Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

JUST LIKE AMERICA ...

Φίλοι μου και συναγωνιστές. Όσοι και όπως συμπορεύεστε μέσα σε αυτό το blog, θα πρέπει να ξέρετε οτι πράγματι νίκησαν όλα τα κόμματα. Ναι ναι, μην απορείτε. Όταν διάβασα για τις απορίες σας πως γίνεται να κέρδισαν όλοι, ένοιωσα την ανάγκη να γράψω δυό λόγια. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...


Πρέπει πλέον να κοιμούνται ήσυχα όλα τα κόμματα, γιατί πολύ απλά γίναμε, επιτέλους, Α Μ Ε Ρ Ι Κ Η !!!!! Τόσα χρόνια παλεύουν οι άνθρωποι από την άκρα δεξιά μέχρι και την άκρα αριστερά και επιτέλους τα κατάφεραν. Πως;;;

Πολύ απλά:

1) Η αποχή δεν είναι αυτή που θέλουν, αλλά πλησιάζει της Αμερική. (όπως Αμερική που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση).
Εκεί ψηφίζουν ελάχιστοι και βγαίνει αυτός που πρέπει. Έτσι και εδώ τώρα, λόγω σιχαμάρας του πολιτικού συστήματος, δεν ψηφίζει το 50 ή 60% του εκλογικού σώματος...από αντίδραση. Ε και ;;;!!! Θα πάρουν το μήνυμα;; Κι αν το πάρουν, που θα το βάλουν; Αφού και 10 άνθρωποι να ψηφίσουν, κάποιος θα βγεί.

2) Η πολυπολιτισμικότητα πλησιάζει της Αμερικής.
Επιτέλους όπως εκεί πάνε ξυπασμένοι πρεζέμποροι (όχι βέβαια με την δική μας ευκολία) και μαζεύονται σε ένα χώρο σηκώνουν το χέρι και ορκίζονται πίστη στην Αμερική και έτσι γίνονται Αμερικανάκια, έτσι και εδώ μαζεύουμε διάφορα άτομα από άλλες φυλές και την κατάλληλη στιγμή τους "βαφτίζουμε" Έλληνες με δικαίωμα ψήφου. Αυτό είναι...!!!! Επιτέλους, να έχουν και αυτοί οι άνθρωποι δικαιώματα αφού εδώ ζούν. Και επειδή εμείς τους έχουμε σιχαθεί τους πολιτικούς μας, ενώ αυτοί καθόλου, τους ψήφισαν.

3) Τα συσσίτια.
Σε διάφορες περιοχές της Αθήνας που ξέρω, γίνονται για να ταίζουν ξένους μετανάστες και λάθρομετανάστες κατά 90%. Με δικά μας λεφτά, ταϊζουμε τον εισβολέα που μπήκε καταρχάς παρανόμως στην χώρα. Ε, μην μου πείτε πως αυτό κι αν θυμίζει Αμερική. Όλοι σε κάποιο έργο του προπαγανδιστικού Χόλυγουντ, θα έχουμε δει τις ορδές των ανθρώπων - σκουπιδιών να στέκονται στην ουρά για ένα πιάτο φαϊ. Όλοι μας βλέπουμε κάθε μέρα και πιο πολλούς να ψάχνουν και να τρώνε από τα σκουπίδια. Εδώ τουλάχιστον στην Αθήνα το φαινόμενο αρχίζει από νωρίς το απόγευμα και είναι ωραίο θέαμα.

4) Έλεγχος συνδικάτων και ΜΜΕ.
Τα κανάλια στο Αμέρικα που εκπέμπουν σε εθνικό δίκτυο, είναι γνωστό σε ποιά άτομα - επιχειρήσεις - οργανώσεις ανήκουν. Ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις σε ένα βράδυ, με την βοήθεια πάντα των συνδικάτων ώστε ο "λαός" να μένει εκεί που πρέπει. Σας θυμίζει κάτι;;; (MEGA - ANTENNA - ΣΚΑΪ - ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - κτλ..κτλ...)

Μπορώ να συνεχίσω την λίστα μέχρι τις επόμενες δημοκρατικές εκλογές. Γιατί "σαν την Δημοκρατία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο..."
Ταδε έφη ...Βόζεμπεργκ στο Κολωνάκι.

Λοιπόν φίλοι μου, δεν είναι η λύση η αποχή. Όταν δεν πας να ψηφίσεις εσύ, θα πάει ο Αμπντούλ. Πρέπει να ψηφίσεις οτιδήποτε θέλεις εκτός των μεγάλων κομμάτων που σε οδήγησαν από την χώρα της Ακρόπολης, στην χώρα της αντιαμερικανιάς του Marlboro και του τζην.
Ψήφισε μικρά κόμματα. Περιθωριακά. Γιατί εκεί είναι η ουσία. Στο περιθώριο.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον καθημερινό σας αγώνα. Και να ξέρετε τις ανατροπές, ιστορικά, δεν τις ξεκίνησαν οι πολλοί. Η μάζα, ο λαός, πάντα ακολουθεί τους λίγους, τους τολμηρούς, τους διαφορετικούς.
Καληνύχτα μας.

Μου το έστειλε με email η φίλη Σοφία Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου