Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΒΛΙΤΣΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Εχθές και προχθές, δεν άντεξα πάλι, είδα τηλεόραση. Η αγωνία μου να δω τι έχουνε σχεδιάσει οι προδότες και πως θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι κάνουν το σωστό με έφερε μπροστά στο κουτί.

Πριν με πιάσει κρίση, πρόλαβα τους είδα: Αντώνης, Τζέφρυ, Βαγγέλης, δρακουμέλ, κόρη δρακουμέλ, Αλέξης, Αλέξα, καρατζαφύρερ, όλοι οι προδότες μαζεμένοι. Ολοι αγχωμένοι, να προλάβουν να πιάσουν μια καρέκλα τώρα που η μουσική θα σταματήσει.


Σα να μην συμβαίνει τίποτα. Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Η αντιπολίτευση αυτοθαυμαζόμενη για την εξαιρετική πολιτική αντιπολίτευσης και το καταπληκτικό σχέδιο που έχει ο σούπερ Αντώνης, ο συγκάτοικος του Τζέφρυ στο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο που σπούδαζαν μαζί και που τώρα το παίζει από την άλλη πλευρά και καλά δεξιά, που είναι έτοιμη να ξεπουλήσει τα πάντα μόλις της δοθεί η εξουσία. Το λέει άλλωστε ο Αντώνης, να "αξιοποιήσουμε" την δημόσια περιουσία, θα "επαναδιαπραγματευτούμε" το μνημόνιο (νομιμοποιώντας το), τα ίδια που θα κάνει και ο Τζέφρυ δηλαδή.Δείξε μου το συγκάτοικο σου να σου πω ποιός είσαι.


Ο Τζέφρυ; το χαβά του. Δεν τρέχει τίποτα. Κάποιοι "αγανακτισμένοι" μόνο που δε γουστάρουν τα μέτρα του. Κάλεσε τους πολιτικούς του (τους ίδιους προδότες που υπέγραψαν το μνημόνιο) να τον στηρίξουν στο έργο του. Χειροκροτούσαν οι προδότες από κάτω. Θα γίνει ανασχηματισμός. Λες κι έχει σημασία. Αλλα λαμόγια από την ίδια φωλιά θα βγούν και θα μας προδόσουν. Μας αντιγράφει συστηματικά. Ζητάει δημοψήφισμα (με λάθος όμως ερωτήματα) και αναθεώρηση του συντάγματος (που δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου να το κάνει). Θέλει προσοχή. Οταν στριμώχνεις έναν ηλίθιο που δεν έχει συνηθίσει να τον στριμώχνουν, μπορεί να γίνει επικίνδυνος.

Διάφορα άλλα λαμόγια ζητάνε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Πρότειναν μάλιστα και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (!!!) για υπουργό οικονομικών (!!!) (ο αξιωματικός του εχθρού, του τραπεζικού καρτέλ, στη θέση του υπουργού οικονομικών) , ο οποίος θυμίζω έχει εξουσίες πρωθυπουργού βάσει του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Σαν να έχουμε πόλεμο με την Τουρκία, και να ψηφίζουμε τούρκο πρωθυπουργό.

Ο Ελληνικός λαός δεν το αντιλαμβάνεται περικυκλωμένος όπως είναι απο τα φίδια...  Γι αυτό προετοιμάζονται και τα κομματόσκυλα-πρασινοφρουροί που λένε στον Ελληνικό λαό τώρα που έτσι κι αλλιώς μαθαίνει και απο αλλού, (αυτά που γνώριζαν πριν ένα χρόνο - αν όχι παραπάνω).

Οι ίδιοι τύποι που ήταν νομικοί σύμβουλοι της τράπεζας της Ελλάδος (που υπέγραψε το μνημόνιο για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας), τώρα ζητάνε από το λαό να ξεσηκωθεί. Μέλη της κυβέρνησης που υπέγραψαν το μνημόνιο, τώρα θυμήθηκαν ότι είναι αντισυνταγματικό. Πράσινοι βουλευτές που θέλουν να γίνουν λαχανί. Γιοί υπουργών της χούντας που έζησαν όλα τους τα χρόνια στην Αμερική τώρα θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Ολα αυτά βεβαίως πλαισιομένα από κόκκινα σφυροδρέπανα και "ανθρωπιστές" αριστερούς που θέλουν να αποδώσουν το αιγαίο στο νόμιμο ιδιοκτήτη του: τα ψάρια του.

Φτωχέ μου λαέ, πως σου την πέφτουν έτσι; Ολα τα κοράκια σε περιμένουν στη γωνιά. Στα αριστερά, δεξιά, πράσινα, μπλέ, κόκκινα μαύρα κοράκια, με γλυκιά φωνή σε περιμένουν να σε φάνε... Είδα και τον σύντεκνο απέθαντο γκαντέμη βρυκόλακα να δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις καταστολής, ακόμα και εαν χρειαστεί να χυθεί αίμα, αφού το αίμα πρέπει να χύνεται για τη δημοκρατία. Εννοεί βεβαίως τη δημοκρατία όπως την εννοεί αυτός. Να ψηφίζουμε (κατα προτίμηση την κόρη του) για να συνεχίζεται η δυναστεία. Οχι τίποτα δημοψηφίσματα και άλλα επικίνδυνα.

Κι όμως, παρ' όλα αυτά είμαι αισιόδοξος. Χαίρομαι που ο λαός μου δε μάσησε από τους αλήτες που προκάλεσαν τα επεισόδια και συνέχισε να μαζεύεται στη Βουλή. Ολοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε. Δεν ξέρω αν είμαι τρελός ή δονκιχώτης ή και τα δυο, αλλά έχω πίστη στον Ελληνικό λαό. Και βλέπω ότι παρά την τρομερή υπονόμευση που έχει υποστεί, ο λαός μας δεν έχει διασπαστεί τόσο όσο φοβόμουν και δείχνει αντοχές που δεν περίμενα.


Οποιος βρωμιάρης και να συστήσει κυβέρνηση, ο Ελληνικός λαός θα κατεβαίνει στο σύνταγμα και θα διεκδικεί τα αυτονόητα: Δημοκρατία και ισονομία. Δημοψήφισμα για το μνημόνιο, το χρέος και τη βουλευτική ασυλία. Είτε ανέβει άλλο κόμμα, είτε διορίσουν τον Προβόπουλο πρωθυπουργό, η απαίτηση μας για πραγματική δημοκρατία, το πιο δίκαιο και έντιμο αίτημα, δε θα σταματήσει, μέχρι να νικήσουμε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Τι θα πει αυτό;

    Μιλάς για απλό δημοψήφισμα;

    Μιλάς για την άμεση δημοκρατία όπως την ορίζει το παγκόσμιο κίνημα αμεσοδημοκρατίας;

    Μιλάς για άμεση δημοκρατία τύπου dimopolis?

    Πρέπει όταν ζητάμε ότι ζητάμε, να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε και να το ζητάμε με ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φτωχέ μου λαέ, πως σου την πέφτουν έτσι; Ολα τα κοράκια σε περιμένουν στη γωνιά. Στα αριστερά, δεξιά, πράσινα, μπλέ, κόκκινα μαύρα κοράκια, με γλυκιά φωνή σε περιμένουν να σε φάνε... "

    Αυτή είναι η συνήθης τακτική των κορακιών: πρώτα την "πέφτουν" σε μεμονωμένα θύματα (π.χ. Κώστα. Κ.) και εφόσον δουν τον φτωχό λαό να κουτογελάει ανακουφισμένος, τότε την "πέφτει" και στον ίδιο τον φτωχό λαό.

    "βλέπω ότι παρά την τρομερή υπονόμευση που έχει υποστεί, ο λαός μας δεν έχει διασπαστεί τόσο όσο φοβόμουν και δείχνει αντοχές που δεν περίμενα".

    Ο λόγος που ο λαός δεν έχει διασπαστεί και παραμένει συγκροτημένος είναι επειδή πρόλαβε να αναπτύξει σε ικανοποιητικό βαθμό μια επίγνωση των αδυναμιών και των προτερημάτων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου