Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

Εθνικά…..
Εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και νομίζετε ότι  ο Γιωργάκης σώζει την Ελλάδα σκάει η βόμβα…..

Ο Γιωργάκης ενώ κέρδισε  τις εκλογές λέγοντας το περίφημο «Λεφτά υπάρχουν» και όλοι περιμένουν να πάρουν τις αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό εμφανίζεται  το ΔΝΤ και τα αντιλαϊκά μέτρα ……..
Και το κερασάκι…… Ο Στρος Καν μιλάει για υπόγειες συνομιλίες και επαφές με τον Γιωργάκη μήνες ολόκληρους πριν …..όλα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος….. κι όμως….. το ΠΑΣΟΚ  έχει ακόμα στις δημοσκοπήσεις 20 %……
Νοιώθετε προδομένοι; Νοιώθετε πρόβατα που ακόμα μια φορά σας πιάσανε κορόιδα;
Τον δικαιολογείτε; Τον βρίζετε; Φτύνετε την τηλεόραση κάθε φορά που τον βλέπετε; Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι σας το έκανε αυτό;……
Προσωπικά….
Εκεί που ζείτε μια ζωή ευτυχισμένη και όλα ρέουν ομαλά σκάει η βόμβα……
Η γυναίκα σας δεν είναι αυτή που σας έλεγε ότι σας αγαπάει αλλά τελικά ξενοπηδιέται  με έναν Γάλλο και μάλιστα με σαδομαζοχιστικό τρόπο….. όλα μαυρίζουν……. blank……!!!!!!!!!  Νοιώθετε προδομένοι; Αναξιοπρεπείς; Χάνετε η γη κάτω από τα πόδια σας; Και τι κάνετε;
Tην χωρίζετε; Την βρίζετε; Την σαπίζετε στο ξύλο;  Κλαίτε σαν μικρά παιδιά;  Όλα τα παραπάνω; όχι……
Αυτά τα κάνουν αυτοί που δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις….
Αυτοί που ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που θα συγχωρήσουν τις γυναίκες τους και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις ζωές τους όπως πριν….. οι μαλάκες δλδ….
Αυτοί που δεν έχουν καταλάβει ότι η δεύτερη ευκαιρία είναι σαν να λες στον άλλο να  ξανακάνει τα ίδια…..
Το  ίδιο γίνεται κι εδώ….. όσο ο Γιωργάκης βλέπει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις θα κάνει μονίμως τις ίδιες ανοησίες….. γιατί του δίνετε ευκαιρίες…… το ίδιο και οι καρατζαφερικοί…. Όσο ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις τόσο θα τσιρίζουν σαν τις τρελές στα κανάλια ότι είναι περήφανοι  που ψήφισαν το μνημόνιο…..
Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες που γνωρίσατε σε εκείνο το μαγαζί; Και αυτές θα σας τα φορέσουν όταν βρουν την ευκαιρία….. γιατί έτσι έχουν μάθει…. πρώτα το παίζουν καλές και σεμνές και μετά δεν προλαβαίνονται…….. όπως η προηγούμενη που έφυγε νύχτα…… απλά τώρα πέσατε και σε βιτσιόζα…..
Φερθείτε  επιτέλους  όπως και στην γυναίκα που σας απάτησε…… και χωρίστε…. μόνο τότε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την επόμενη….. και η νέα είναι θα είναι και πιο ωραία και πιθανόν και πιο πιστή…. Γιατί το πάθημα θα σας έχει γίνει μάθημα…..
………….και μόλις γίνει  πρώην σας; ………….
Ας πάει να σαδομαζοχιστεί με όποιον Γάλλο θέλει η τσουλάρα……
ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου