Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ;


Από τον Θωμά Σλάμαρη

Πως γίνεται να είναι όλα τα κόμματα κερδισμένα? Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν ότι είναι ικανοποιημένοι ! Ότι το μήνυμα της κάλπης είναι θετικό για αυτούς και αρνητικό για τους αντιπάλους τους!

Θα με τρελάνουν? Έτσι έκατσα και εκανα μια απλή προσθεση. Πηγα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικου για τις εκλογές http://ekloges.ypes.gr/ και έκανα μια προσθεση. Εβαλα μαζί τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2009 για τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής ( Α και Β Αθηνών, Α και Β Πειραιώς και Αττική) και βρηκα και τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών για την περιφέρεια Αττικής. Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι περίπου οι ίδιοι. Η αποχή είναι πολύ μεγάλη για τις χθεσινές εκλογές . Όλα όμως τα κόμματα με εξαίρεση το ΚΚΕ είναι χαμένα από πολύ έως τρομακτικά πολύ !!!!!


Το ΠΑΣΟΚ εχασε το 44% της δυναμής του,η ΝΔ το 31,7% , ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5% και το ΛΑΟΣ 18,4% (!!!) ενώ το ΚΚΕ ανέβηκε κατά 32,05% !Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι χοντρά και θρασύτατα ψέμματα.

Κατά τα άλλα είναι όλοι κερδισμένοι ! Είναι για γέλια η κατάσταση….

Πρέπει να με θεωρούν πολύ ηλίθιο !Μα πάρα πολύ. Ελεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου