Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΠΙΘΑ - H ανθελληνική προπαγάνδα δεν θα περάσει!‏

Το βράδυ της Τρίτης 1/2/2011 η ομάδα της Σπιθας Β.Προαστίων βρέθηκε μπροστά στον τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ στο Φάληρο για να διαμαρτυρηθεί για το ανθελληνικό περιεχόμενο του ντοκυμαντέρ " 1821 Η γέννηση ενός Εθνους" ...

Η προπαγάνδα συνεχίζεται παραχαρασσοντας την ιστορία μας και ανοίγοντας γέφυρες με την Τουρκία. Δεν ειναι τυχαία βέβαια και η συγκυρία αφού στην αναμπουμπούλα πολλά περνάνε. Ο απλός κόσμος δεν ξέρει τι να πρωτοπαρακολουθήσει και βρίσκεται σε μια κατάσταση σοκ. Οι τοπικές Σπιθες με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μικη Θεοδωράκη ειναι μια αληθινή ελπιδα για τον τόπο. Ας ενωθούμε όλοι μαζί σε μια φωτιά που θα ξεκινήσει την αναμορφωση του τόπου μας.Ενημερωθείτε στο  www.spitha-kinima.org

8 σχόλια:

  1. Στη σειρά είναι χαρακτηριστικά, το απαξιωτικό σχόλιο του Βερέμη (μέλος της Bilderberg) στη θέση του εξ Θεσσαλονίκης καθηγητή πανεπιστημίου, οι συνεντεύξεις με τους αμερικάνους αρχαιολόγους και το ΣΚΑΙ που αναμεταδίδει από το ραδιόφωνο τη Φωνή της Αλήθειας.
    Χωρίς διάθεση να ισοπεδώσω τα στοιχεία που φέρνουν στην επιφάνεια, αλλά και τα επιφανειακά σχόλια του κ. καθηγητή της Θεσσαλονίκης), πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να μην εξοστρακίζουμε και τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζονται. Γιατί η εκκλησία ήταν που κράταγε το σχοινί της καρμανιόλας πάνω από το λαιμό των γραικών ενώ τα κρυφά σχολειά είναι ένας θρησκευτικός μύθος. Γεγονός πάντως είναι ότι η εκκλησία είχε συμφέρον να διατηρεί την ελληνική γλώσσα, γιατί σε αυτήν ήταν γραμμένα όλα τα ιερά της βιβλία.
    Τα Βαλκάνια όντας κάτω από τους Οθωμανούς, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη βιομηχανική επάνασταση στην Ευρώπη που ήδη άρχισε από το 1770 και δημιουργεί επανάσταση στην παραγωγή και τη μεταφορά από το 1820. Η συμφωνία Αγγλίας-Γαλλίας στην Amiens (1802, αν θυμάμαι καλά)δίνει στν Ναπολέοντα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει στην ηπειρωτική Ευρώπη, και την Αγγλία να κάνει ότι θέλει στις θάλασσες, η ήττα στο Waterloo του Ναπολέοντα, που πεθανε το 1821, το κογκρέσο της Βιέννης μεταξύ των νικητών (κάπου στα 1814), που διαμόρφωσε τις σύγχρονες εθνικιστικές τάσεις στην Ευρώπη, αναδεικνύουν το νέο σκηνικό: (1) ανάπτυξη των αγορών που προσπαθεί να απλωθεί μέχρι τη Ρωσία και τη Μεσόγειο, (2) η Γαλλική Επανάσταση με τις ανθρωπιστικές αρχές της, που ανατρέπουν το εκκλησιαστικό δόγμα "προσεύχεστε στη ζωή για να γλυτώσετε μετά θάνατος", (3) οι εθνικιστικές τάσεις ειδικά των βορειοανατολικών περιοχών της Ευρώπης (Αυστρία, Πρωσσία, Πολωνία) που δεν μπορούν να συνφωνήσουν στα σύνορα και επιδιώκουν να κερδίσουν νέα εδάφη επεκτεινόμενοι νότια όπου τα εδάφη κατέχονται από τους Οθωμανούς, είναι το νέο σκηνικό που υποκινεί την Ελληνική Επανάσταση, βάζοντας μπροστά τους Έλληνες διανοούμενους της διασποράς, ως τον δεσμό με τους κατοίκους της Πελοποννήσου-Στερεάς-Θεσσαλίας, για να ξεκινήσει η επανάστηση για την ολοκληρωτική ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αντίθετα ο Βερέμης και οι αμερικανοί αρχαιολόγοι, δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους τέτοιες "πολυτέλειες".
    Όσοι θέλετε να υποτηρίξετε το γκρουπ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ανεξάρτητο από την κάθε εκκλησία, βρήτε το γκρουπ στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προπαγάνδα έχει συνταγή:

    Είναι πάντοτε μίγμα 9 μερών αλήθειας και ενός μέρους ψέματος.

    Ομως το ψέμα στην προπαγάνδα είναι το δηλητήριο που δηλητηριάζει ολόκληρο το κέικ.

    Το ερώτημα δεν είναι αν αυτά που λες είναι αληθινά ή όχι.

    Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ που μαθαίνουμε και αποδεχόμαστε ως αληθινή.

    Το υπουργείο παιδείας; η CIA; ο SKAI; ο κάθε παπάρας που βγαίνει σε ένα παράθυρο και λέει ότι ανοησία του κατέβει στο κεφάλι; ο γραικύλος καθηγητής που πληρώνεται με ευρωπαϊκά λεφτά και προπαγανδίζει με σκοπό την αποδόμηση του Εθνους μας;

    Ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας βαράνε απο ολες τις μεριές.έχουν τα πυρηνικά και τα λειζερ και εμεις ειμαστε με τις πετρες.Εχουν να φάνε και δεν εχουμε ψωμι.Ομως ευχομαι και ελπιζω και θα κανω οτι μπορώ για αυτο, μια μέρα που θα τους βάλω τα πυρηνικά και τα λειζερ στον κώλο και θα τα ανάψω.
    Σορρυ αλλα δεν αντεχω αλλο.
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν μια σύγχυση στην ελληνική κοινή γνώμη. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ξένα συμφέροντα προσπαθούν να μας αλλάξουν την ιστορία.
    Καταστροφή της ιστορικής συνείδησης ενός λαού σημαίνει και καταστροφή της εθνικής του συνείδησης. Η ιστορία για κάθε λαό είναι οι κίονες του πολιτισμού του εκεί βασίζεται για να κατανοήσει τον πολιτισμού του και τις ιδιαιτερότητές του πολιτισμού του. Σε τι να πιστέψει και για τι να αγωνιστεί ένας άνθρωπος χωρίς εθνική συνείδηση; Καταστρέφοντας την ιστορική μας συνείδηση επιθυμούν να δημιουργήσουν άβουλα όντα, μαριονέτες χωρίς ψυχή και σθένος εύκολα καθοδηγούμενες από τους σχεδιαστές της νέας πραγματικότητας και της νέας τάξης πραγμάτων.
    Ας τις χλευάσουμε τέτοιες προσπάθειες αλλά παράλληλα ας αντισταθούμε στην προσπάθεια αυτή της αλλοίωσης της ιστορίας μας, πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή το να ισχύουν καποια από αυτά που λένε αυτοί των οποίων το επάγγελμα τους είναι η ιστορία και να μην ισχύουν αυτά που μας μάθανε στο δημοτικό και γενικά στο σχολείο είναι εντελώς αδιανόητο?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιστορία που ξέραμε μέχρι τώρα ήταν μια χαρά και τόνωνε το εθνικό μας φρόνημα. Η τωρινή θα μας διαλύσει.

    Δεν είναι αδιανόητο. Εϊναι ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπουμε πλέον ότι ισοπεδώθηκαν όλα. Είναι στο χέρι μας να μάθουμε στα παιδιά μας την αλήθεια. Να τους πούμε ότι αυτά που τους λέει η ιστορία του σχολείου είναι ψέματα. Να μάθουν να διαβάζουν ιστορία απλά για το βαθμό ή ακόμα και να απέχουν από το μάθημα με τη συναίνεση των γονιών. Σε μας τους γονείς έχει πέσει ο κλήρος να μάθουμε γράμματα στα παιδιά μας.

    Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω ποια ήταν η αλήθεια για το 1821 διότι δεν ήμουν παρών.
    Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι όλα όσα ξέρουμε ως τώρα είναι ψέματα και παραπληροφόρηση, σίγουρα θα δεχτώ την παλιά έκδοση που περιέχει ήρωισμό, ιδανικά και ιδεώδη.
    Έτσι μεγάλωσα και αυτό μου ταιριάζει.

    ΈΚΚΛΗΣΗ !!!!
    ============
    Μαζέψτε τα σωστά βιβλία από την αγορά πριν αποσυρθούν. Και διδάξτε τα παιδιά σας.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    =========
    Δεν είναι τυχαίο ότι αποβλέπουν στην καταστροφή της γλώσσας, της θρησκείας και της ιστορίας. Άν καταφέρουν να μας πάρουν την εθνική μας ταυτότητα θα γίνουμε και μεις "αριθμοί" στο όνομα του κέρδους των ισχυρών.

    Διαβάστε τα κόκκινα γράμματα στο παρακάτω και θα καταλάβετε:
    http://www.bulgarmak.org/beethoven.htm

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν βιβλία ιστορίας στο εμπόριο. Το κυριότερο είναι αυτό που λέει ο Α.Ζ. ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. To Ελλαδικό κρατίδιο προσπαθεί να τα κάνει γραικύλους.
    - Καταργήθηκε η λέξη Εθνικό (ακόμα και στο ποδόσφαιρο.
    - Καταργείται η ιστορία

    Ο Βερέμης είναι και καθηγητής σε Τουρκικό πανεπιστήμιο. Πληρώνεται αδρά από τους Τούρκους (όπως και οι περί αυτόν Δραγώνα, Ρεπούση κλπ)
    Η Πάντειος είναι μια σφηκοφωλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου