Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μαζέψτε τον κε Βενιζέλο!

κοι Αρχηγοί, Είσθε άχρηστοι!

Δηλώσεις Πάγκαλου στην εκπομπή "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" της ΝΕΤ προ ολίγου!
Κατά τα λεγόμενα του κου Πάγκαλου:  

"Ο ποιό αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας"!

Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος συνεχίζει το τροπάριο, ένας διπλωμάτης καλύτερος από ένα σύνταγμα, και προσβάλλει τις ΕΔ και τα ΣΑ. Όλοι αυτοί που φυλάνε τα σύνορα, αυτοί που θαλασσοδέρνονται για την φύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αγαίο, αυτοί που παίζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά αναχαιτίζοντας τα Τούρκικα-εχθρικά αεροσκάφη είναι άχρηστοι!

Επιπλέον οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που κινδυνεύουν για την ασφάλεια των πολιτών από τα σμήνη των εγκληματιών λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την πατρίδα μας κάθε μέρα δεν προσφέρουν. Επιτέλους κάποιος δεν θα βάλει φραγμό στον κατ' επανάληψη υβριστή ολοκλήρου του Ελληνικού λαού!

Από: @rmy @lert

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΦΑΦΛΑΤΑ.ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΛΛΗΧΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πλέον κοινώς αντιληπτό ότι ο κ.Πάγκαλος είναι ο κυματοθραύστης της κυβερνήσεως λόγω και του ... όγκου του. Συνεπώς δεν με καθεύδουν οι λόγοι του ούτε και με εκπλήσσουν. Οι κυβερνητικές εξαγγελίες όταν αφορούν άσχημα νέα έρχονται δια στόματος δεινοσαύρου...
    Μάλιστα λοιπόν κ.κ του ΠΑΣΟΚ ο στρατός μας είναι άχρηστος. Γιατί το ανακαλύπτουμε τώρα όμως? Η Τουρκική απειλή έχει πάψει? Ο εξ ανατολών κίνδυνος μας τελείωσε? Τι συνέβει? Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου στην συνεντευξή του στο CNN σε οποιαδήποτε ερώτηση του/της (δεν θυμάμαι) δημοσιογράφου και άσχετα με το θέμα της, ο Ανδρέας πρόσθετε ως μόνιμη επωδό "για την Ελλάδα ο κίνδυνος είναι εξ Ανατολών". Βλέπεις ο Ανδρέας μας υπνώτιζε καλύτερα από τον Γιωργάκη.
    Τι συνέβει όμως τωρα? Να πιστέψω ότι οι Τούρκοι έγιναν φίλοι ξαφνικά? Δεν απαιτείται να εγγυόνται τα σύνορα μας οι ένοπλες δυνάμεις? Και μακάρι να μην είναι πλέον αναγκαίο. Όμως τι συνέβει?
    - Μήπως "τα βρήκαμε" με τους Τούρκους. Το Αιγαιο είναι πλέον Ο.Κ. μοιρασμένο?
    - Μήπως οι "εταίροι και εταίρες" της Ε.Ε εγγυήθηκαν (επιτέλους) τα σύνορα μας?
    - Μήπως το Ν.Α.Τ.Ο. εγγυήθηκε τα σύνορα μας?
    - Μήπως επειδή τέλειωσαν οι μάσες των εξοπλισμών λόγω φτώχειας πρέπει να την πληρώσουν οι φτωχοί και αφανείς ήρωες? Οπως άλλωστε έγινε και στα υπόλοιπα κομμάτια του Ελληνικου λαού.

    Γιατί άραγε τείνω να πιστέψω πως "τα βρήκαμε" με τους Τούρκους, το Αιγαίο μοιράστηκε, και βέβαια λόγω φτώχειας μας τέλειωσαν και οι εξοπλισμοι. Ε?
    Ισως να φταίει η... όσμωση.

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου