Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εμαθα με ανακούφιση, ότι ο εξαιρετικός ποδηλάτης/σκιερ/κανό-καγιάκ/πρωθυπουργός/γιος,  κατάφερε να μαζέψει το παρεάκι του με το οποίο συσκέφτηκε, (εγκυρες πηγές με πληροφορούν ότι τα επίπεδα σκέψης στη συνάντηση κυμάνθηκαν σε εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία των συσκεπτόμενων επίπεδα), και συνέταξε την ακόλουθη έκθεση ιδεών για το τι πρέπει να είχε ήδη γίνει στο κέντρο της Αθήνας εδώ και πολύ καιρό.


Είναι πράγματι ελπιδοφόρο, ότι το παρεάκι, παρά το εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα του, βρήκε το χρόνο να γράψει έκθεση για τα μέτρα που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από χρόνια για να σταματήσουν πια αυτές οι αντιαισθητικές σφαγές, κλοπές, ληστείες και παρόμοιες ενέργειες.

Ηταν διάχυτη η ανησυχία μήπως τα αντιαισθητικά αυτά γεγονότα συνδεθούν με τη συμπαθέστατη τάξη των κίναιδων που πραγματοποίησε παρέλαση gay την περασμένη εβδομάδα και δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

Το παρεάκι, δεν περιορίστηκε στα προφανή όπως η αστυνόμευση, ο έλεγχος των παράνομων εμπόρων και ο έλεγχος των λαθρομεταναστών, αλλά αναφέρθηκαν και σε άλλα μέσα ιδιαίτερα σημαντικά, όπως οι ποδηλατόδρομοι.

Εγινε εκτεταμένη χρήση λέξεων εύηχων, όπως "ανάπλαση", "ενίσχυση","προβολή" σε όλο το κείμενο.

Το μόνα λάθη που βρήκα βαθμολογώντας την έκθεση, είναι τα εξής:

1. Για βελτιώσεις κάτι, όπως "η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών με σεβασμό στα δικαιώματα των ασθενέστερων", πρέπει να διαθέτεις κάτι προς βελτίωση. Αν δε διαθέτεις κάτι, μιλάς για ίδρυση. Οχι για βελτίωση.

2. Δεν μπορεί να μιλά κανείς για "ενθάρρυνση της δράσης" ενός πράγματος που δεν υφίσταται όπως η "κοινωνία των πολιτών".

3. Δεν μπορείς να "αναζωογονήσεις" κάτι το οποίο είναι νεκρό, όπως η "οικονομική δραστηριότητα"


Κατα τα άλλα, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από όσα διάβασα, διότι δείχνουν ότι οι άνθρωποι που συνέταξαν την έκθεση είναι άνθρωποι με φαντασία, συγγραφικό ταλέντο και παντελή έλλειψη αιδούς. Το πηγαίο χιούμορ που αποπνέει όλη η έκθεση είναι διάχυτο και είναι φανερό ότι η έκθεση γράφτηκε σε φαιδρό κλίμα, αφού οι συγγραφείς όρισαν αρχισυντάκτη το "χοντρό γουρούνι που το όνομα του αρχίζει από Π".

Διαβάστε την έκθεση εδώ:

http://www.box.net/shared/7506osuy9u

και σας παρακαλώ πολύ,

ΘΥΜΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 300 ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 300 (ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ)


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου