Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΠΑΛΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Στις 31 Μαϊου, η λεγόμενη "πνευματική ελίτ", μας καλεί να ξεσηκωθούμε στα προπύλαια του Πανεπιστημίου. Προφανώς δεν τους αρέσει ο ξεσηκωμός ο οποίος ήδη ξεκίνησε και θέλουν να μας ξεσηκώσουν πιο "ελιτίστικα" και κατα πάσα πιθανότητα με τους δικούς τους όρους.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "πνευματικοί ηγέτες" που μας καλούν στα προπύλαια...

Εχουμε και λέμε:



1. Θεοδόσης Πελεγρίνης.
Ο πρύτανης - λαμόγιο - θεατρίνος - χορευτής, κατα τη θητεία του οποίου στις 8/2/2011 αναγορεύτηκε ο Προέδρος του Eurogroup Jean-Claude Juncker (Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ) Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του ...
Πανεπιστημίου Αθηνών (!) (βλ ανακοίνωση http://www.interel.uoa.gr/el/palaio_pan.html ).
Οι ίδιοι του οι φοιτητές απαίτησαν την παραίτηση του, αφού ήταν ο άμεσα υπεύθυνος για την είσοδο των 300 λαθρομεταναστών στη νομική σχολή. Τέλος, είναι ο πρύτανης, με απόφαση του οποίου καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο.

2. Κωστας Μπέης.

Ο ορισμός του βαθέως Πασόκ, ο άνθρωπος ο οποίος αναγορεύτηκε υφιγητής επί χούντας όπως ο ίδιος παραθέτει στο βιογραφικό του - http://www.kostasbeys.gr/author.php (και όλοι γνωρίζουμε ποιοι καταλάμβαναν θέσεις και αξιώματα την εποχή της χούντας), ο άνθρωπος ο οποίος οπως ο ίδιος ομολόγησε ήταν δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981, ο άνθρωπος ο οποίος όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του υπηρέτησε (προφανώς με αδρό μισθό) διάφορες θέσεις του δημόσιου τομέα  :
"Στο δημόσιο τομέα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του - κατά χρονική σειρά - ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας και, μ\\\\\\\' αυτήν την ιδιότητα, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ανώτατης Παιδείας, πρόεδρος του Συμβουλίου Τεχνολογικής Εκπαίδευση και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής των Γενικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως επίσης γενικός γραμματέας της προεδρίας της Δημοκρατίας, γενικός γραμματέας της Βουλής, πρόεδρος και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Καθώς και ως υπηρεσιακός υπουργός δημόσιας τάξης."
Αυτός ο άνθρωπος, 85 χρονών σήμερα, παρότι σταθερά υπηρέτησε όλες τις παραπάνω δημόσιες θέσεις (και προφανώς χρυσοπληρώθηκε διπλούς, τριπλούς και δεκαπλούς μισθούς), τώρα θέλει να μας σώσει απο το ίδιο το τέρας το οποίο εξέθρεψε.

3. Γεώργιος Κασσιμάτης.
Αντιγράφω απότο βιογραφικό του (http://www.kremalis.gr/object.php?obj=9f203e8):
Από το 1981 μέχρι το 1988 υπήρξε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου Πρωθυπουργού και Νομικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού. Από το 1997 μέχρι το 1998 υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ήταν, κατά τα έτη 1978-1980, αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου Ιθαγενείας του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τα έτη 1982-1985 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και μέλος, σε δύο θητείες, του Ειδικού Δικαστηρίου Εκδίκασης Αγωγών Κακοδικίας. Το 2003, με απόφαση  του Προέδρου της Βουλής και με ομόφωνη έγκριση της Διάσκεψης των Προέδρων του Αντιπροσωπευτικού Σώματος, ορίσθηκε  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του «Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία». Είχε ενεργό συμμετοχή στο προπαρασκευαστικό στάδιο της κατάρτισης και της αναθεώρησης του Συντάγματος το 1975, στη δε αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986, ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη διαμόρφωσή του όλη τη διάρκεια της αναθεωρητικής διαδικασίας. Τα έτη 1974 και 1975, ήταν μέλος της επιστημονικής «Ομάδας Εργασίας προς Μελέτην και Αναθεώρησιν του Οργανικού Νόμου του διέποντος τα Α.Ε.Ι.» (Ομάδα Ευρυγένη) του Υπουργείου Παιδείας. Από το 1974 μέχρι σήμερα, υπήρξε πρόεδρος ή μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών και είχε ενεργό μέρος σε πλήθος νομοπαρασκευαστικών διαδικασιών και από τον Ιανουάριο 2005, είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό για τη Δημόσια Διοίκηση. Από το 1982 είναι μέλος του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος και από το 1999 μέχρι το 2002 νομικός σύμβουλος στην κρατική εταιρεία «Κτηματολόγιο Α.Ε».
Υπολογίστε πόσους μισθούς έπαιρνε αυτός ο άνθρωπος από το Ελληνικό δημόσιο τόσα χρόνια. Πρασινοφρουρός από τους λίγους, όπως ο ίδιος αναφέρει, ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ τόσο το 1975, όσο και το 1986. Και στις δύο αναθεωρήσεις, ο Πρόεδρος της δημοκρατίας απογυμνώθηκε των εξουσιών του και κατήντησε η μαριονέτα που είναι σήμερα. Το πιο ανατριχιαστικό, είναι το γεγονός ότι από το 1982, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (!)

4. Νότης Μαριάς.
Ακόμη ένας επαναστάτης που έριξε τη χούντα. Αντιγράφω από το βιογραφικό του (http://www.biblioasi.gr/author_info.php?authors_id=788):
Ο Νότης Μαριάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Vesalius College του Ελευθέρου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και ειδικός επιστήμονας του προγράμματος Jean Monet στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Μάαστριχ, επιστημονικός συνεργάτης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔ, Πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Κατάρτισης του Τορίνο. Έχει εκδώσει τα βιβλία European Citizenship και The European Ombudsman και έχει γράψει δεκάδες άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γεννήθηκε το 1957 και συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης ενώ την περίοδο 1976-78 ήταν μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πολυχρονάκη και έχει δύο γιους.
Αλλος ένας καθηγητής που πληρωνόταν τόσα χρόνια δέκα μισθούς από ευρωπαϊκά και Ελληνικά χρήματα, πρασινοφρουρός και αυτός (διετέλεσε συνεργάτης κ.ο. Πασόκ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο), γνώριζε εκ των έσω όσα ετοιμάζουν η Ε.Ε. και οι παρατρεχάμενοι (Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Μάαστριχ). Εδώ και καιρό φωνάζει για το μνημόνιο και την παραχώριση της εθνικής μας κυριαρχίας, και προτείνει σαν λύση τη συλλογή υπογραφών (!) με τη βοήθεια της ΓΣΕΕ (!) της ΑΔΕΔΥ (!) και της ΟΛΜΕ (!!!).

5. Μίκης Θεοδωράκης.
Ο "ηγέτης" που δεν κατάφερε να επιλέξει ούτε τους ανθρώπους που έχει γύρω του με τη βοήθεια των οποίων υποτίθεται θα έσωζε τη χώρα, η μουσική διάνοια (δεν αμφισβητώ αυτή του την ιδιότητα - είμαι πολύ μικρός για να το κάνω) με την βρεφική όμως πολιτική αντίληψη και τις μηδενικές ηγετικές του ικανότητες (αυτή του την ιδιότητα έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ), ο βουλευτής άνευ χαρτοφυλακίου επι πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, ο "ηγέτης" που στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος του σήκωσε το λάβαρο της άμεσης δημοκρατίας και αμέσως μετά χαρακτήρισε "τσουκνίδες" και προδότες όσες σπίθες ζήτησαν την εφαρμογή της, ο "ηγέτης" ο οποίος επέλεξε τον τέως οργανωτή του κόμματος της ΝΔ σαν υπαρχηγό του, στη συνέχεια τον καθαίρεσε, στη συνέχεια απέμπεψε αυτούς που του ζήτησαν να τον καθαιρέσει, και στο τέλος έδιωξε αυτούς που κατηγόρησαν αυτούς που του είπαν να τον διώξει, τώρα συναιτερίστηκε με τους παραπάνω πρασινοφρουρούς για να σώσουν τη χώρα. 

Αγαπητοί κύριοι της "πνευματικής ελίτ". Αν δεν το καταλάβατε, η επανάσταση ξεκίνησε. Ο κόσμος είναι στο δρόμο και άρχισε να αυτο-οργανώνεται.  Και όλα αυτά χωρίς εσάς. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά η Ελλάδα αυτή τη φορά θα σωθεί μόνη της, ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

Κρατήστε λοιπόν τους παχυλούς μισθούς σας. Ετσι κι αλλιώς δεν έχετε πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχει ο Ελληνικός λαός και αυτός θα το λύσει. Αρκετά μας "βοηθήσατε". Καλό θα ήταν όμως, να αφαιρέσετε τα βιογραφικά σας απο το διαδίκτυο, διότι αποτελούν απόδειξη της μέχρι σήμερα προδοσίας σας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

14 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.Την πνευματική "ελιτ" την χρειαζόμαστε για να μας προειδοποιεί για τους κινδύνους, όχι κατόπιν εορτής.Το νερό μπήκε στ'αυλάκι.Αν είναι να σωθούμε θα σωθούμε από την ποιότητα των απλών πολιτών.Από διανοούμενους χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το τρίτο άτομο που περιγράφεις, παραθέτω το ακόλουθο link:
    http://heltios-ppr.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html

    Για τον θεοδωράκη απλά θα σου πω οτι ήταν και είναι ο πρώτος που δημόσια βγήκε και φώναξε για τα σχέδια οικονομικού και εθνικού ξεπουλήματος της χώρας από την παρούσα κυβέρνηση καλώντας τον κόσμο σε κινητοποιήσεις.

    Πες μας λοιπόν κύριε Θαλαμοφύλακα εσύ τι παραπάνω έχεις κάνει από αυτούς που προσπαθείς να μειώσεις; Ο Κασιμάτης κάνει το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις και ο Θεοδωράκης ξεκίνησε την επανάσταση όταν εσύ κοιμόσουν ή καθόσουν μπροστά σε μία οθόνη υπολογιστή και έγραφες κάποιες αράδες...

    Τελικά προσπαθείς να μας πληροφορήσεις ή να μας παραπληροφορήσεις;

    Τι είναι αυτό που φοβούνται κάποιοι στο (όχι πολιτικό) κίνημα του Θεοδωράκη και προσπαθούν να το μειώσουν; Αν δεν το προσέξατε έως τώρα, κάντε το από δω και πέρα. Το κίνημα του Θεοφωράκη απουσιάζει σχεδόν από όλα τα φερόμενα πατριωτικά blogs. Σε εμένα τουλάχιστον προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τους παραπάνω μόνο ο Μίκης Θεοδωράκης δικαιούται να ομιλεί και γι' αυτό ίσως τον κάλεσαν για να μην είναι τρεις κι ο κούκος. Οι υπόλοιποι άργησαν. Θα έπρεπε να είχαν πάρει πρωτοβουλία πριν βγει ο κόσμος στις πλατείες. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να πάνε αυτοί στο Σύνταγμα αν θέλουν να ακουστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη σου προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μάσκες έπεσαν και τον καταλάβαμε.

    Ολοι αυτοί που σήμερα λοιδωρούν το μνημόνιο και ορίωνται, δεν έβγαλαν άχνα και ξύπνησαν 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ την υπογραφή του. Γιατί;

    ΤΟ άρθρο του οποίου το σύνδεσμο παρέθεσες, έχει ημερομηνία Μάρτιος του 2011.

    Ολον αυτόν τον καιρό και για την ακρίβεια πολύ καιρό πριν σηκωθούν οι "πνευματικοί ελίτ", (απο την πρώτη στιγμή που τα επίκαιρα δημοσίευσαν το μνημόνιο) όλοι εμείς φωνάζαμε ότι με το μνημόνιο παραδώσαμε την εθνικη μας κυριαρχία:

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_7029.html

    και καλούσαμε τον κόσμο να κάνει κάτι:

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/blog-post_2853.html

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/08/blog-post_7862.html

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/blog-post_26.html

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

    και προτείναμε λύσεις:

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_4118.html

    τεκμηριωμένα:

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html

    Αυτά μπορούσαμε, αυτά μας έκοβε, αυτά κάναμε. Το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχες ενδιαφερθεί για όλα αυτά, δε σημαίνει ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα.

    Τέλος, σιγά μην φοβάται το σύστημα τα πνευματικά του παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προηγούμενο σχόλιο αναφέρονταν σε όσα έγραψε ο 9:27 μ.μ.

    Αγαπητέ 11:02 μ.μ.

    Δε θέλουμε κανέναν "ελιτ" στο σύνταγμα, ή στο λευκό πύργο ή οπουδήποτε αλλού. Χορτάσαμε.

    Τώρα είναι η ώρα του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θεοδωράκης που ήταν τόσα χρόνια που κατασρεφόταν η Ελλάδα; Μήπως ήταν βουλευτής και συνοδοιπόρος με αυτούς που μας λεηλατούσαν;
    Και τώρα δηλαδή τι θέλει; Να μας σώσει; Αφου πρώτα πληρωθεί τα αναδρομικά της βουλευτικής του σύνταξης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τάσσομαι με το Θαλαμοφύλακα και συμφωνώ ότι οι μάσκες έπεσαν. Τέλος τα ελίτ και οι μούφες.

    Χτες το βράδυ ήμουν στην πλατεία Συντάγματος, και είδα τι σημαίνει αγανάκτηση. Από κόσμο χωρίς χρώματα, όλων των ηλικιών.

    Προτρέπω να μην πάει κανεις στη συγκέντρωση της 31ης. Ας πάμε την επομένη σαν απλοί πολίτες.

    Α.Ζ.

    Μπράβο Θαλαμοφύλακα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://olympia.gr/2011/03/24/νεα-μηνυση-για-εσχατη-προδοσια-κατά-πα/ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κυβερνητικών στελεχών!!!! για τα εγκλήματα τους κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού
    http://www.box.net/shared/9q7pamvu3s ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    Ανάμεσα στους μάρτυρες:
    Γεώργιος Κασιμάτης, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου
    Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος - δημοσιογράφος εφημερίδας «Ποντίκι»
    Σοφία Σακοράφα, βουλευτής
    Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος
    Μαρία Χούκλη, δημοσιογράφος
    Άντα Αλαμάνου, συντονίστρια προγράμματος αστέγων της ΜΚΟ «Κλίμακα».
    Γ. Σφακιανάκη, πρόεδρος Κέντρου Υποδοζής και Αλληλεγγύης αστέγων

    ΠΟΙΑ είναι η θέση του Θαλαμοφύλακα για αυτή τη νέα μήνυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ερώτηση είναι αυτή;

    Φυσικά και χαίρομαι που ένας ακόμα πολίτης αποφάσισε να ασκήσει μήνυση για προδοσία στους προδότες. Θα αναδημοσιεύσω το άρθρο.

    Αν η ερώτηση έχει να κάνει με την παρουσία του Κασσιμάτη (που αναφέρω στο άρθρο) στους μάρτυρες, να σε πληροφορήσω ότι προς το παρόν, η λίστα των μαρτύρων είναι η λίστα όπως την ΠΡΟΤΕΙΝΕ η μηνύτρια και αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως ούτε ότι οι μάρτυρες θα παραστούν, ή ότι δέχθηκαν να παραστούν, ούτε ότι βοήθησαν στη μήνυση.

    Καλό είναι να αναρωτηθούμε γιατί δεν είναι ο Κασσιμάτης μηνυτής (που είναι και συνταγματολόγος και έχει τις επαφές και το κύρος) αλλά μια απλή πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο κάτω κάτω ρε φίλε γιατί να μπώ πάλι στο τριπάκι του Κασσιμάτη, του Μαριά, του Θεοδωράκη κλπ ?
    Δεν υπάρχουν άλλοι ? Και τι με νοιάζει αν μετάνοιωσαν τώρα ? Ο Θεός συγχωρεί ... ας πάνε να εξομολογηθούν.

    Δε θα κάτσω να σπαταλήσω άλλο μισό αιώνα δίνοντας ευκαιρίες στους πρώην για να μου αποδείξουν ότι τελικά έκανα λάθος ή σωστά. Δε μ'ενδιαφέρει καν. Οι εν λόγω έκαναν τις επιλογές τους τα προηγούμενα 30-40 χρόνια. Και η ρετσινιά δε φεύγει εύκολα.
    Είναι κακό να θέλω νέο αίμα που να μην έχει αναμιχθεί στο κατάπτυστο παρελθόν των τελευταίων 40 χρόνων?

    Τελικά ξεχνάμε εύκολα ρε γαμώτο !! Και δεν πρέπει !!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και για σκεφτείτε και το άλλο .....

    Ακόμα και στην επανάσταση μας θέλουν χωρισμένους.
    Την Κυριακή είχε 100,000 κόσμο το Σύνταγμα. Γιατί ο Θεοδωράκης δεν βγήκε να πει επίσημα στους δικούς του να στηρίξουν τους 100,000 αχρωμάτιστους και να γίνουν 150,000 ? Γιατί ο Κασσιμάτης δεν έστειλε και τους δικούς του να γίνουν 200,000 ?

    θα τους παραδεχόμουν λοιπόν αν όλοι μαζί γίνονταν ΕΝΑ με το λαό. Όχι επανάσταση υπό έλεγχο. Όχι επανάσταση σε δόσεις.

    Να μη γελιόμαστε άλλο ... πολλά κατάπιαμε ως τώρα.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω σε όλα όσα λέει ο Θαλαμοφύλαξ, εκτός του θέματος του πότε έγινε καθηγητής ο Μπέης. Ευτυχώς τότε, το ποιος θα γίνει καθηγητής και ποιος όχι, δεν το έλεγχε η κυβέρνηση, όπως έχουμε συνηθίσει επί "Δημοκρατίας". Οι καθηγητές και οι υφηγητές εκλέγονταν από τους υπόλοιπους καθηγητές. Κι ο Κασιμάτης ήταν υφηγητής τότε. Κατά τ' άλλα, συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσον και να ακρωτηριαζόμεθα και να σκυλευόμεθα,δ ε ν πρόκειται να τους χαρισθή τίποτε άλλο από Έ λ λ η ν ε ς.Το καταναλωτικό πρότυπο παρήλθε και το ό ρ α μ α της α ν α σ υ γ κ ρ ό τ η σ η ς επισπεύδεται ολονέν και περισσότερο.Οι θησαυρίζοντες εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας δ ε 'μπορούν να στερήσουν τον αληθινό θησαυρό μ α ς.Οι εστερημένοι πνεύματος και αληθείας απλώς ε κ μ α υ λ ί ζ ο υ ν με τα λεγόμενά των και γραφόμενα,τρέποντας δραττόμενοι το λαρό λάρυγγά των 'σε λαίμαργο φορέα καταλεπτολόγησης των δοκίδων του συνόλου ελληνικού τωρινού δράματος καθώς και,συνακόλουθα,'σε πρεσβευτή αθυμίας,επιτροπείας,αναβαθμίδων,εν τέλει,πλατέως περιελιττομένης και,με έναν τρόπο,σωρευομένης ε θ ν ο δ ι ά λ υ σ η ς.

    Ώρες-ώρες τείνω και καταλήγω 'στο μελανότερο και απαξιωτικότερο δυνατό συμπέρασμα πως είναι α π ί θ α ν ο να τυγχάνη σεβασμού κάποιος λαός που ασεβεί 'σε μ ό ν ι μ ο εθνικό επίπεδο και 'σε καλοσχεδιαζόμενο πλαίσιο πολιτικού αυτοχειριασμού του.Ας μη γίνη η Ελλάς το πρώτο και μοναδικό κράτος διεθνώς και παγκοσμίως,λοιπόν,που θα δείξη να γοητεύεται από το μηδέν και από τα (υπο)παράγωγά του.Να ε κ λ ε ί π ο υ ν τέτοιου είδους ''πρωτοτυπίες''.


    Η ΟΛΟΤΕΛΗΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ''ΜΑΣ'' ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α Π Α Ν Τ Α Χ Ο Υ,Ο Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ν Ι Κ Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΩΝ Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο.ΕΙΔΕΜΗ,ΔΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ Χ Ε Ι Ρ Ω Ν ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΟΝΕΣ

    Αμέτρητα τα προσωπεία
    του “ευ κακουργείν”
    εναλλάσσονται ακατάπαυστα
    τα γεράκια γεμίσανε
    τους περιστερώνες
    τα ερπετά μεταμφιέστηκαν
    σε πεταλούδες
    η δολιότητα και η απάτη
    ελλοχεύουν
    και στην πνοή των λουλουδιών
    αμέτρητα τα προσωπεία
    του “ευ κακουργείν”
    αμιλλώνται στην πανουργία
    κι αυτοί οι “αγαθοδαίμονες”
    της πολιτείας οι πνευματικοί ταγοί
    άλλοτε ένοχα σιωπούν
    κι άλλοτε με περισσή ευγλωττία
    παραλλάσσοντας την αλήθεια
    εγκωμιάζουν στο λαό
    αυτούς που απεργάζονται
    την κακοδαιμονία του

    (Από:"http://exaifnis.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου