Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ...

 Το "μέγα σκάνδαλο" με το οποίο ασχολείται όλη η υφήλιος σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post:



http://www.nypost.com/p/news/local/imf_boss_strauss_kahn_arrested_in_Kbd7uAi594vbej3oORXfcJ

2 σχόλια:

  1. Καιρός είναι να ξεκαβαλήσουν το καλάμι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι που θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να είναι υπεράνω νόμων.
    Ο εν λόγω ανώμαλος να πάει φυλακή για πάντα και να ακολουθήσουν και οι άλλοι εγκληματίες συνέταιροί του.

    Άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά.

    Βέβαια μου περνάει και απ το μυαλό μια στημένη από τους Αμερικάνους κομπίνα μιας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ταράξουν τα νερά στην Ευρώπη.

    Όπως και νά'χει καλό είναι τούτο ...

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Παλαιά μου τέχνη.. κόσκινο!!!.Γνωρίζει πολύ καλώς ο κύριος Στράους Κάϊν καί οι συν αυτώ "διαχρονικοί" εγχώριοι υποτακτικοί του (αλλοδαποί-ημεδαποί).Ο Λωτ "πηδούσε" τάς θυγατέρας του!!! καί γιά καμαρώσατε καί θαυμάσατε ήθος παρακάτω: «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωακείμ και την Άνναν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ζαχαρίαν και Ελισάβετ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Ιωνάν εν τη κοιλία του κήτους…Μνημόνευσον αυτών, Κύριε ο Θεός ημών, ως εμνημόνευσας του Ενώχ, του Σήμ, του Ηλία…».
    Αυτές είναι οι «ευχές», τις οποίες απευθύνει ο ορθόδοξος παπάς προς τους ορθόδοξους Έλληνες και Ελληνίδες (τι οξύμωρο!), όταν παντρεύονται. Σε τι διαφέρει άραγε από μια ευχή πού δίδεται σε μια συναγωγή; Ούτε ένα Ελληνικό όνομα!!!!. Λές κι η Ελληνική φυλή δεν είχε ποτέ ένδοξους προγόνους, βασιλείς, ήρωες, φιλοσόφους, επιστήμονες και εκπολιτιστές. Ο Έλληνας δεν καλείται να μοιάσει στον Οδυσσέα, στον Λεωνίδα, ή στον Περικλή. Η Ελληνίδα δεν ευλογείται όπως ευλογήθηκε από τους Έλληνες θεούς η Ανδρομάχη, η Πηνελόπη, η Ασπασία. Λές και δεν υπήρξαμε ποτέ τέκνα του Δευκαλίωνος και της Πύρρας, παρά τυχάρπαστα γεννήματα απολίτιστων τσομαπναραίων νομάδων.
    Λίγο πιο κάτω στην «Ακολουθία του Γάμου» πάντα, οι «ευχές» συνεχίζονται: «Και συ, Νύμφη, μεγαλύνθητι ως η Σάρρα [που την εκπόρνευε συστηματικά ο σύζυγός της, Αβραάμ («Γένεσις» ιβ’11-20 και κ’1-18)] και ευφράνθητι ως η Ρεβέκκα [που ο σύζυγός της, Ισαάκ, την παρέδωσε στον έρωτα του βασιλιά των Φιλισταίων («Γένεσις» κστ’6-10), ενώ η ίδια συνωμότησε εναντίον του συζύγου της και του γιού της Ησαύ, ώστε να λάβει την ευχή των πρωτοτοκίων ο αγαπημένος της γιος, Ιακώβ («Γένεσις» κζ’)] και πληθύνθητι ως η Ραχήλ [που μοιραζόταν το κρεβάτι του συζύγου της με την ίδια της την αδελφή και μερικές ακόμα δούλες («Γένεσις» κθ’ κ.εξ.)] ευφραινομένη τω ιδίω ανδρί».Καί χθές είχαν γιορτές, πανηγύρια,σφαγές γειτόνων αναβολή προταθλήματος Μπάσκετ, καί "αποκάλυψη" ρόζ σκανδάλου.-Ιων ο Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου