Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΦΡΟΝΤΕΞ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ. - ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....

Παρακαλώ να προσέξετε τον χάρτη και να μου πείτε τι περίεργο βλέπετε...


Ο χάρτης αυτός βρίσκεται αναρτημένος στο επίσημο site της Frontex
(http://www.frontex.europa.eu/) ...


Ο Πυθαγόρας είχε μια εμπειρία που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας...

Ταξιδεύοντας με το λεωφορείο έτυχε να έχω σε μικρή απόσταση δύο επιβάτες που συζητούσαν χωρίς να προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους .
Ο ένας φαινόταν να είναι από Αθήνα και καταγράφω αυτά που άκουσα να λέει :
1) Δημοτικός αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει παράνομο λαθρομετανάστη μικροπωλητή και πέσαν πάνω του μισθοφόροι του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ και του εξάρθρωσαν τον ώμο . Ουδείς ( των μισθοφόρων ) συνελήφθη .
2) Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν να βγάλουν τις πινακίδες μικρού φορτηγού που ήταν κέντρο ανεφοδιασμού για τους παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές . Κυκλώνονται από 10 νέγρους με απειλητικές διαθέσεις .
Δεν τολμούν να βγάλουν τις πινακίδες . Πηγαίνουν όλοι ( οι νέγροι ) στο δικαστήριο με την κατηγορία της απειλής κατά αστυνομικών .
Ο δικαστής ρωτά "Χύθηκε αίμα ; Αφού δεν χύθηκε αίμα αθώοι όλοι !"
3) Αστυνομικοί και στρατιωτικοί δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στο μετρό με χακί ρούχο ή αρβύλες ή ο,τιδήποτε άλλο προδίδει το επάγγελμά τους . Αν φορούν κάτι τέτοιο κυκλώνονται από ομάδες αναρχικών που τους ζητούν ταυτότητα !
4) Η συζήτηση μετά ήρθε στην δύναμη της FRONTEX . Είπε ο Αθηναίος ότι τώρα θα μειωθεί το ρεύμα εισόδου διότι οι άνδρες της FRONTEX "πυροβολούν , δεν αστειεύονται" .
Κομματικοί μισθοφόροι , αναρχικοί , λαθρομετανάστες , τολμούν να απειλούν αστυνομικούς ! Τί να πω πλέον ;
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν σπάσει τα κόκκαλα μόνο επειδή ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΑΝ αστυνομικό .
Φυλλάδια κυκλοφορούν ( από αναρχικούς ) στη χώρα που λένε
"Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά του λαού. Είναι σκυλιά των αφεντικών" .
Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν εδώ ; Γιατί δεν συμβαίνουν στο Ισραήλ ή στην Σαουδική Αραβία ; Γιατί οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί δεν πηγαίνουν στο Ισραήλ ή στη Σαουδική Αραβία που είναι πιό πλούσιες χώρες και πιό κοντά τους ; Γιατί στο Ισραήλ και στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχουν αναρχικοί που να βρίζουν τους αστυνομικούς ;
Και κάτι για την FRONTEX : Δηλαδή δεν μπορούσε η Ευρώπη να πει στον Ελληνικό Στρατό "Πυροβολείτε τους λαθρομετανάστες και μην φοβάστε . Εμείς σας καλύπτουμε " ; Δεν ξέρουν οι δικοί μας στρατιώτες να πυροβολούν ; Τα όπλα μας δεν είναι ευθύβολα ; Δεν έχουμε αρκετούς στρατιώτες ; ΕΝΑΝ λαθρομετανάστη αν πυροβολούσαμε κάθε μέρα , δεν θα τολμούσε να πλησιάσει κανείς τα σύνορά μας . Με το μισό προσωπικό θα φυλάγαμε τα σύνορα ! Οι μετανάστες έρχονται διότι κάποιος τους διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ !
Γιατί να μας στείλουν την FRONTEX ; Μήπως κάπου αλλού στοχεύουν ;
Τον πρώτο καιρό θα ευχαριστηθεί ο λαός διότι θα σταματήσει το ρεύμα των μεταναστών .
Αντί για άοπλους μετανάστες όμως θα έχει εγκατασταθεί στην χώρα ένα ένοπλο σώμα καταστολής που δεν θα διστάζει να πυροβολήσει και Έλληνες ( αφού θα είναι ξένοι ) . Και ποιός μας λέει ότι το προσωπικό της FRONTEX θα είναι Γάλλοι και Άγγλοι ; Αν είναι Αλγερινοί της Γαλλίας και Ινδοί της Αγγλίας ;
Σίγουρα δεν μας αρέσουν αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα . Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ρωτήσουμε τον εαυτό μας :
Ποιά είναι η "κόκκινη γραμμή" για μένα ;
Μέχρι πού είμαι διατεθειμένος να υποχωρήσω ; Πόσα μπορώ να ανεχθώ ; Πότε θα κατέβω στον δρόμο οπλισμένος ;
Όταν θα δολοφονήσουν τα παιδιά μου ; Μα τότε θα είναι πολύ αργά !
Σκεφθείτε το .

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά κάποιοι γελάνε τρίβοντας τα χέρια τους από ικανοποίηση : "Ωραία ! Τα πάντα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο .

Τα κορόϊδα τα ανέχονται όλα " .

http://pythas.t35.com/index.html

1 σχόλιο:

  1. Αν και φανταζει λίγο ακραίο, εκφραστικά, το άρθρο σου, με βρίσκει, πρακτικά σύμφωνο. Δυστυχώς, εάν δεν βγούμε απ'την ύπνωση και την παραλυσία, γρήγορα, δηλαδή χθες και δεν πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, κινδυνεύουμε να γίνουμε άποικοι στην ίδια μας τη χώρα. Νομίζω δεν πρέπει να τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου