Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο.Τ.Α....

Ένας ψηφοδέλτιο με την ονομασία Σ.Α.ΝΩ με σήμα ένα γαϊδούρι έκανε την εμφάνιση του στις κάλπες, στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και συγκεκριμένα στην Στενή! Το Σ.Α.ΝΩ αντί για υποψηφίους "κατέβαζε" ιδέες! Ο ψηφοφόρος σταύρωνε ιδέες για μια καλύτερη Στενή,ιδέες εκ των οποίων πολλές του τις είχαν υποσχεθεί αλλά δεν τις είδε να υλοποιούνται!

Το Σ.Α.ΝΩ(Στενιώτη Αντέδρασε Νωρίς) συγκέντρωσε 37 ψηφοδέλτια την ώρα που ένας από τους υποψηφίους δημάρχους έπαιρνε 18 ψηφοδέλτια, ούτε τα μισά δηλαδή!

Η κίνηση της νεολαίας που βρήκε στήριξη και από μεγαλύτερους είναι μια κίνηση αγανάκτησης και μια κίνηση διαμαρτυρίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εκλέχτηκε δήμαρχος -για λίγες μόνο ψήφους- από την πρώτη Κυριακή οπότε αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν όσοι ψήφισαν Σ.Α.ΝΩ, όπως και το γεγονός ότι ίσως και άλλος κόσμος προβεί σε αυτή την κίνηση!


Πρέπει να διαβάσετε όλους τους υποψήφιους του συνδιασμού....

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΆ ΣΑΣ – ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΠΟΧΗΣ
    http://www.ardin.gr/node/3853

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου