Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΚΕ: ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί θόρυβος για τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ – την Τυποεκδοτική και τον 902- και το ΚΚΕ βάλλεται από παντού. Όλοι αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ για τις απολύσεις δεν έχουν καταλάβει το σκεπτικό του Κόμματος...


Είναι άδικες οι κατηγορίες εναντίον του ΚΚΕ για τις απολύσεις στην Τυποεκδοτική και τον 902. Το ΚΚΕ δεν απολύει τους υπαλλήλους του για οικονομικούς λόγους, όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Θα μπορούσαν οι κομουνιστές να μειώσουν λίγο τους μισθούς τους, ώστε να πληρώνονται και οι συνάδελφοί τους και να μη μείνουν άνεργοι.

Ο λόγος που το ΚΚΕ κάνει απολύσεις είναι επειδή θέλει να πληθύνουν οι άνεργοι, να αυξηθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, να τονωθεί το εργατικό λαϊκό κίνημα και να ξεσπάσει επιτέλους η λαϊκή επανάσταση.

Ο ιδανικός τρόπος για να συνεισφέρει το ΚΚΕ στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος είναι να απολύσει αμέσως όλους τους υπαλλήλους του στην Τυποεκδοτική και τον 902.

Από τον πιτσιρίκο.

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου ψάξε να μαθεις για αυτόν τον άνθρωπο:
    Αλεξάντρ Ισάγεβιτς Σολζενίτσιν
    και συγκεκριμένα για το «Αρχιπέλαγος γκούλαγκ».
    Θα εκπλαγείς από τις ομοιώτητες με τα καπιταλιστικά συστήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διάβασα πριν χρόνια. Είναι συγκλονιστικό πράγματι.

    Το έχω ανεβάσει και εδώ:

    http://www.scribd.com/doc/48279530/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%93%CE%9A-%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου