Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Από τη συμμετοχή μου στην κίνηση ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ‏

Βγήκα για εξόρμηση χθες με την ομάδα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ της Νίκαιας. Είναι τρομερό το αίσθημα, όλοι είναι έτοιμοι, το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσουμε είναι.. συμπαράσταση.


Από τις χθεσινές συνομιλίες με τους επιβάτες, μία μου έμεινε στην καρδιά και είναι ο λόγος που σας γράφω. Ωρυόμουν εγώ, βάλε τις φωνές στον ελεγκτή, δεν θα μας πεθάνουν κιόλας, πες του δεν έχω να πληρώσω, βάλε με φυλακή, καν’ τον να ντραπεί που παίρνει το 50% της κλήσης, που επωφελείται του δικού μας πόνου, δεν θα τολμήσει να σου κόψει κλήση. Μου λέει λοιπόν με συστολή μία ευπρεπής κυρία «πώς να τα πούμε αυτά κορίτσι μου που όλη μας τη ζωή μάθαμε να σκύβουμε το κεφάλι»…

Είναι ο λόγος που απευθύνομαι σε εσάς φίλοι μου, συναγωνιστές. Πρέπει να βγούμε έξω όλοι οι δυνατοί, να χτυπήσουμε τον ώμο του συμπολίτη μας, να μην αισθάνεται μόνος, να πολεμήσει, να μην φοβάται. Αν είμαστε εκεί θα το πιστέψει ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα!!!


Στείλε mail για να μπεις στη λίστα του συντονισμού, τα παιδιά στέλνουν κάθε μέρα τις επόμενες συναντήσεις (epivattikis@gmail.com).

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ στηρίζουν την κίνηση πολιτών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ http://epivattikis.blogspot.com/2011/01/blog-post_31.html. Το είδα και στην πράξη.

4 σχόλια:

  1. Ποιοι είναι η οργανωτές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!
    1. Πάνος Κουτσιανάς , υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου (ATTIKH) υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ
    2. Σοφία Μπανιά (Πάτρα), Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πάτρας στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Πατούχα,επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πάτρας "Αριστερά στην Αυτοδιοίκηση - Ανυπότακτη Πολιτεία» υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ
    3. Μαρίνα Μπρέστα, υποψήφιας με τον συνδυασμό Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας (ATTIKH) υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ
    4. Βάσω Τουλούμη υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά
    5. Μαρία Γασπαρινάτου, Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πάτρας στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Πατούχα, επικεφαλής δημοτικής κίνησης Πάτρας "Αριστερά στην Αυτοδιοίκηση - Ανυπότακτη Πολιτεία» υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ
    6. Γιώργος Θεοδωρόπουλος , υποψήφιος της Κ.Ο.Ε. με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης.
    (Από αυτόν πήρατε την συνέντευξη και τον εμφανίσατε σαν έναν απλό πολίτη)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
    1. Γιώργος Θεοδωρόπουλος , υποψήφιος της ΚΟΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης.
    2. ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, υποψήφιος της ΚΟΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης
    3. Κώστας Κωστόπουλος υποψήφιος της ΚΟΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης
    4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ από τις ΣΥΚΙΕΣ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστός στις ΣΥΚΙΕΣ ως ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑΣ
    κ.λ.π.
    ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι οργανωτές του κινήματος δεν πληρώνω.

    Με ενδιαφέρει τι λένε.

    Καθώς και το ότι η λύση που μου προτείνουν έχει αποτέλεσμα.

    Δε μου ζήτησαν ούτε να τους ψηφίσω, ούτε να πάω μαζί τους σε συναυλία για τους λαθρομετανάστες.

    Μου ζήτησαν να ενωθώ μαζί τους (παρ΄όλες τις διαφορετικές θέσεις και απόψεις μας) για λίγο, για κοινό σκοπό, που είναι η αντίσταση στην κλοπή που γίνεται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Αν δεν πάω σε μια κινητοποίηση επειδή τη διοργάνωσαν αριστεροί, αν δεν πάω σε συγκέντρωση επειδή το κάλεσμα το έκαναν εθνικιστές, αν δεν κάνω κάτι επειδή με κάλεσε τη Εκκλησία, δεν πρόκειται να γίνει τίποτε σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε
    Ειμαι Αντιδημοκράτης και συχαίνομαι κάθετα τους Συριζαίους...Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έτσι είμαι εγώ. Εάν οι antifa λέγαν να μην πληρώνουμε ή να κάνουμε αυτή την διαμαρτυρία, θα ήμουν εκεί, δίπλα τους. Εάν κάθε κίνημα, αντίδραση ή κινητοποίηση καταφέρνουν να την κάνουν οι "αριστερές δημοκρατικές δυνάμεις" ή να την καπελώνουν όπως πάει να γίνει με τα διόδια, δεν φταίνε αυτοί. Μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε στον μικραστισμό μας και στην "καθώς πρέπει" νοοτροπία μας.
    Άμα αρχίσουν και αντλούν κόσμο για τα μικροπολιτικά τους, από αυτές τις αντιδράσεις, τότε πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει.
    Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Είμαστε στο δρόμο για συγκεκριμένους λόγους κάθε φορά. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω βορά του καθενός αρχιγίσκου.
    Ο em έθεσε το θέμα πάρα πολύ σωστά, για άλλη μια φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και γω όπως το είπε ο em. 'ΓΙΑ ΛΙΓΟ'. Διότι διαφορετικά θα πέσουμε σε νέα παγίδα. Η σκοπιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερή. Θέλει να προσελκύσει τους δυσαρεστημένους και να τους κρατήσει εκεί "ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ". Το πλάνο προδοσίας έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου