Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΣΑΣ !

Αναβρασμός παντού! Οι γιατροί σε καταλήψεις του Υπουργείου Υγείας και απεργίες, όπως και οι φαρμακοποιοί, οι αγρότες σε κινητοποιήσεις, η Κερατέα αντιστέκεται ακόμα στην Μπομπολοκρατεία, η πλατεία Συντάγματος γεμίζει με κόσμο εναντίον της “ Κάρτας του Πολίτη”, το κίνημα “ Δεν πληρώνω” μεγαλώνει και παρά τον πόλεμο που δέχεται και με σημερινές κινητοποιήσεις άνοιξαν τα διόδια.

Οι υπουργοί κρυμμένοι, δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα, αλλά έχουν περίσσιο θράσος. Ενώ είναι οι μεγαλύτεροι και γλειωδέστεροι τσαμπατζήδες, με τεράστια έξοδά τους να καλύπτονται από τον λαό, απειλούν λένε ότι θα εμποδίσουν τους γιατρούς και τους “ τζαμπατζήδες” με νομοθετήματα… Η απόλυτη καθεστωτική λογική δηλαδή… Ή κάνεις ότι σου πω ή σε τιμωρώ!
Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι υπάρχουν πολίτες πλέον δεν φοβούνται τέτοια πράγματα, δεν ανέχονται απειλές, γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Όσο για τις νομοθετικές τους πρωτοβουλίες να τους θυμίσω αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά στο μάθημα της Πολιτικής Αγωγής στο δημοτικό…
“ Ένας νόμος καταργείται, είτε από έναν νέο νόμο, είτε μένει ανενεργός επειδή δεν τον αποδέχεται η κοινωνία”!
Όταν μια κυβέρνηση νομοθετεί με σκοπό να τιμωρήσει όσους διαφωνούν μαζί της και κινητοποιούνται, χάνει αυτομάτως κάθε επαφή με την κοινωνία και τον λαό και φυσικά την ήδη αμφίβολη λαϊκή αποδοχή. Και η ελληνική κυβέρνηση την έχει χάσει εδώ και καιρό. Οι μόνες αποφάσεις που παίρνει είναι, ό,τι επιβάλλουν οι τροϊκανοί και ό,τι χρειάζεται για να κατασταλλούν οι αντιδράσεις.
Πλέον όμως οι αντιδράσεις αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Μια κινητοποίηση αντιμετωπίζεται, 2 νέες προκύπτουν. Τα ΜΜΕ χάνουν καθημερινά έδαφος στον έλεγχο της μάζας και οι νεότεροι που κυρίως πλήττονται απ’ ότι βιώνουμε σήμερα δεν εμπιστεύονται κανέναν και αντιδρούν.
Όσους νόμους και να ψηφίσουν, όσες προβοκάτσιες και να κάνουν, όσο και να προπαγανδίσουν, ο απλός κόσμος που μέχρι εχθές έσκυβε το κεφάλι κουράστηκε να κάνει τον καρπαζοεισπράκτορα.
η εικόνα είναι του ιστολογίου taxalia

3 σχόλια:

  1. Αναβρασμός παντού;;;;;;;;; Χα χα χα χα!! Παίρνεις ναρκωτικά;;;;

    Οι τζαμπατζήδες, οι φοροφυγάδες και τα λαμόγια έστειλαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεωκοπίας. Αν νομίζετε ότι θα είστε μια ζωή τα παράσιτα του ελληνικού λαού σας γελάσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα γραφόμενα σου συμπεραίνω ότι είσαι νομοταγής και πληρώνεις τα πάντα χωρίς αντίρρηση.

    Επίσης συμπεραίνω ότι δεν εξοργίζεσαι ούτε με τα διόδια που ξεφυτρώνουν στους δρόμους και μας ζητάνε ολοένα και περισσότερα χρήματα για δρόμους που έχουμε χρυσοπληρώσει, ούτε με τις αυξήσεις στα εισιτήρια των λεωφορείων ούτε με τους απανωτούς φόρους την ίδια στιγμή που το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του;

    Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι που δεν οδηγούν αλλά αναγκάζονται να παίρνουν λεωφορεία το κάνουν για οικολογικούς και όχι οικονομικούς λόγους

    Και θεωρείς σωστό να πληρώνουμε όσα γαμ@διόδια μας βάλουν σαν καλά μη λαμόγια...

    Στείλε το url στο αφεντικό σου τον Πάγκαλο να καθαρίσει τη χώρα σου από εμάς τα παράσιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 11:55

    Το περίεργο είναι ότι διαβάζεις blogs. Κανονικά θά έπρεπε να ήσουν ικανοποιημένος από την ενημέρωση που σου δίνει η τηλεόραση.

    Τζαμπατζής δε γεννιέται κάποιος. Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι .
    Οι λόγοι είναι απλοί. Την πρώτη φορά σου χώνουν το χέρι στη δεξιά τσέπη και σου παίρνουν τα λεφτά. Τη 2η φορά έχεις φροντίσει να έχεις από μισά σε κάθε τσέπη. Την 3η φορά φοράς παντελόνι χωρίς τσέπες. Αυτό κάνουμε μια ζωή. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην ΚΛΟΠΗ. Και κλοπή δε σημαίνει μόνο 'επιπλέον φόροι'. Είναι και η κλοπή υλικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι η κλοπή της ταυτότητάς μας. Όχι της εθνικιστικής .... αλλά της ανθρώπινης.

    Τώρα αν είσαι από αυτούς του 0.5% που περνάνε καλά εις βάρος των υπόλοιπων 99.5% ... πάω πάσο.

    A.Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου