Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...


Δείτε το βίντεο...

4 σχόλια:

 1. Με τις πέτρες!
  Τέρμα τα ψέματα! Τέρμα οι απειλές και οι εκβιασμοί! Τέρμα ο φόβος και η ανασφάλεια που καλλιεργεί συνειδητά ο κυνισμός τους. Τέρμα οι προσβολές εκ μέρους των ολετήρων.
  Τέρμα στη φλυαρία, την προπαγάνδα και τις φωτοβολίδες με τις οποίες προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κρύψουν την ανικανότητα και τον λαϊκισμό τους. Τέρμα στα ψεύτικα πιστόλια τους, στις πομφόλυγες και στη μάσκα με την οποία κρύβουν το πραγματικό πρόσωπό τους. Τέρμα στους εξαρτημένους που αλυσόδεσαν τη χώρα και την έκαναν πειραματόζωο. Τέρμα στους δεδομένους! *** Ούτε ένας από τους βαρείς χαρακτηρισμούς δεν είναι άδικος. Μία-μία οι λέξεις το μαρτυρούν: Με χυδαία ψέματα πήραν την εξουσία. Ηξεραν με το νι και με το σίγμα τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν». Ηξεραν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν τίποτε από αυτά που έταζαν και -ενώ είχαν έτοιμο το σημερινό, τραγικό σχέδιό τους- καθυστερούσαν εγκληματικά να πάρουν αποφάσεις γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν και να γίνουν αμέσως περίγελως στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων τους. Και σκάρωσαν ψέματα μεγαλύτερα από τα προεκλογικά. Οτι δήθεν μάχονται σκληρά και διαπραγματεύονται επί ίσοις όροις με τους εταίρους. Οτι δήθεν ακούγεται η φωνή τους. Οτι βγάζουν πιστόλια στο τραπέζι. Και, βέβαια, ότι με το Μνημόνιο έσωσαν τη χώρα από τη χρεωκοπία. Το πιο κυνικό, το πιο ωμό, το πιο χυδαίο ψέμα τους. Η πιο μεγάλη απάτη... Απολύτως τίποτε δεν διαπραγματεύτηκαν. Απολύτως τίποτε καλό για τη χώρα δεν πέτυχαν. Ηξεραν -ή όφειλαν να γνωρίζουν- ότι ο κίνδυνος να χρεωκοπήσει η χώρα ήταν ανύπαρκτος. Διότι, εκείνοι που θα έβγαιναν πρωτίστως χαμένοι είναι οι Γαλλογερμανοί (θα έχαναν τα χρήματά τους). Και το ευρώ. Τέτοια τρικυμία, τέτοιον κλονισμό κανένας δεν ήθελε. Ο «κίνδυνος της χρεωκοπίας» ήταν όπλο στα χέρια της Ελλάδος, δεν ήταν δαμόκλειος σπάθη. Και αν υπήρχε σοβαρός ηγέτης να θέσει ευθέως και δραματικά το θέμα της «επαπειλούμενης πτώχευσης», οι Ευρωπαίοι θα βρίσκονταν ξαφνικά σε δυσχερέστατη θέση. Και εκόντες άκοντες θα ενέδιδαν. Με αποτέλεσμα και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής (των χρεών) να δοθεί, και δάνειο με ανεκτό επιτόκιο. Και όλα αυτά τότε, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2009, προτού η αθλιότης των ημετέρων δηλώσεων περί χρεωκοπίας εκτινάξουν τα spreads *** Τώρα τρέμουν! Γιατί ξέρουν ότι εξόντωσαν τη χώρα, αλλά και τις δικές τους -λιγοστές, αλλά υπαρκτές και σημαντικές- προτάσεις για το συμμάζεμα του κράτους. Τις εξόντωσε η ανικανότης, το απαράσκευον και τα μυαλά της δράκας που κυβερνά το Μαξίμου... Τώρα τρέμουν! Γι' αυτό εκβιάζουν με... εκλογές και απειλούν. Γιατί ξέρουν ότι από όσα έχουν πει, μονάχα ένα θα βγει αληθινό: θα τους πάρουν με τις πέτρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είμαι στην πολιτική απ' το 1973, σκιτσάρω και γράφω για αυτήν απ' το 1981, πρώτη φορά δεν κατανοώ έναν εκβιασμό. Οπως αυτόν που θέτει ο Παπανδρέου: ψηφίστε με να μη χάσω, διότι, αν χάσω, θα σας βάλω να ξαναψηφίσετε για να χάσω περισσότερο!
  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εκβιάζεται, απειλείται ή τίθεται προ διλήμματος, μάλιστα αυτή είναι μάλλον η συνήθης πρακτική, αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που ο εκβιασμός είναι παράλογος και το δίλημμα κουτό.
  Επιπλέον.
  Ο Παπανδρέου έχει φθάσει στο σημείο να πιστεύει ότι «υπονομεύεται». Και τι είναι αυτή η «υπονόμευση»; απλώς το να ψηφίσει κανείς κάποιον άλλον. Εντυπωσιακό!
  Επιπροσθέτως: ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «αντιπατριωτική» όποια ψήφο δεν τον υποστηρίζει. Εδώ τα πράγματα χάνουν τη σοβαρότητά τους ή είναι πολύ σοβαρά. Δηλαδή, αν ψηφίσει κανείς Παφίλη ή Πορτάλιου ή Κικίλια ή Ψαριανό, δεν είναι πατριώτης. Ενώ αν ψηφίσει Καμίνη ή Τατούλη είναι πατριώτης και ουχί μίασμα!
  Οντως το παράλογο δύσκολα ερμηνεύεται.
  Παράκρουση, παραλήρημα, πανικός, φόβος ή απλή χαζομάρα, ό,τι και να 'ναι, είναι επικίνδυνο.
  Ηδη η χώρα έχει υποστεί πολλά, έχει Μνημόνιο αντί Σύνταγμα, πάει για «Πειναλόγκα» (όπως προσφυώς αυτοσαρκαζόμεθα), όταν λοιπόν ούτε καν οι σοφιστείες δύνανται να εμφανίζονται κάπως πιο έξυπνες, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.
  Δυτικώς του 25ου Μεσημβρινού. Διότι, ανατολικώς πάνε για μαύρα. Μαυρίστε τους, αυτή την Ιερά Συμμαχία Παπανδρέου - Καρατζαφέρη - Ντόρα με ολίγην από Κουβέλη, μαυρίστε τους, όσον είναι καιρός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αύριο στις κάλπες δεν θα κριθεί τίποτα. Τίποτα δεν θα κριθεί, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση ικανή να προσφέρει όραμα, και μια δεξοδο από τι σαπίλα. Σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν ελπιδοφόρα πρόσωπα, όπως πάντοτε άλλωστε, αλλά οι βουλευτικές εκλογές που θα πάμε σύντομα, λόγο αυτών των εκλογών, δεν είναι ικανές να αλλάξουνε τίποτε. Δηλαδή, τίποτα προς το καλύτερο.

  Τα δαγκανια έρχονται από πιο ψηλά, από το ΔΝΤ και τους μασόνους και δε συμμαζεύεται, όλοι πιονάκια καλά είναι, να ακολουτξουν τι μόνη τους παρτίδα, το χρήμα και την εξουσία. Μη παραμιθαζεστε, αύριο δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο, το αντίθετο, χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα, μας έχουνε δρομολογήσει ως το θάνατο οι δειλοί, σε 4 χρόνια σκοπευουνε να μας χουνε θάψει, με πασοκ η χωρίς. Δεν αλλάζει με εκλογές το πράμα, η δημοκρατία στη σημερινή της μορφή απέτυχε, 200 χρόνια δικτατορία και προδοσία έχουμε, δεν το έχετε καταλάβει; Αν δεν πάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας, εμείς, η προτελευταία γενιά των Eλλήνων, θα σβήσουμε από το χάρτη του κόσμου. Δε μας σώζει ούτε ο Σαμαράς ούτε οι κυβερνήσεις συνεργασίας ούτε τίποτα.
  Παλεύουμε για την ίδια μας την ύπαρξη πια, τα μέτρα που έχουνε δρομολογήσει για το 2011, 2012, 2013 και 2014 είναι ήδη στα χαρτιά, με υπογραφές. Και είναι 10 φορές πιο σκληρά από τα τωρινά. Πως θα ζήσουμε; Η μάλλον πως θα ζήσετε, γιατί εγώ μενω στο εξωτερικό. Η θα πεθάνετε από την πείνα, η από σκουρασμένο μαχαίρι πεινασμένου ημεδαποί η αλλοδαπού, η θα γυρίσετε πίσω στα χωριά να σπέρνετε κουκιά και να πεθάνετε γιατί δε θα χετε να πάρετε φάρμακα. Εκτός κι αν μένετε στη θράκη, οπότε θα πεθάνετε από της επιδρομές των Τούρκων που έπονται σε λίγο. Ο αγώνας είναι για τις ζωές μας, και πιστέψτε με, δε θα γίνεις στις κάλπες. Θα γίνει στους δρόμους. Ανοίξτε τα μάτια σας, όσοι πιστεύετε ότι αύριο θα αλλάξει κάτι. Αχ πατρίδα μου…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας καταψηφίσουμε λοιπόν σήμερα να δείξουμε τουλάχιστον την απέχθεια μας.

  Αύριο θα το χρειαστούμε σαν άλλοθι όταν θα λέμε στους "κερδοσκόπους" ότι θα πάρουν τα κάκαλα μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου