Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

Πίστεψες αγαπητέ φίλε ότι ο αμερικανοτραφής "πρωθυπουργός" - ανδρείκελο του ΔΝΤ mr. Papandreou, θα έλυνε όλα τα προβλήματά σου, μόλις άκουσες προεκλογικά με τα σπαστά ελληνικά του ότι "λεφτά υπάρχουν";

Αν το πίστεψες θα πρέπει προκαταβολικά να με συγχωρέσεις διότι θα σε αποκαλέσω "βλάκα". Κι' αν είσαι τόσο "ευαίσθητος" και θίγεσαι από τον χαρακτηρισμό, έχω να σου πω πως δεν εννοώ εσένα, αλλά τον ...διπλανό μου.

Αποτελεί "κατάντια" για τον τόπο το γεγονός ότι ένας ολόκληρος Ελληνικός λαός να έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στο τρίτο και πιο ηλίθιο μέλος της Παπανδρεϊκής δυναστείας.....


Σου δόθηκε η ευκαιρία κωλο-έλληνα να απαντήσεις στο πολιτικό έκτρωμα, όταν προεκλογικά σου έριχνε κατάμουτρα την γελοία ερώτηση για το "που πήγαν τα λεφτά".

Εσύ ρε κωλο-έλληνα δεν θυμήθηκες που πήγαν;
Δεν θυμήθηκες λ.χ. τα... δωράκια των 500.000.000 δραχμών στους Μαυράκηδες;
Δεν θυμήθηκες της Αγράμπελης το ...κάγκελο;
Δεν θυμήθηκες τους Λουβαραίους με τίγκα από τούβλα τις κούτες των πάμπερς;
Δεν θυμήθηκες τα ...χαρτιζιλίκια των 2.000.000 δολλαρίων του πατρός προς τους υιούς Κουτσόγιωργα;
Μήπως περιμένεις να σου παραθέσω τις απίθανες σπατάλες των πράσινων κομματόσκυλων υπό μορφήν ...shopping list;

Ω αφελή Έλληνα.! Δεν θα μπορέσω.! Πάει πολύ πίσω η πράσινη αλητεία. Πάει στην εποχή του ...Ανδρεϊσμού, ο οποίος αρχικά με ακάλυπτες επιταγές και στη συνέχεια με δανεικά, ως λαοπλάνος πολιτικάντης, έδωσε την εντύπωση στον χαϊβανοέλληνα ότι ως λαός ... ευημερούμε.!
Βεβαίως την σκληρή πραγματικότητα την γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok- εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν ...σκατατζήδες και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!
Και ανώτατοι ενίοτε...

Δεν πρόκειται βεβαίως περί φθινοπωρινής "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Κλείνω με το μεσαίο μέλος της Παπανδρεϊκής δυναστείας, και επανέρχομαι στο τρίτο και ...μακρύτερο.

Η εκλογή του προ ενός έτους στην εξουσία, υπήρξε αποτέλεσμα... ανορθοδόξου εκλογικής διαδικασίας αφού είχαν προηγηθεί οι από μέρους του δεινές απειλές πεζοδρομιακής εκτροπής και δημιουργίας ασφυκτικών συνθηκών εις βάρος της κυβερνήσεως, στις οποίες τότε υπέκυψε η Ν.Δ.... Ομοίως, διότι ο σημερινός πρωθυπουργός, προκειμένου να ..επισπεύσει την πτώση της Ν.Δ. και να διασφαλίσει την δική του νίκη, είχε καλλιεργήσει ...αίσιες προσδοκίες στην συνείδηση του ελληνικού λαού που δεν είχαν φυσικά καμιά σχέση με την πραγματικότητα...

Προς τούτο είχε επίσης πλήξει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό καταλογίζοντας εις βάρος της τότε κυβερνήσεως πολύ περισσότερα απ' όσα τις αναλογούσαν...

Λούζεται λοιπόν μοιραία ο κ. Παπανδρέου ένα χρόνο τώρα τις ολέθριες συνέπειες της ανορθόδοξης τακτικής του για να ανέλθει στην εξουσία, παραβιάζοντας ακόμη και τον εκλογικό κύκλο της τετραετίας εκάστου κυβερνήσεως.

Εάν όλα αυτά δεν είχαν συμβεί, μπορεί η χώρα να μην κατέληγε σιδηροδέσμια στο Δ.Ν.Τ. με όσα αυτό συνεπάγεται για το φρικτό έτος που διανύσαμε και όσα δυστυχώς έπονται...

Και που 'σαι κωλο-έλληνα.! Στις 7 Νοεμβρίου πρέπει να ξανα-δείξεις την ..."πίστη" σου σ' αυτούς που σήμερα σε πηδάνε καλύτερα.

Ντογρού λοιπόν.

Π.Ν.

Από: apneagr
Το είδα στους υπερχρεωμένους...

2 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά τι έγινε με το σκάνδαλο της Ζήμενς; Το κουκουλώσανε όλα τα κόμματα κανονικά; Τι ντροπή Θεέ μου. Ξετσίπωτοι όλοι τους, διεφθαρμένο κοινοβούλιο εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου