Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΑΒΕ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

Δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, δεν αποκόμισε τα εκλογικά κέρδη που ανέμενε, με τον πολιτικό εκβιασμό που επιχείρησε και κυρίως δεν πέτυχε τη συσπείρωση που περίμενε για να καταστήσει του ψηφοφόρους του ετοιμοπόλεμους και να τους οδηγήσει σε νέα εκλογική μάχη.

Στο μήνυμά του πριν από λίγο, ένας εντελώς πεσμένος Παπανδρέου, δήλωσε ότι έλαβε απόψε την λαϊκή νομιμοποίηση την οποία, όπως ομολογούσε τις προηγούμενες ημέρες, δεν είχε.

Προφανώς θα έλαβε αυτή τη νομιμοποίηση από τη «σημαία», αφού εμείς διαπιστώσαμε ότι:

1) Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε σε όλη την επικράτεια.

2) Το 70% περίπου του ελληνικού λαού αποδοκίμασε το μνημόνιο και

3) Ο μισός ελληνικός λαός αποδοκίμασε με την αποχή του το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας), του οποίου προϊσταται ο ίδιος.

Είναι λοιπόν προφανές ότι το εδώ κρατικοδίαιτο καθεστώς και οι ξένοι εντολείς, απαγόρευσαν προς το παρόν στον κ. Παπανδρέου να πάει σε εκλογές με ορατό τον κίνδυνο κατάρρευσης του καθεστώτος και απελευθέρωσης του λαού.

Πάντως η δική μας εκτίμηση είναι ότι ο κ. Παπανδρέου θα πάει σε εκλογές μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2011 και θα προσπαθήσει να βρει αιτία να τις φορτώσει στη Νέα Δημοκρατία. Εκτός πια και αν η εξουσία είναι τόσο γλυκιά.

Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα ο κ. Παπανδρέου, με τις πολιτικές του κυβιστήσεις, καθίσταται όμηρος των κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας που συγκράτησε τις δυνάμεις της.

Από       : hassapis-peter.blogspot.com
To είδα  : www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου