Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η δεδομένη «αδυναμία», ανεπάρκεια ή άρνηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, να εφαρμόσει το νόμο, οι δολοφονικές ενέργειες και απόπειρες, οι συνεχείς επιθέσεις κατά Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και η ταυτόχρονη διαλυτική κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας, προδικάζουν πως η Αθήνα ζει τα «προεόρτια» ενός πολύ μεγάλου, συγκλονιστικού γεγονότος, που όλα δείχνουν πως θα είναι μία «εξέγερση» ισλαμιστών λαθρομεταναστών…


Η πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και της παρεούλας του, βάζουν την χώρα μας σε επικίνδυνες ατραπούς και δυστυχώς, εσκεμμένα ή όχι, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία σύγκρουση ενός πολύ μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών με Έλληνες κατοίκους. Εδώ και μερικές ημέρες πληροφορίες μας αναφέρουν συγκέντρωση δυνάμεων των ΜΑΤ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα… Μήπως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περιμένει κάποια μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας; Όχι! Κάτι άλλο περιμένει ο κύριος Παπουτσής… μόνο που, μετά την ανακοίνωσή του για διάλυση των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ουσιαστικά αφήνει χωρίς αστυνόμευση μία κρισιμότατη (αρκετά μεγάλη) περιοχή των Αθηνών στο έλεος του κάθε εγκληματία, κλέφτη, βιαστή ή δολοφόνου…!

Οι πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις λαθρομεταναστών, που κυκλοφορούν οπλισμένοι με μαχαίρια (αλλά και πυροβόλα όπλα) μέσα στους δρόμους της Αθήνας, καθώς και οι προκλητικές επιθέσεις τους σε ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους (με πολύ μεγάλο φόβο, είναι γεγονός), δυστυχώς προδικάζουν μία σύγκρουση στην οποία η Αστυνομία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε, είτε λόγω ανεπάρκειας της Αστυνομικής ηγεσίας είτε λόγω πολιτικής ανεπάρκειας. Πολλοί συζητούν για βέβαιη σύγκρουση μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην Ελλάδα αναφέρουν μεγάλες ομάδες «λαθρομεταναστών» που είναι φανατικοί ισλαμιστές, ανήκουν πιθανότατα σε ισλαμιστικές οργανώσεις και ήρθαν με σκοπό να μεταφέρουν την «φλόγα της επανάστασης» στα πόδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, μία τέτοια «επανάσταση» θα αποτελέσει το τέλειο άλλοθι της κυβερνητικής ανικανότητας -σε οικονομικό επίπεδο-, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την θρυαλλίδα μεγάλων αλλαγών που θα επιφέρουν ισχυρότατη μεταβολή της αστυνόμευσης της χώρας και των Ελλήνων πολιτών, γεγονός που θα ωφελήσει την κυβέρνηση Παπανδρέου η οποία νιώθει πως χάνει την εξουσία την οποία θέλει να διατηρήσει με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, με κάθε… θυσία!

Την ίδια στιγμή, η πολιτική ανικανότητα και απάθεια, οδηγεί τους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους! Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά δυστυχώς συμβαίνει, ελέω πλήρους ανυπαρξίας των θεσμικών οργάνων που οφείλουν να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες και να εφαρμόζουν τους υπάρχοντες νόμους. Δυστυχώς, η αυτοδικία μοιάζει σήμερα η μοναδική διέξοδος των πολιτών να υπερασπισθούν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους. Και αυτό πρέπει να σταματήσει...

Εάν οι πολιτικοί «ινστρούχτορες» του Γιώργου Παπανδρέου σκοπεύουν να βάψουν τους δρόμους της Αθήνας με αίμα, για να επιβάλουν ακόμη σκληρότερα μέτρα κατά των Ελλήνων πολιτών, τότε θα πρέπει να γνωρίζουν πως όρια δεν έχει μόνο η υπομονή, αλλά και η… λογική. Και εάν οι Έλληνες πολίτες χάσουν την λογική τους, τότε σύσσωμη η κυβέρνηση Παπανδρέου θα τρέχει προς το Ελευθέριος Βενιζέλος για να διασωθεί… και μερικοί από αυτούς (διαμένοντες -φυσικά- στην... Εκάλη) ίσως μάθουν πως αφού δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα, κινδυνεύουν σοβαρά από τις επιπτώσεις του... καπνίσματος.

Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_3951.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου