Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Μα το Χριστό, όταν την άνοιξα, δάκρυσα.

9 σχόλια:

  1. Eγώ οταν την άνοιξα ξέρασα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν την είδα χθες,την κοίταζα για αρκετά λεπτά,φιλοσοφώντας ως συνήθως και η πίκρα για την εικόνα που έβλεπα με έπνιξε.Δεν είναι θέαμα ευχάριστο,η αθωότητα, η ομορφιά και η ελπίδα αντάμα με τον παραλογισμό.
    Εξάλλου,όλοι όσοι έχουμε μικρά παιδιά είμαστε "υπέρ του δέοντος" ευαίσθητοι και πιο υπεύθυνοι άνθρωποι πιστεύω κι ας μην μπορούμε να τρέχουμε στις πλατείες πάντα ό,τι ώρα θέλουμε κι ό,τι ώρα πρέπει...
    Τα σέβη μου!!! Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν και τα χοιρινά ευαισθησίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταίνε οι αστυνομικοί. Υπάλληλοι είναι και μάλιστα κακοπληρωμένοι και ρισκάρουν και την ζωή τους καθημερινά. Οι ηγεσία τους όμως φταίει. Όπως επίσης φταίει και η πολιτική ηγεσία. Ακόμα και για την βια που ασκούν μερικές φορές (πχ στις διαδηλώσεις)οι ηγεσία τους φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κάτι ακόμα....
    αν το παιδί μας σήμερα με την ανεργία που υπάρχει, έβρισκε μια θέση σαν αστυνομικός, θα του λέγαμε να μην πάει ... (εκτός από το θέμα επικινδυνότητας του επαγγέλματος) για να μην γίνει "μπάτσος" ; Οχι βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα γενικοποιούμε όλα.
    Υπάρχουν και ευαίσθητοι αστυνομικοί και χοιρινά.

    Βασικά όλοι ξεκινούν από την ίδια βάση. Κατά τη διάρκεια της εργασίας κάποιοι παραμένουν ευαίσθητοι διότι βάζουν σαν προτεραιότητα την προστασία του λαού, και κάποιοι φαλτσάρουν ακολουθώντας εντολές εις βάρος του λαού. Η δεύτερη κατηγορία που στο όνομα του φόβου μιας πιθανής ανεργίας επιτίθεται στο λαό είναι άξια της μοίρας της και της προσωνυμίας "ΧΟΙΡΙΝΑ".

    Άνθρωπος χωρίς ανθρωπιά δε λέγεται άνθρωπος. Και κάθε άνθρωπος που έχει αξιοπρέπεια πρέπει να παραιτείται σε περιπτώσεις που διαταγές τροποποιούν την προσωπικότητά του.

    Δε δέχομαι με τίποτα ότι κάποιος ασκεί βία και δεν έχει ευθύνη επειδή κάποιος ανώτερος σε βαθμό του είπε να το κάνει.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..........ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ??
    ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ...
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠΑΚΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΛΟΥΓΚΡΑ.........

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου