Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοφία Παπαϊωάννου: "Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου που μιλά για πετρέλαια"
Οι φάκελοι του Αλέξη Παπαχελά (Μέλους της αμαρτωλής λέσχης builderberg) και συγκεκριμένα η συνεργάτης του Σοφία Παπαϊωάννου ταξίδεψε για τις ανάγκες της εκπομπής στο περίφημο Καστελόριζο...

Σε συζήτηση που η ίδια είχε με δημότες του νησιού όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στο Καστελόριζο. Η ίδια απάντησε: "Λένε ότι υπάρχουν αλλά μάλλον δεν υπάρχουν." Δημότης του νησιού αντιπαρήλθε την άποψής της λέγοντας ότι υπάρχουν στοιχεία για κοιτάσματα και τα έχουμε δει από αξιόλογους επιστήμονες. H ίδια με υποψία απάντησε: "Που το είδες αυτό στον αθέατο Κόσμο;"

Ο Δημότης απάντησε "Ναι φυσικά". Ποια ήταν η απάντησή της; " Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου".

Η αποστολή της Σοφίας Παπαϊωάννου δεν σταματάει εδώ, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον η προσπάθεια συγκάλυψης και άλλων πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντί-Νέα Τάξη πραγμάτων η ίδια συνέχισε την αποστολή της παίρνοντας συνέντευξη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Καστελόριζου, για τις ανάγκες τις εκπομπής "Νέοι Φάκελοι". Τις στιγμές που ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνέντευξης έκανε νύξεις για κοιτάσματα πετρελαίου, για την συνεκμετάλλευση του αιγαίου που ετοιμάζουν και για την περίφημη ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) που είναι ανάγκη να ορίσουμε, εκείνη διέκοπτε συνεχώς και του έκανε συστάσεις να μην αναφέρεται στα πετρέλαια και στην ΑΟΖ. Με άλλα λόγια έκοψε και έραψε την συνέντευξη στα μέτρα της, λογοκρίνοντας αυτά που δεν άρεσαν στην πολιτική ελίτ του τόπου, λειτουργώντας σαν ανεπίσημη εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Το κανάλι Σκάϊ έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προβολή του κυβερνητικού έργου ως αναγκαίο για την διασώση της χώρας, προβάλλοντας τις απεργίες ως ακραίες, στρέφοντας ένα μέρος της κοινωνίας με το άλλο. Κατηγορεί ανελλιπώς τον δημόσιο τομέα για σπατάλες και τεράστιους μισθούς μέσο της πρωινής εκπομπής Λυριτζή Οικονόμου, όταν την ίδια στιγμή οι δύο παραπάνω λάμβαναν 300.000 ευρώ ετησίως από την κρατική ΝΕΤ, που οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωναν.

Ο Σκάϊ είναι το κανάλι το οποίο κρατά χτυπάει την ιστορία μας μέσω της σειράς που αφορά το 1821, χτυπάει την πατρίδα μας προβάλλοντας ως ρατσιστές αυτούς που ανησυχούν για τα εθνικά θέματα και τέλος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με το mega στην χειραγώγηση και αποβλάκωση του ελληνικού λαού.

Οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να καταδικάζουμε τις πράξεις αυτές, όχι μόνο με λόγια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και με έννομες διαδικασίες ώστε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού λαού πίσω από τις πλάτες μας.

anti-ntp.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Στο χέρι μας είναι να μη βλέπουμε ΣΚΑΙ.
    Εμπάργκο στο ΣΚΑΙ ώσπου να κλείσει και να ησυχάσουμε.

    Προχθές παρακολούθησα ιντερνετικά το 3ο μέρος του 1821 του ΣΚΑΙ και κόντεψα να κάνω εμετό. Στα 2 πρώτα μέρη η προπαγάνδα είναι ελαφριάς μορφής και ίσως περνάει απαρατήρητη σε κάποια σημεία. Στο 3ο όμως είναι τόσο ΦΑΝΕΡΗ που καταντάει εμετική.
    2-3 σημεία που μου έμειναν στο μυαλό:
    α) Κολοκοτρώνης και Μπουμπουλίνα σκότωναν για λεφτά, χρυσά βραχιόλια και κολλιέδες.
    β) Οι Έλληνες δολοφονούσαν και σφάγιαζαν, οι Τούρκοι απλά έκαναν αντίποινα
    γ) Η τόσο ζωντανή αναπαράσταση όταν πετούν οι Έλληνες τους Τούρκους στο φαράγγι συνοδευόμενη από τα χλευαστικά σχόλια του @$#&@$*&^@# (ξέρετε ποιού).

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου