Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τρα λα λα, τρα λα λο, τρα λα λα.


Γράφει ο Κλεισθένης.

Όποιος υποστηρίξει ότι είναι γνώστης του τι γίνεται και περισσότερο του τι θα γίνει είναι ή μέρος του συστήματος ή αυτοκοροϊδεύεται.
Αυτά που ακούμε καθημερινά σε σχέση με το πώς θα ξεφύγουμε απ’ την κρίση είναι τόσα πολλά και τόσο αντιφατικά μεταξύ τους που και ένας έξυπνος και σπουδασμένος πολίτης αδυνατεί να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα...

Να φύγουμε απ’ το ευρώ;
Να φύγουμε απ’ την ΕΕ;
Να κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους;
Να κάνουμε στάση πληρωμών;
Να χρεοκοπήσουμε;
Να επιμηκύνουμε τον χρόνο αποπληρωμής των δανείων;
Να χαρακτηρίσουμε το χρέος ειδεχθές και απαχθές και να αρνηθούμε να το πληρώσουμε;
Να κάνουμε «κούρεμα» του χρέους;
Μπορεί να ξέχασα και κάποια απ’ τις προτάσεις των ειδικών και επαϊόντων.
Η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική που χαρακτηρίζεται απ’ την αντιπολίτευση καταστροφική.
«Είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών» μας λένε καθημερινά.
Εν τούτοις η ΝΔ σαν μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης και εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση δεν ζητάει εκλογές.
Οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για την πορεία της οικονομίας. ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;
Η φτώχεια, η ανέχεια και η ανεργία καλπάζουν, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται κι αυτοί ασχολούνται με τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.
Το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό λένε οι γνωρίζοντες και η ΝΔ θα μας παρουσιάσει το διαγγελματικό «Ζάππειο 2» δλδ αλλαγή οικονομικής πολιτικής αλλά με το μνημόνιο, άντε να μας κάνει το χατίρι και να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του.
Αντώνη!!!!!! πες αλεύρι! Το ποσοστό της ΠΟΛ.ΑΝ σε γυρεύει.
Το ΚΚΕ στον κόσμο του αδιαφορεί για την καταστροφή και εξακολουθεί να προπαγανδίζει για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας και το κομμουνιστικό σύστημα. «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται».
Ο Καρατζαφέρης, παμπόνηρος ων, βλέποντας αύξηση στα ποσοστά του και αύξηση της επιρροής της άκρας δεξιάς στην υπόλοιπη Ευρώπη ζητάει εκλογές αφού όμως έχει δέσει την χώρα χειροπόδαρα ψηφίζοντας το μνημόνιο.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α προετοιμάζει την εξέγερση με κουκούλες και μολότωφ και ο Τσίπρας «τσακώνεται» με τον Παπανδρέου στη βουλή θυμίζοντάς μας κακόγουστο θεατρικό έργο.
Τα υπόλοιπα «μικρά» κόμματα έχουν άλλη απασχόληση, ψάχνουν τρόπους να μπουν στη βουλή για να μας σώσουν. Ξεχνούν ότι όλοι όσοι είναι σ’ αυτά τα κόμματα μας «έσωζαν» επί σαράντα περίπου χρόνια.
Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους έξυπνους αλλά δεν είμαι και βλάκας οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι «τελώ εν συγχύσει».
Τι να πρωτοπιστέψω ;;; Ποιον ;;;;;;;; Γιατί ;;;;;;;;
Ας με συγχωρήσουν αλλά δεν πάνε στο διάολο όλοι τους!!!!!!!
Οι αισιόδοξοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο λαός θα κάνει κάτι συνταρακτικό για να αλλάξει τα πράγματα θα μείνουν με την αισιοδοξία στο χέρι. Αύριο θα γίνουν απεργίες και συγκεντρώσεις, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την συμμετοχή. Μακάρι να διαψευστώ.
Να ‘χουμε τουλάχιστον υγεία για να παρακολουθούμε την χώρα να καταστρέφεται.

http://ideopigi.blogspot.com/2011/05/blog-post_675.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτά που κατάλαβα εγώ ως τώρα είναι:

    Όλοι οι βουλευτές τα τελευταία 35 χρόνια (ανεξαρτήτου κόμματος) είναι προδότες. Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύονται τώρα αφού παίζουν τα παιχνίδια της "ελίτ".

    Η Ελλάδα σαν πιο μικρή και ευάλωτη χώρα της ΕΕ ήταν το κατάλληλο μέσο για να χτυπήσει η Αμερική το Ευρώ καθότι το δολλάριο έχει πάρει την κάτω βόλτα. Η Ελλάδα έχει και την κατάλληλη γεωγραφική θέση για την Αμερική τώρα που χάνει τα κεκτημένα της στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

    Ιδιωτικοποίηση στο έπακρο, καταπάτηση του συντάγματος και των πάσης φύσεως δικαιωμάτων των πολιτών. Όλα για κερδοσκοπικούς λόγους.

    Βεβαίως τίποτα δεν έχει να κάνει με κράτη, αλλά με αυτούς που ελέγχουν τα κράτη. Οι κυβερνήσεις είναι απλά τα εκτελεστικά τους όργανα.

    Συνοψίζοντας, θα ήταν χαζό να πει κανείς ότι ξέρει ποια προτεινόμενη λύση είναι η σωστή, αφού υπάρχουν πολλαπλές προτάσεις που εξυπηρετούν πολλαπλές παρατάξεις. Και καμία πρόταση δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα. Ίσως η λύση να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις προτάσεις του κ. Καζάκη (για μένα).

    Δυστυχώς εμείς σαν πολίτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλά μέτωπα επίθεσης (θρησκεία, γλώσσα, ιστορία, κοινωνία, οικονομία) οπότε δεν ξέρουμε προς τα που να κάνουμε αντίσταση. Αυτή είναι η τεχνική του αντιπερισπασμού. Πηγαίνοντας δώθε κείθε, αναλώνουμε τη δύναμη μας χωρίς αποτέλεσμα.
    Χρειάζεται πλάνο και ίσως πολυετές πλάνο από ομάδα πατριωτών. Και ΕΝΟΤΗΤΑ !!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου