Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Τί άλλο περιμένουμε να δούμε για να καταλάβουμε ότι εδώ και χρόνια πήραμε το δρόμο προς τον αφανισμό; Ίσως τώρα που η εξαθλίωση της πατρίδας μας έφτασε και στην οικονομική της καταράκωση και υποδούλωση και αγγίζει άμεσα καθέναν από εμάς, είναι πιο ξεκάθαρη στα μάτια μας η λυσαλέα προσπάθεια ,των εβραιο-προσκυνημένων κρατούντων τον κόσμο, να γονατίσουν το Ελληνικό Έθνος.
Επανακτείστε την εθνική συνείδηση και την ορθόδοξη πίστη που κράτησε άσβεστο το Ελληνικό Φως μέσα στους αιώνες της ταραχώδους ιστορίας μας.

Οι προσπάθειες να μας αποκόψουν από την ιστορία μας και την πίστη μας είναι πλέον απροκάλυπτες! Απροκάλυπτα βιάζουν καθετί που μας συνδέει με τους προγόνους μας, εκείνους που δεν κατάφερε επί αιώνες να αφανίσει η τουρκιά, εκείνους που ύψωσαν με θάρσος το ανάστημά τους στην πανίσχυρη ναζιστική πολεμική μηχανή, εκείνους που γέννησαν την κλασσική Ελλάδα και το ένδοξο χιλιόχρονο Βυζάντιο. Γι’ αυτό δεν θέλουν ούτε να τους θυμόμαστε ούτε να τους μοιάζουμε! Γιατί οι Έλληνες αποδείχθηκαν σθεναρό οχυρό στην προσπάθεια της παγκόσμιας ισοπέδωσης και εξαθλίωσης.

Γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία απαξιώνουν ήρωες που γαλούχησαν γενεές Ελλήνων. Ο κάθε ανιστόρητος και ανήθικος υπηρέτης ξένων,ανθελληνικών συμφερόντων σπεύδει να παραχαράξει την ιστορία μας, να κατασυκοφαντίσει και να σπηλώσει τα ονόματα ηρώων μας που στην εποχή τους ενέπνευσαν τους ιστορικούς και τους λόγιους ολόκληρης της Ευρώπης. Σπεύδουν να κάνουν μόδα τον ανθελληνισμό και άποψη την ”εναλλακτική ιστορία” που με ανακρίβειες και λασπολογίες αμαυρώνουν την αληθινή, που δεν τους εξυπηρετεί!!!

Δεν βλέπετε ποιά είναι αυτά που τους ενοχλούν;

Δεν βλέπεται ξεκάθαρα ποια είναι αυτά που πολεμούν οι ανθέλληνες;

Την ιστορία μας, δηλαδή την εθνική συνείδηση, και την ορθοδοξία μας. Δείτε πού έχουν ρίξει οι κυβερνόντες το βάρος της ανθελληνικής και ισοπεδωτικής τους πολιτικής: Εξάλειψη του όρου ”εθνικό” από την ονομασία των Υπουργείων, καθιέρωση του μαθήματος της Ιστορίας ως προεραιρικού, κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών, καθήλωση των ιερών εικόνων από δημόσιους χώρους και κυρίως από τα σχολειά μας, καθιέρωση της τουρκικής γλώσσας ως κύρια στα μειονοτικά σχολειά της Θράκης, παραχάραξη της Ιστορία μέσω των σχολικών βιβλίων και μέσω τηλεοπτικών σκουπιδιών, προώθηση της μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας μας τη στιγμή που ο μουσουλμανισμός έχει δείξει παγκόσμια το φανατισμό και την εγκληματική του διδασκαλία, υποχώρηση σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα, κατασυκοφάντηση ανθρώπων με εθνική συνείδηση, προβολή ανθελληνικών θέσεων, τοποθέτηση ανθρώπων κατάλληλων (που μπορούν και τους ελέγχουν) σε θεσμούς και σε θέσεις κλειδιά (δυστυχώς ακόμα και στους κόλπους της εκκλησίας), οικονομική υποδούλωση της χώρας μας σε ξένα συμφέροντα τη στιγμή που με το φυσικό και ορυκτό της πλούτο θα μπορούσε η Ελλάδα μας να είναι ένα από τα πλουσιότερα μέρη του κόσμου, παροχή ιθαγένειας σε χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες κύριως τρίτων χωρών και μουσουλμάνους, διατήρηση τρομοκρατίας και εγκληματικότητας σε όλη την επικράτεια, ερήμωση της ελληνικής επαρχείας και απογοητευτική συρίκνωση του παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Τί μπορούμε λοιπόν εμείς να κάνουμε;;;;;;;;

Ακριβώς τα αντίθετα για να αντισταθούμε στη μεθοδευμένη ισοπέδωση!!!!!

Εγείρετε ότι αυτοί καθηλώνουν. Η κάθαρση και αναγέννηση της χώρας εξαρτάται άμεσα από τη δική μας κάθαρση και αναγέννηση.

Υψώστε την εθνική σας συνείδηση, κάντε σημαία την ορθόδοξη πίστη μας (η πίστη μας είναι ο Χριστός και όχι τα πρόσωπα που υπηρετούν την εκκλησία, άλλοι άξια και άλλοι ανάξια), όσοι έχετε παιδιά κάντε τα αληθινά Ελληνόπουλα με αξίες και ιδανικά, όχι αποχαυνωμένες υπάρξεις της καφετέριας και της οθόνης. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναδείξουμε το υγιές κομμάτι της Ελλάδας, τους καθαρούς Έλληνες, το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, τα υγιή πρότυπα που υπάρχουν και είναι πολλά ακόμα αλλά που αποσιωπούνται από τα στρατευμένα μέσα και αποκρύπτονται με μανία και άλλοτε χλεβάζονται. Μην συμπαρασύρεστε στο χείμαρρο του αφανισμού που στο περασμά του δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Ας αναζητήσουμε , ας αφουγγραστούμε, ας εμπιστευθούμε, ας συστρατευτούμε με τα εθνικά αποθέματα της Ελλάδας για να σωθούμε!!!

udemand.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω ...

    Αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου, απλά κάνε το αντίθετο από αυτό που σου λένε ! Είναι κι αυτό αντίσταση.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου