Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΨΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ (!)

Συνθήματα και αποδοκιμασίες εναντίον Πρετεντέρη - Καψή έξω από το Mega. Χαμός έγινε την Παρασκευή (11/2) έξω από το Mega, καθώς, γύρω στη μία το μεσημέρι, περίπου 300 διαδηλωτές (μάλλον απεργοί της ΕΘΕΛ) συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού στη Μεσογείων και φώναζαν συνθήματα εναντίον των γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων, οι οποίοι κάθε βράδυ προπαγανδίζουν από το δελτίο ειδήσεων υπέρ της κυβέρνησης και εναντίον των εργαζομένων.



«Πρετεντέρη και Καψή δεν τα φάγαμε μαζί», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους πολίτες, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο εξίσωσαν ουσιαστικά τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους του Mega με τον Θεόδωρο Πάγκαλο! Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί με την παραπληροφόρηση, δεν αποκλείουμε ο κόσμος να μπει και μέσα κάποια στιγμή για να τους τα πει και από... κοντά.

Πηγή:Tempo

Το είδα στον Κοντυλοφόρο.

7 σχόλια:

  1. Mην αναπαραγουμε την αισχρη προπαγανδα των πληρωμενων χαφιεδων δημοσιογραφων του συστηματος
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σκεφτειτε το αν δεν ασχολειθη κανεις με το λογο τους αυτος ειναι ανυπαρκτος για το συμπαν μας
    Μεταξυ μας υιοθετουμε λογο καθαρο απαλλαγμενο από οτι το συστημα διαχεει δια της τηλεορασης δεν απασχολουμε το μυαλο μας με τις ακαθαρσιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λες και συμφωνω....... ομως και το ξυλο βγηκε απ τον παραδεισο!! λεω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούμε ίσως να τους δείρουμε και μετά να τους αγνοήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ίδιος ήταν γιός ενός στρατηγού της αστυνομίας που έγραψε κατάμαυρες σελίδες στην ελληνική ιστορία. Ο πατέρας του Άγγελος Έβερτ υπηρέτησε ως αρχηγός της αστυνομίας στην κατοχή έχοντας την απόλυτη στήριξη τόσο της δωσίλογης κυβέρνησης όσο και των ναζιστών-φασιστών κατακτητών. Μετά την ήττα του φασισμού και των ντόπιων δοσίλογων και την απελευθέρωση επανέφερε τον Έβερτ ο αλήστου μνήμης μοναρχοφασίστας Γεώργιος Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου τον τοποθέτησε εκ νέου αρχηγό της αστυνομίας που τη στελέχωσε μετά υποκείμενα που είχαν συνεργαστεί και με τους ναζιστές κατακτητές.
    Ο Έβερτ ακολουθώντας πιστά τις διαταγές του Παπανδρέου θα προχωρήσει στην εκτέλεση δεκάδων άοπλων διαδηλωτών το Δεκέμβρη του 44΄ θα συνεχίσει με δολοφονικές διώξεις εκατοντάδων αριστερών οδηγώντας τελικά τα πράγματα στον εμφύλιο. Αναμφίβολα ο πατέρας Έβερτ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο κατά την Γερμανική κατοχή από τους ναζιστές όσο και τουλάχιστον στα πρώτα εμφυλιακά χρόνια και στην διαμόρφωση τν Δεκεμβριανών υπηρετώντας τονδιεστραμμένο μοναρχοφασίστα Παπανδρέου σκορπώντας θάνατο και βασανιστήριο σε χιλιάδες αγωνιστές της αντιφασιστικής αντίστασης
    Με ένα τέτοιο βιογραφικό από τον πατέρα του ο Μιλτιάδης Έβερτ θα βρεθεί σε σπουδές, σε επαγγελματικές θέσεις αξιοζήλευτες και τελικά στην διαχείριση της εξουσίας με μετριότατα αποτελέσματα είτε ως βουλευτής και υπουργός Οικονομικών, είτε ως δήμαρχος Αθηνών είτε ως πρόεδρος της ΝΔ και παρ'ολίγον πρωθυπουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βεβαια οι δημοσιογραφοι κι αν δεν τα φαγανε μαζι με τον Παγκαλο παλι κατι τσιμπισανε με το δωρακι που τους εκανε ο GAP και γλυτωσαν το ΦΠΑ απο το μπλοκ μισθωτων υπηρεσιων που εκοβαν ε τωρα πριν μιλησουνε θυμουνται την παλια παροιμια προεδρε τα μουστακια σου γιατι ειν απο το μελι ε και οσο ναναι σλουρπ σλουρπ γλυφουνε και...............καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κέντρο Αθήνας "AΝΑΠΛΑΣΕΙΣ" ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: in "Post Mortem"

    ΓΟΛΓΟΘΑΣ εως το ΣτΕ & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.


    Στην ΗΜΙΤΕΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ που μας παρέδωσε το Ελληνικό Κράτος, ως φαίνεται με μια απλή ματιά απαντούμε:

    "{Παρεδόθη}" καθυστερημένα τουλάχιστον κατά 1+1/2 έτος.

    Αντί για Οικολογικού τύπου Ανάπλαση Πάρκου, είδαμε την κατασκευή - ενταφιασμό συνόλου κυβικών μέτρων όγκου μπετόν 6.000 κυβ.μ, δηλαδή όγκου μπετόν ισοδύναμου με τον όγκο μπετόν "6" 6όροφων πολυκατοικιών μέσα ............σε δασική έκταση.!!!

    Ο αρχικός προυπολογισμός στις τεράστιες πινακίδες 9,150.000 $ Ευρώ ( το έτος 2006 ) + 400.000 $Ευρώ με το νέο εγκριθέν κονδύλι για αποκατάσταση ΠΟΙΩΝ φθορών ? στην πλ.Πρωτομαγιάς + τις τυχόν αναθεωρήσεις, δεν προσέφερε τίποτα το ουσιώδες στο Πάρκο και τούτο διότι : ανύπαρκτες τουαλέττες, υπαρκτές οι χημικές και αρωματικές, μη αναπλασθέν κτίριο Αλσους - Οικονομίδη, μή αναπλασθέν κτίριο Green Park, ανυπαρξία φύτευσης δένδρων υψηλής οροφής και ΜΗ αναμόχλευση διάστρωση υγειούς χώματος. Σύμφωνα με τα έγγραφα των πρώην κων. Δασάρχη - Περιφερειάρχη η κεντρική πλατεία πλησίον πρώην περιπτέρου είναι αυθαίρετη (και οχι μόνο) !
    { έγγραφα οικ.693/03/04/2009 - 699/07/04/2009 Γενικής Δνσης Περιφέρειας / Δνσης Δασών Αθηνών: Δασάρχης, με θέμα: Απόφαση Κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε δασική αναδασωτέα έκταση }.....,
    H σφράγιση γής εδάφους από μή πορώδη υλικά και τα εκτεταμένα ιχνη οικοδομικών κατασκευών σε δασική έκταση 1/4 της συνολικής των 235 στρεμμ.του Πάρκου, τουλάχιστον 60 στρεμμ.{επιμέτρηση ειδικών επιστημόνων}, παρεμποδίζει ως τούτο γίνεται κατανοητό την διύγρανση και "πνίγει" την διαπνοή του εδάφους, τουτέστιν είναι ολωσδιόλου ΑντιΟικολογική.!!!!!!!!!

    Όλα τούτα σε ευθεία αντίφαση με ότι αναγράφεται στην αναρτηθείσα πινακίδα της "τσιμεντένιας μάντρας" πλησίον του μνημείου της Αθηνάς των κων Μπέη - Γεννηματά.....και ότι: το Εργον

    της Αναπλάσεως εν έτει Δεκ.2010............Ολοκληρώθηκε.!!!!!

    συνεχ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΜΕ & ΚΟΜΜΑΤΑ ολα αυτα τα χρόνια κώφευαν



    ΕΣΑΕΙ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ". !!!!!!!!!
    σχετ.άρθρο δελτίου μηχανικών ΤΕΕ 2604/18/10/10

    Με βαρύγδουπο τίτλο στην εφημερίδα τα Νέα της Κυψέλης Απρίλιος 2011, αναφέρεται ότι από την Περιφέρεια Αττικής διατίθενται επιπλέον κονδύλια 5,100,000 $ εκατ.ευρώ, ΕΣΠΑ που θα κατευθυνθούν και θα απορροφηθούν για τα έργα στο Αττικό Άλσος και το Πεδίον του Αρεως.

    Αλλά... Αναρωτιόμαστε εφόσον η Ανάπλαση ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τα δηλωθέντα και επίσημες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ-Blogs - εφημερίδες και σύμφωνα με την ανηρτημένη πινάκιδα, τότε πως δέν ολοκληρώθηκε, ? ;;..... Δεδομένου ότι: τα διατηρητέα κτίρια Αλσος Οικονομίδη ειναι γιαπί - Green Park γιαπί και οχετός - Πλατάνια εστία μόλυνσης λόγω κωνώπων-στάσιμων υδάτων, "τα ύδατα της ΕΥΔΑΠ και ουχι των γεωτρήσεων να οδεύουν στο αποχετευτικό δίκτυο των φρεατίων και στον Σαρωνικό" !! και ενα μέρος των ήδη τσιμεντοστρωμένων περιφερειακών δρόμων να περιμένει τις παλέτες των μαρμάρων.
    Οι δύο κτιστές τουαλέτες του πάρκου να μην λειτουργούν. Η κεντρική είσοδος της λεωφ.Αλεξάνδρας προς το μνημείο Αθηνάς περιφραγμένη ερμητικά με λαμαρίνες εργοταξιακού τύπου, τις δε βραδυνές ώρες να απαγορεύεται η πρόσβαση. Το Φυτώριο των 8,1/2 στρεμμ. να παραμένει αλάνα και η υποσχεθείσα κομποστοποίηση να παραμένει ως όραμα θερινής νυκτός ( τα χρήματα όμως να έχουν ήδη διατεθεί και ήδη απορροφηθεί !!!!!!). Οι επεμβάσεις στο διαμορφωθέν ξέφωτο λόγω αποψιλώσεων στο χώρο Αλίκη μολονότι παράνομες κατά την άποψη μας, σήμερα για την γύρωθεν βλάστηση είναι καταστροφικές.

    Και κατά ένα μυστηριώδη τρόπο ως εμφαίνεται και απο στοιχεία, κονδύλια απορροφώνται για αναπλάσεις, οι αναπλάθοντες καταλαμβάνουν καλύτερες κυβερνητικές θέσεις π.χ ( η πρώην Υπερνομάρχης Μπέη αναβαθμίστηκε στη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπ.Τουρισμού, ο δε πρώην δασάρχης Αμοργιανιώτης του Π.Α κατέλαβε τη θέση του Γραμματέα Δασών στό ΥΠΕΚΑ).

    Επειδή λοιπόν εμείς θεωρούμε ότι μέρος των άνω χρημάτων θα διατεθεί για την αποπεράτωση των δύο διατηρητέων, Αλσος,Οικονομίδη - Green Park και λοιπές αποπερατώσεις, αναρωτιόμαστε τι είδους συντήρηση θα παρασχεθεί στο πολύπαθο αιωνόβιο Πεδίον του Αρεως των ΑΘΗΝΩΝ, αφου απο το άνωθεν δεύτερο κονδύλι, πολύ απλά ελάχιστα ΜΟΝΟΝ ψίχουλα θα απομείνουν, κατά την ταπεινή μας άποψη.


    Εν κατακλείδι μπορούμε να δηλώσουμε ευθαρσώς και απορούντες:
    ..................Γιατί να είμαστε όλοι οι Ελληνες βουτηγμένοι μέσα εκεί............. που επικαλείται ο κύριος {που ματιάσανε} απο την Τρόικα - ΔΝΤ και γιατί να τα έχουμε φάει όλοι μαζί.... εμείς οι Έλληνες ?;;;;;;;;;;;;;και να απαιτηθούν ....τα τάνκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες?!!;;;;;

    Ας ανασκουμπωθούμε σήμερα λοιπόν όλοι εμείς οι 'Ελληνες και ας δουλέψουμε σκληρά ούτως ώστε να πειθόμεθα "τοις κείνων ρήμασι"!!!!

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ


    http://kyameftopedioareos.blogspot.com
    http://polmarkarch.wordpress.com
    www.asda.gr/elxoroi
    http://expaganus.wordpress.com

    οι κάτοικοι θαμώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου