Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Βραδινά πλάνα από το Σύνταγμα.


3 σχόλια:

  1. Μεσα σε ολα ειδα και ενα συνθημα που ελεγε ( αφηστε μας να ζησουμε γιατι θα σας γαμησουμε) οποτε επομενο δεν ειναι αν οι πλουσιοι θελουν να μπορουν να απολαμβανουνε τα πλουτη τους..θα πρεπει οι φτωχοι να εχουν γεματο το στομαχι τους.?
    ..γιατί εκείνο που έχει χρεοκοπήσει δεν είναι ο Καπιταλισμός καθαυτός, αλλά μόνο η ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- πραγμάτωσή του..
    και η Αναπτυξη λειτουργει Ανισσοροπα μεταξύ των Χωρών κανοντας εντονοτερο τον διαχωρισμο πλουσιων & φτωχων στους κολπους ολων των κοινωνιων..
    Προχτες στο Ντοβιλ οι G8 διαπιστωσανε την αναγκη ενδυναμωσης της ανακαμψης και την αναγκη επαγρυπνησης για τον ελεγχο των δημοσιων οικονομικων.. παρα την θετικη πορεια της διεθνους οικονομιας..! ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ..εγχωριες & διεθνεις ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ…
    αλλα παραλληλα και οι ΗΠΑ δηλωνουν πως αντιμετωπιζουν προβλημα με το δημοσιο χρεος..και ζητουν να αυξηθει το οριο..
    γιατι το δημοσιονομικο ελλειμα της χωρας περιοριζει την ικανοτητα να δρασει ως μοχλος αναζωογονησης της διεθνους οικονομιας..!!!
    Θα ειναι αναπόφευκτη η
    Διεθνης Κηδεμονια οπως λεμε...Διεθνες "Νταβατζηλικη".. ετσι μεσω της ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ..ως ενα πραμα...ποιο αναβαθμισμένο βεβαια σημερα..
    Αλλα η Κριτικη Σκεψη & τα Μαθηματικα θα συνεχιζουν να ενισχύουν αυτη την ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Διαμαρτυρια
    που θα εξαπλωνεται παίρνοντας την μορφη ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    σε ολο και ποιο πολλες γειτονιες του κοσμου -107 οι πολεις σε 26 χωρες εως τωρα - και ως ενα ΑΛΛΟ ΓΟΥΝΣΤΟΚ..μπας και καταφερει να "σπρωξει" τον Καπιταλισμο στην ορθολογικα απαραίτητη αναβαθμιση του (που ισως να ειναι Η ευκαιρια του..& που όχι μόνο δεν θα τον θέσει σε κίνδυνο , αλλά πιθανότατα θα τον αναζωογονήσει, διανοίγοντας νέους δρόμους και μέχρι τούδε άγνωστους ορίζοντες καπιταλιστικής επένδυσης..) να κανει το Μεγαλο ΑΛΜΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΟΝΤΑΣ την ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ...με Οχημα τον ποιο Πολυ-Ταξιδεμενο Πολιτισμο του Κοσμου..που σε κοντρα το προσφατο κλεισιμο μερικων πρεσβειων.... οι ΑΠΟΔΗΜΟΙ ως αλλος ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δημιουργουν Πολιτιστικα Κεντρα ..οπως προσφατα αυτο το 14οροφο στο κεντρο της Μελβουρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμεση Δημοκρατία
    Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ή Κυβερνήτης της Ελλάδας
    Άμεσα εκλεγμένος από το Λαό Με εκλογές τύπου δημοτικών εκλογών ανάμεσα σε όσους υποψήφιους υπάρχουν μέχρι να μείνουν οι 2 επικρατέστεροι (κάθε 5 χρόνια)
    5ετή θητεία 5 χρόνια είναι αρκετά, όσο καλός κι αν είναι δεν χρειάζεται να κάνει δεύτερη θητεία. Ας δοκιμάσουμε τον επόμενο.
    Όριο ηλικίας εκλογής το 60 έτος Στα 65 σύνταξη (όχι άλλους καρεκλοκένταυρους)
    Άμισθη Θέση
    Ανώτατη Τιμητική Διάκριση για έναν Πολίτη της Χώρας.
    Πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών, για τον πρόεδρο και συγγενείς α΄ βαθμού, από το Ελληνικό Κράτος (άρα πού να ξοδέψει το μισθό του;)
    Β΄ Πρόεδρος-ενεργοποιείται μόνον εφόσον υπάρξει πρόβλημα, και για το υπόλοιπο της θητείας. Ο δεύτερος υποψήφιος από την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε για την εκλογή Προέδρου, σε περίπτωση που ο Πρόεδρος αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του

    40-50μελές Συμβούλιο Τεχνοκρατών Στη θέση των αντίστοιχων σημερινών υπουργών , Τεχνοκράτες με τουλάχιστον 15ετή πείρα σε ιδιωτικό ή Δημόσιο φορέα με αποδεδειγμένα επιτυχή πορεία και συναφή εργασία (και αντικείμενο σπουδών) με τον τομέα που καλείται να αναλάβει.
    Αρκετά με τους άσχετους όλα αυτά τα χρόνια. π.χ. Υπουργός Εργασίας (κομματικό Στέλεχος) χωρίς ούτε ένα ημερομίσθιο σε κάποια δουλειά !!!
    Πρόσληψη από τον Πρόεδρο Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέγονται με διαφανείς διαδικασίες - αίτηση και βιογραφικό στην Προεδρία της Δημοκρατίας- Υπεύθυνος ο Πρόεδρος που φέρει και την ευθύνη της επιλογής των συνεργατών του
    Έμμισθη θέση Αμοιβή Συμβούλου -Τεχνοκράτη ανάλογη με τον μισθό Ανώτατου Δικαστικού Λειτουργού.
    Άρση Πολιτικής Ασυλίας Δεν νοείται Πολιτική Ασυλία για λάθος επιλογές, καθένας είναι υπεύθυνος για τα λάθη και τις αποφάσεις του. Άμεση απόλυση και αντικατάσταση.
    Καταγραφή περιουσιακών στοιχείων πριν την ανάληψη και μετά τη λήξη της πρόσληψης . Ότι δεν δικαιολογείται από το μισθό επιβάλλεται πρόστιμο στο 10πλάσιο, αδυναμία αποπληρωμής του προστίμου κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων.
    Πλήρης διαφάνεια στις λήψεις αποφάσεων που αφορούν αναθέσεις έργων κατόπιν διαγωνισμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμεση Ψηφοφορία από το λαό Άμεση δημοκρατία σημαίνει: άμεση ψηφοφορία. Για σοβαρά θέματα που αφορούν όλους μας, υπεύθυνος να αποφασίζει είναι ο Λαός.
    Με μηχανήματα τύπου Α.Τ.Μ σε όλη τη χώρα και έκδοση ειδικής κάρτας για κάθε πολίτη ώστε να μπορεί να ψηφίζει όπου κι αν βρίσκεται.
    Όχι με ένα Ναι ή ένα Όχι, (μαύρο - άσπρο) μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές, όπως να επιλέξουμε Ποσό: 200€, 400€, 800€
    Δεν νοείται στην ηλεκτρονική εποχή να στήνονται κάλπες κάθε φορά, να ξοδεύουμε εκατομμύρια σε έμψυχο και άψυχο υλικό, σε μια διαδικασία που δεν διασφαλίζει τίποτα, όταν με μερικές χιλιάδες μηχανήματα, που θα πληρώσουμε μια φορά θα μπορούμε να ψηφίζουμε όταν και όποτε θέλουμε για κάθε θέμα που μας αφορά. Δεν είναι δυνατόν να εμπιστευόμαστε καθημερινές αναλήψεις και καταθέσεις χρημάτων σε τέτοια μηχανήματα και μην εμπιστευόμαστε την διασφάλιση του αποτελέσματος μιας ψηφοφορίας.
    Η ψήφος δεν νοείται να είναι υποχρεωτική. Άλλωστε στις τελευταίες εκλογές είδαμε που έφτασε η αποχή. Όποιος θέλει να ιδιωτεύσει είναι δική του υπόθεση. Στην δημοκρατία καθένας επιλέγει τη θέση του. Αν και είναι σίγουρο ότι όταν ο πολίτης καταλάβει ότι έχει λόγο στις αποφάσεις που τον αφορούν θα γίνει ενεργός πολίτης.

    Κόμματα και πολιτικές Οργανώσεις Μπορούν να παραμείνουν ως έχουν και να επιτελέσουν επιτέλους το έργο που οφείλουν. Το κόμμα δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το κυβερνητικό έργο. Οφείλει να διαμορφώνει και να εκφράζει σκέψεις και προτάσεις για την βελτίωση της ζωής των πολιτών.
    Εννοείται ότι παύουν να χρηματοδοτούνται από τον κρατικό κορβανά.
    Μπορούν να έχουν σπόνσορες και χρηματοδότες σαν αυτόνομοι οργανισμοί που είναι.
    Έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια μας κορόιδευαν, είχαν το κρατικό χρήμα απ΄τη μια, έπαιρναν χορηγίες-μίζες (βλ.Τσουκάτος) απ΄ την άλλη και σαν να μην έφταναν αυτά ζητούσαν και συνδρομές απ΄τα μέλη τους.
    Έχουν δικαίωμα να κρίνουν το έργο του Προέδρου και των Συμβούλων-Τεχνοκρατών αλλά ταυτόχρονα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν προτάσεις για τη βελτίωση του έργου τους, όχι να τις κρατούν στο συρτάρι για να τις υλοποιήσουν υποτίθεται όταν θα γίνουν εξουσία.Τέρμα το παιχνίδι Κόμμα- Εξουσία.
    Έχουν δικαίωμα και υποχρέωση επίσης να βρίσκουν και να προτείνουν τους καλύτερους υποψήφιους για τις θέσεις του Προέδρου και των Συμβούλων-Τεχνοκρατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου