Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....

Όσοι απο σας είχον αγορασει την Καθημερινή ίσως να είδον το Κ (περιοδικό )της Kυριακής 26/9/10 και το πρωτοσέλιδο ...και να διαβάσατε το αφιέρωμα του Νίκολαου Βαφειάδη..ας τα μάθετε όσοι δεν έπεσε στα χέρια σας ..!!!

Μέσα στας 3 εβδομάδας που έζησε ο συνεργάτης της Καθημερινής μέσα στην βουλήν κατέγραψεν τα χάλια αυτών των  και των υπαλλήλων τους .....

Εν μέσω κρίσεως αναφέρω αναλυτικως τι απεφάσισαν δια τούς εαυτούς των- πάρτε μία γεύση όσοι δεν γνωρίζετε το μέγεθος........

Παρόλες τας φαινομενικά αντικρουόμενας απόψεις μεταξύ τους θα δεί, λέει, κανείς στούς διαδρόμους πώς όλοι χαριεντίζονται μεταξύ των.

  Άλλωστε τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά απο την κρίσιν, γιατί κυβερνητική απόφασις ηύξησε κατά 30% τα της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης τους η οποία απο τα 37 εκατ.ευρώ που είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ.ευρώ .

Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρεωστούν 36 εκ.ευρώ στο ελλην.δημόσιο και 245 εκ.ευρώ εις τας τράπεζες.

Πάμε τώρα εις τούς βουλευτας .....
Το 2010 οι 300 αντιθερμοπυλαίοι θα μοιραστούν 42,5 εκατ.ευρώ.

Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται εις 10.000 ευρώ.

Το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και μόνο το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα.

Περίπου 35 εκατ.ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 αι συνταξιούχοι βουλευται ή οι σύζυγοι των θανόντων και αι άγαμαι θυγατέραι θανόντων βουλευτών.

Άλλο ένα κονδύλι 4,3 εκατ.ευρώ προορίζεται δια τας συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.

Ολοι γνωρίζουμε ότι δια κατοχύρωσι βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις 4 χρόνια θητεία ενώ  πρίν το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα 55 χρόνια.

Ο σαρωτικός νόμος για το ασφαλιστικό δεν άγγιξε στο ελάχιστο τούς επαγγελματίας της πολιτικής.

Αι συνταξιούχοι βουλευται είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και δευτέρα σύνταξι απο το επάγγελμα που ασκούσαν εφόσον δεν εργάζονται στο δημόσιο ή και τρίτη στην περίπτωσι που ήσαν συνδικαλισταί, πρώην δήμαρχοι ή πρώην Νομάρχαι (χορηγίες).

Θέλετε και άλλο ....πάμε...!!

Όσοι βουλευται είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωσι και βουλευτική σύνταξι.

Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται απο το Γεν.Λογιστήριο του Κράτους ότι μπορεί να δοθούν εις συνταξ.βουλευτας άλλα περίπου 80 εκατ.ευρώ που διεκδικούν αναδρομικά λόγω των αναδρομικών αυξήσεων που πήραν πρόσφατα αι "ευπειθεις" εις την εκτελεστικη εξουσιαν δικασται . Εχουν πάρει ήδη το 25% ενώ το άλλο 75% θα καταβληθεί το Μάιο του 2011, όταν η άλλη πληγή των Ελλήνων λοιπον αι μονιμως σιωπουντες στην παραβιαση του συνταγματος "ευπειθεις" δικασται ηύξησαν τούς γενναιους ,αντιδωρον κονφορμισμου προς την αυθαιρετον και μονιμως καταργουσα την διακριση των 3 εξουσιων εκτελεστικη , μισθούς τους κατά περίπου 80%.

Είναι πάγια μέθοδος των συνταξ.βουλευτών όταν οι ανώτεροι δικαστικοί διεκδικούν και δικαιώνονται με βαση συνταγματικη διαταξη μισθολογικου φαβοριτισμου αυτοματης αναπροσαρμογης παντα προς τα ανω, που αυτοκαθιστα ολους αυτους προνομιουχους,οποταν και μονον ενθυμουνται το συνταγμα αμφοτεροι, να ακολουθούν και αυτοί τον ίδιο δρόμο και να τα παίρνουν.


Τα 300 καμάρια μας δεν πληρώνουν ούτε το κυψελλοειδες κινητό τους καθώς αυτεξουσιως δικαιούνται ένα κινητό τηλ.μέχρι 200 ευρώ μηνιαίως οκτώ σταθερας γραμμας τηλεφωνίας (μέχρι 12.000 ευρώ,αν και παραβιαζουν το οριον χωρις τελικα να επιβαρυνονται με ιδια χρεωσι δια την παραβιασι αυτου) αυτοκίνητον (το μισθώνει η βουλή με 'λίζινγκ') δωρεάν διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείον δια τούς βουλευτας της επαρχίας (70 ευρώ ημερησίως) γραφείον εκτός βουλής, γραφική ύλιν, ταχυδρομική ατέλειαν , ατελώς και στις μετακινήσεις με λεωφορεία, σιδηρόδρομο και ακτοπλοϊα καθώς και 52 αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφης δια τον νομό τους, εφόσον είναι 200χλμ απο τας Αθήνας.

Έχουν την δυνατότητα λήψης άτοκων δανείων απο την Βουλιν και χαμηλότοκα απο τας τράπεζας .Και βέβαια εκαστος βουλευτής έχει στην υπηρεσία του 4 δημοσίους υπαλλ.αποσπασμένους κα μετακλητούς καθώς και έναν επιστημονικό συνεργάτιν ο οποίος πληρώνεται απο την βουλη ...δηλ. 300 βουλευτας + 300 συνεργάτας.....!!

Κατοπιν λοιπον τετοιων αγαθων θα ανεμενε ο συνετος πολιτης μιαν ανταποδωσιν αναλογη εις τον καθημερινον βιον του ως ποιοτητα ζωης.ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ!
Πληρωνε κορόιδο Έλληνα τούς ειδήμονας που επτώχευσαν την χώραν και ευτελισαν το εθνος συστημικως.......

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε και το αποκαλυπτικότατο βίντεο εδώ: http://logioshermes.blogspot.com/2010/11/video_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου