες γιατί θα έχουν πλειοψηφία; Οι Αλβανοί έχουν ήδη Ελληνική μειονότητα στη χώρα τους, αν ενισχυθεί το Ελληνικό στοιχείο με προσάρτηση εδαφών θα τους καταπιεί! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή να το κάνει.
    3.000.000 μετανάστες στη Θεσσαλονίκη θα είναι πολλοί. Οι Ελληνες είναι καλομαθημένοι και αμάθητοι στον πόλεμο και οι εχθροί είναι πεινασμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτρέψατε μου αγαπητοί φίλοι.

    Οι μεταβολές των συνόρων δεν γίνονται πλέον με πολέμους, αντιθέτως για αυτο το σκοπό χρησιμοποιούνται "φιλικά" μέσα, αν το θέλετε, χρησιμοποιούμαστε ακόμη και εμείς οι ίδιοι. Η γνωστή δήλωση Μπενακη προς Παπούλια εκεί ακριβώς δείχνει.

    Ας παρουμε για παράδειγμα σε "μικροκλίμακα" (τα εισαγωγικά διότι δεν και τόσο μικροκλίμακα) του Αγ. Παντελεήμοντα Αθηνών. Όπου στην 10ετία και ιδιαίτερα την τελευταία 5ετία άλλαξε τόσο ριζικά η σύνθεση του πληθυσμού ώστε Έλληνες τελικά στη περιοχή παρέμειναν οι οικονομικά αδύναμοι που τώρα αποτελούν την μικρή μειοψηφία.

    Και μη το εκλάβουμε ως ακραίο το παράδειγμα του Αγ.Παντελεήμονα, διότι αν υπολογίσουμε και τις περιξ αυτού περιοχές, δεν είναι και τοσο πληθυσμιακά αμελητέο. Συνυπολογίστε τις περιοχές Πλ. Αττικής, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αμερικής, Αγ. Νικολάου καθώς και το κέντρο προς τη πλατεία Βάθης και θα έχουμε έναν αντικατασταθέντα Ελληνικό πληθυσμό πάνω από μισό εκατομύριο.

    Να σημειώσουμε δε, πως στο παράδειγμα μας είχαμε και ένα απιστευτο πολιτιστικό χάσμα μετάξυ των Ελλήνων και των Ασιάτων εποίκων.

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου