Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η στυγερή δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας, η δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτή κατά την απεργία της 11ης Μαΐου, ό,τι επακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας, και ό,τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα αποκαλύπτουν σε όλη του την έκταση το αδιέξοδο και την καταστροφή που έχει βρει τη χώρα μας.


Κύριος υπεύθυνος γι' αυτή την κατάσταση είναι η κυβέρνηση και οι εγκληματικές της επιλογές. Παρέλαβε χρέος, διόγκωσε χρέος, παρέδωσε τη χώρα στην Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρέλαβε τη Θράκη και το Αιγαίο απειλούμενα από τον επελαύνοντα νεοθωμανισμό, και φρόντισε με τις επιλογές της να επιταχύνει τις εξελίξεις, σπρώχνοντας ακόμα πιο βαθιά τις ακριτικές περιοχές της χώρας στα τετελεσμένα τα οποία δημιουργεί ο επίδοξος επικυρίαρχος. Παρέλαβε μια κοινωνία υπό διάλυση, και κατάφερε σήμερα να ζούμε συνθήκες ζούγκλας.

Εάν δεν το έχουμε καταλάβει, σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ' ό,τι οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης -ακόμα και της Λατινικής Αμερικής. Και γι' αυτό ευθύνεται κυρίως ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου και οι υπουργοί του.

Αυτή τη στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται σκληρά, με τις εντολές της Τρόικας και του ΔΝΤ, να ξεπουλήσει ολοκληρωτικά τον εθνικό πλούτο της χώρας.

Αυτή τη στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, έχει εγκαταλείψει τη Θράκη και το Αιγαίο στη νεο-οθωμανική τους μοίρα.

Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει την ελληνική κοινωνία σε συνθήκες και καταστάσεις που θυμίζουν πάρα τις παραγκουπόλεις των χωρών του φτωχού Νότου.

Είναι επόμενο. Μια κυβέρνηση που έχει ενταφιάσει το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, δεν θα δίσταζε ποτέ να διατάξει τους αστυνομικούς της να χτυπούν στο ψαχνό, να εγκαταλείψει την ακριτική Ελλάδα στα χέρια του φιλόδοξου επικυρίαρχου, να αφήσει τους πολίτες του κέντρου της πρωτεύουσας στις τύχες τους, μέσα στα γκέτο, θύματα ενός πολέμου όλων εναντίον όλων.
• Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι του λαού. Είναι κυβέρνηση συνεργατών όλων των ξένων συμφερόντων που προετοιμάζουν την υποδούλωση της πατρίδας μας και γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
• Οι επιλογές και οι συμφωνίες της είναι εγκληματικές και θίγουν άμεσα την επιβίωση της χώρας, γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ να ακυρωθούν.

ΖΗΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.


To είδα στην Παρέμβαση 



ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300. ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 22/05 ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΣΤΕΙΛΕ EMAIL ΣΤΟ INFO@300ELLINES.ORG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου