Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ...
Απίστευτη ομολογία του πατριδέμπορα καρατζαφέρη που κάποτε δήλωνε κατά της νεάς τάξης πραγμάτων που θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση - δικτατορία, ανοιχτά σύνορα και εμφυτευμένα τσιπάκια σε όλους τους ανθρώπους....


Καταλάβατε πως παίζουν με την λέξη πατρίδα ορισμένοι σε αυτόν τον τόπο; Διατυμπανίζουν τον ορυκτό πλούτο που κατέχουμε και την ίδια στιγμή τον υποθηκεύουν με την υπογραφή τους στο μνημόνιο οι υποκριτές. Βρε ουστ... εσείς και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
Παρατηρήστε στο βίντεο πόσο προσπαθεί να απαξιώσει την αντίδραση του πολίτη και να περιθωριοποιήσει την κάθε διαφωνία με τα μέτρα, φέρνοντας ως πρόσχημα την ΠΑΤΡΙΔΑ για άλλη μια φορά. Εκεί που πονάμε μας χτυπάνε.. ξέρουν οτι έχουμε ευαισθησία με την πατρίδα μας που τόσα χρόνια την χλευάζουν και πατάνε εκεί ακριβώς για να περάσουν κάθε μέτρο.. για την πατρίδα. Κι όποιος δεν πιστεύει στην πατρίδα, του φέρνουν τον μπαμπούλα την τρόϊκα.. οτι δήθεν δεν θα πάρουμε την τέταρτη δόση . Καρότο και μαστίγιο δηλαδή!!!
ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις (κανέλλη βελλόπουλος καμμένος πολατίδης κα.)

Δείτε και το βίντεο...



Από: anti-ntp.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. Όχι φιλαράκι θαλαμοφύλακα. Ό,τι είπε ο Καρατζαφέρης είναι πολύ σωστό, και μακάρι να είχαν τα αρχίδια και άλλοι να μιλάνε τόσο καθαρά και ξάστερα.

    Βγάλε τα πατομπούλακα απ τα μάτια και το κερί απ τα αυτιά, άκου τι λέει, και ξαναγράψε την ανάρτυσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης άλλα έλεγε πριν μια δεκαετία, άλλα πριν πέντε χρόνια άλλα πέρυσι και άλλα σήμερα.

    Το να λες τμήμα της αλήθειας δεν είναι και σπουδαίο κατόρθωμα. Είναι η βάση της προπαγάνδας. Ολοι οι προπαγανδιστές ανακατεύουν αλήθεια με τα ψέμματα που θέλουν να περάσουν.

    Το ίδιο κάνει και ο φίλος σου. Σου λέει λίγη από την αλήθεια και τελειώνει ότι η υπογραφή του μνημονίου ήταν μονόδρομος.

    Γιατί όμως δεν ήταν μονόδρομος για την Ιρλανδία;
    Γιατί η Ελλάδα πρωτοτύπησε παγκοσμίως υπογράφοντας την Εθνική μας κυριαρχία;

    Ψάξε λίγο λοιπόν τα δικά σου αυτιά και μάτια για πατομπούκαλα και μπανάνες και άσε μας να βγάζουμε τα συμπεράσματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης ο φίλος σου ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του.

    Του φταίει η νοοτροπία μου, του φταίει η κουλτούρα μου, όλα του φταίνε.

    Στον καθρέφτη όμως δεν κοιτάμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριδοκαπηλε Καρατζαφερη καλα σε ειχα κοψει απο την αρχη.ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα απ'όλα ρε παιδιά κοιτάξτε φάτσα. Σου βγάζει αυτή η φάτσα ειλικρίνεια? Είμαι 40+ χρονών και πλέον ξέρω να ξεχωρίζω. Τα μάτια του ανθρώπου είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

    Το βράδυ θα δω και το video και θα σχολιάσω περεταίρω - αν χρειαστεί.

    Το πρόβλημα είναι ότι ως επί τω πλείστον, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι ταγμένοι σε κόμματα (από παλιά), οι μικροί είναι αδιάφοροι γενικώς, οι ενδιάμεσοι ψάχνονται να ακουμπήσουν πάνω σε ένα νέο ηγέτη. Και δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι βλέπουν μόνο αυτό που υπάρχει στη βουλή ή ότι τους δείχνουν τα ΜΜΕ. Και από τη ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ψάχνουν να βρουν το λιγότερο σκάρτο, το οποίο σε λίγα χρόνια γίνεται κι αυτό για πέταμα.

    Σκεφτείτε λίγο ...

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καρατζαφύρερ είναι απλά ένας ακόμα πατριδοκάπηλος. Όλα του τα στελέχη είναι από χώρους άσχετους με την Δεξιά στην οποία μεγάλωσε και ανδρώθηκε ο ίδιος. Οι υπόλοιποι ούτε σε δημοκρατίες πιστεύουν ούτε σε κόμματα. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν πάνε στο κόμμα του.
    Είναι λοιπόν ένας αχταρμάς διαφορετικών ιδεολογημάτων.
    Και όπως λέει και ο θαλαμοφύλακας, μάλλον εσύ πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά.
    Έχει αλλάξει πάρα πολύ και έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του, με αποτέλεσμα να πίνει πλέον νερό. Και πιστεύει οτι και οι υπόλοιποι πίνουν...χόρτα.
    Όταν όμως δεν θα βρεί ψήφο για την επόμενη βουλή θα είναι αργά.
    Και αν είχε κάκαλα, δεν θα έλεγε για ποσόστοση στους λαθρομετανάστες, για άλλα εθνικά θέματα και γενικά το τηλεπτώμα του ψήφισε το ΔΝΤ...
    Χωρίς την ψήφο του δεν θα πέρναγε. Αν ο ΓΑΠ είναι μια φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ, αυτός είναι 10.
    Έχει και στελέχη...ο Μάκαρος, ο νόθος γιος του Πλεύρη (αποκλείεται ο Πλεύρης να έκανε τέτοιο γιο), και τον άλλον που υπηρέτησε σπίτι του.

    "Όπως είναι γνωστό, η 30η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί με ΟΜΟΦΩΝΗ παλαιότερη απόφαση της Βουλής, ως «ημέρα μνήμης των θυμάτων του εβραϊκού ολοκαυτώματος». Κι όταν λέμε ομόφωνη, εννοούμε και με την ψήφο του «μεγάλου υπερπατριώτη» Γ. Καρατζαφέρη, που την εποχή εκείνη είχε μόλις διαγραφεί από την ΝΔ και παρέμενε στη Βουλή σαν ανεξάρτητος (παριστάνοντας τότε τον «τρανό αντισιωνιστή», προς άγραν αφελών). Και βέβαια, κάθε χρόνο, ο «μεγάλος υπερπατριώτης» δεν παραλείπει να στέλνει εκπροσώπους του μνημονιακού τηλεκόμματός του στις διάφορες μαζώξεις των Εβραίων. Το ίδιο έκανε και φέτος, παρά την υποτιθέμενη… ακροδεξιά στροφή (για να’ χουν να λένε τα κακόμοιρα εναπομείναντα παπαγαλάκια). Στην εκδήλωση της 27ης Ιανουαρίου, που έγινε στην Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό αναρχοκομμουνιστή Στ. Κούλογλου, το παρόν έδωσε –«εκ μέρους του προέδρου του ΛΑΟΣ»- και ο τοπικός βουλευτής του τηλεκόμματος Αστέριος Ροντούλης"

    Εντάξει Ανώνυμε 3 Φεβρουαρίου 2011 12:35 π.μ.

    Κι αν θες μπορώ να συνεχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω 100% με τον θαλαμοφυλακα Ο Καρατζαφερης ειναι από τα πλέον επικιδνυνα ατομα.
    Η πατριδοκαπηλια σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη οδηγηση στην Αλωση της χωρας μας ξεραν οσοι τον στρατευσαν και τον προστατευουν Αλλωστε συγκυβερνα με τον ΓΑΠ και αυτο τα λεει ολα. Αν οι πατριωτες ειναι ο Καρατζαφερης τοτε οι τουρκοι ειναι φιλοι. Ελεγε καποτε ο βουλευτης της ΕΔΑ Πασσαλιδης στους ιδοκτητες των Τραμ θα παω στη βουλη και θα πω τ' αντιθετα από αυτα που θελετε να γινουν για να γινουν επειδη ειμαι αριστερος δεν θα με ακουσουν.
    Καντε αναλογικη εφαρμογη και θα καταλαβετε Γι αυτο δεν μου χρειαζονται βιντεακια για να καταλαβα τι λερα ειναι οι ψευτοθοδωροι της πολτικης αιωνες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου προξενει, τον γνωριζω. Ο ανθρωπος (λεμε..) ειναι της λαικης, οτι πουλαει για να αρπαξει, περιμενει και καποιο μεριδιο ο τυπος, τοσα πετρελαια σου λεει, τοσο αεριο...
    Δυστυχως ακυρωνει την εννοια του πατριωτη, του Ελληνα, του τιμιου, του Ελληνικου λαου... Δυστυχως... προβοκαρει καθε ειλικρινη προσπαθεια καθε ελληνα πατριωτη να στοιχηθει σε ελληνικες γραμμες συλλογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρ Καρατσαφερη μας δουλεύετε ψιλό γαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου