Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΑΤΑ "ΠΑΓΚΑΛΟΝ" "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Όθων Ιακωβίδης

Ο κ. Πάγκαλος, προχθές, έδωσε ένα δείγμα της ορθότητας του τρόπου που βλέπει τα πράγματα. Δήλωσε, με κάθε επισημότητα, από το βήμα της κρατικής τηλεόρασης, ότι η Αστυνομία και ο Στρατός, δεν συγκαταλέγονται στις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας, διότι δεν παράγουν έργο.
Επειδή δεν είδα και δεν άκουσα κανέναν από τους μεγαλόσχημους «γαλονάδες», τους (προφανώς, κομματογενείς) «αρχηγούς» των χιλιάδων αστυνόμων και αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αναλαμβάνω αυτόκλητος συνήγορός τους και λέω το εξής απλό: Ο κ. Πάγκαλος, στην ίδια εκπομπή, όταν ο δημοσιογράφος τόλμησε , εναντιονόμενος στην άποψη Πάγκαλου, να τον ρωτήσει γιατί δεν τους θεωρεί παραγωγικούς, απάντησε ότι «παραγωγικός είναι μόνο όποιος παράγει προϊόντα και υπηρεσίες»...

Επειδή ο συμπαθής δημοσιογράφος (κ.Σπηλιόπουλος της ΕΤ) στερείται ετοιμότητας ενώπιον μεγαλόσχημων προϊσταμένων του, ερωτώ εγώ τον κ. Πάγκαλο αν η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ (που παρέχει η Αστυνομία) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ (που παρέχει ο Στρατός) είναι ή δεν είναι μία παρεχόμενη υπηρεσία.

Αν αυτή η υπηρεσία είναι αντιπαραγωγική, δηλαδή κοστίζει περισσότερο από ότι προσφέρει, τότε τι πρέπει να πούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο κ. Πάγκαλος, μαζί με όλο το συνάφι τού πολιτικού προσωπικού τού καθεστώτος πολιτικού συστήματος, που πτωχεύσανε την Ελλάδα για να εδραιώσουν τα κόμματά τους στη διεκδίκηση ή διατήρηση της Εξουσίας;;;


Ωραίο και επίκαιρο ερώτημα έθεσε ο κ. Πάγκαλος με τη διατύπωση της σκέψης του.


Η απάντηση ίσως δοθεί στις κάλπες, την επόμενη Κυριακή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου