Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

Την επόμενη Κυριακή, αρχίζει ο αγώνας των 300Ελλήνων. Αγωνιστές θα βρίσκονται 24ώρες το 24ωρο στο Σύνταγμα, αλλάζοντας με 6ωρες βάρδιες, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, ζητώντας τα αυτονόητα: Δημοκρατία και ισονομία.


Η πιο θερμή συναγωνίστρια μας, αποφάσισε να ξεκινήσει από σήμερα (κάτι σαν προθέρμανση) και μαζί με δυο φίλους της βρέθηκαν το απόγευμα στο Σύνταγμα. Κάθισαν στο πεζοδρόμιο στην πλατεία και αποφάσισαν να μείνουν εκεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα γίνονται. Μπορεί να βρίσκετε γραφικό, αλλά αν όλοι εμείς ξεπερνούσαμε το φόβο μας για τη γραφικότητα και κάναμε το ίδιο, θα είχαμε αύριο κι όλας μια Ελλάδα διαφορετική από τη σημερινή...

( 15/5 18:30) Τους πλησίασε αστυνομικός ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από την πλατεία. Τα παιδιά, έδειξαν τις ταυτότητες τους και δήλωσαν ότι δεν είχαν σκοπό να φύγουν και ότι ήταν δικαίωμα τους να είναι στην πλατεία Συντάγματος.

Παρά το γεγονός ότι είχαν μαζί τους ταυτότητες, βρίσκονται ακόμα στο τμήμα (για εξακρίβωση στοιχείων) , όπου υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο σαν να ήταν κοινοί εγκληματίες.

Οι αστυνομικοί, που έχουν αποδεχθεί το ρόλο του γουρουνοφύλακα, αντί να προστατεύουν τους πολίτες που χάνουν τη δουλειά τους, τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους, ταλαιπωρούν και εξευτελίζουν τους υγειώς σκεπτόμενους πολίτες που ζητούν τα αυτονόητα.

Και όλα αυτά βεβαίως, για το "καλό του λαού", την "ευημερία του τόπου" και την "πράσινη ανάπτυξη" και τα "πράσινα άλογα". Σκοπός είναι να μείνουν τα πρόβατα στο μαντρί. Εχουν καναπέ, έχουν τηλεόραση, να σκάσουν. Οποιο τολμήσει να βγει από το μαντρί, θα συλλαμβάνεται, θα ανακρίνεται και θα ψάχουλεύεται. Οσα μείνουν ήσυχα, δε θα γνωρίσουν ποτέ τέτοια ταλαιπωρία

Την Κυριακή 22 Μάη ξεκινά ο αγώνας μας για το δημοψήφισμα αλλά και η ενωτική μας πρωτοβούλία για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή για την Ελλάδα μας.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 300 (ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ)

Στείλε email τώρα στο info@300ellines.org και 300ellin@gmail.com


Θαλαμοφύλακας για τους 300ellines.org

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..) ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και από μένα ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδιά. Δυστυχώς η κυβέρνηση έστειλε άλλου είδους μπράβο (με στολή).
    Και εδώ είναι η ένστασή μου:
    Παρ' ότι είμαι φιλήσυχος άνθρωπος νομίζω ότι με αντίδραση τύπου Γκάντι δεν θα βγάλουμε άκρη. Ίσως αυτό θα ήταν το πρέπον σε μια άλλη εποχή ή σε μια άλλη χώρα, όμως όπως βλέπετε εδώ δεν πτοείται κανείς από συγκεντρώσεις και πρέπουσες διαμαρτυρίες.

    Αγαπώ την πατρίδα μου όπως και σεις οι 300, και θα ήταν χαρά μου να συμμετάσχω σε μια κοινή αντίδραση που να ταράξει τα νερά.
    Όχι σε καθιστική διαμαρτυρία (την οποία λέω και πάλι πως σέβομαι πλήρως).

    Οπότε όταν είσαστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο μου λέτε.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε πρώτα αλα Γκάντι.

    Σκέψου να συλλαμβάνανε 100 άτομα για εξακρίβωση...

    Αν το κάνουν και οι υπόλοιποι μείνουμε απαθείς, είμαστε αξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριώτες/σες , είμαστε λαός που αγαπάμε και είμαστε υπερήφανοι για την Πατρίδα μας... Αυτό που μας έχει δείξει όμως η άνευ προηγουμένου (εν καιρώ ειρήνης!) χρονιά που πέρασε είναι ότι δεν μπορεί ξαφνικά από τον καναπέ και τον φραπέ να οργανωθούν κινήματα που κάνουν χρόνια μόνο για να αποφασίσουν το ...καταστατικό!!! Μπορεί οι ιδέες να είναι λαμπρές αλλά θέλει οργάνωση αλλά και (σίγουρα!) αυτοσχρδιασμό ... Γι ΄αυτό κάθε φορά που θα ξεκινάμε κάτι αυθόρμητο ας παίρνουμε μαί μας και το λαπτοπ ( με αυτά επικοινωνούμε άλλωστε πια !) για να ενημερώνουμε on line (αφου πρώτα έχουμε φτιάξει μια πλατφόρμα φίλων-Πατριωτών) κάθε Έλληνα που θα έρθει (να είστε σίγουροι ! ) για βοήθεια ... Ακόμη κάντε το σαν χάπενινγκ ( και καλά ! ) για να νομίζουν οι -όχι και τόσο έξυπνοι- ΜΑΤατζήδες ότι είμαστε για άλλο σκοπό εκεί ... Και ρε παιδιά το λέω ένα χρόνο τώρα , ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (!) εκεί έχουν εντολές και σχέδια για το κάθε τι , στην ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,εκεί είναι το αυγό του φιδιού , από εκεί ξεκινάνε όλα (δικαιοσύνη!) και εκεί γίνονται καθημερινά εγκλήματα σε νέους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. em

    Στα 3 άτομα έφεραν περιπολικό, στα 100 θα φέρουν 2 κλούβες ... δεν αλλάζει κάτι.

    Νομίζεις ότι ο περαστικός που θα δει τις κλούβες με σένα και μένα μέσα θα αντιδράσει?

    Νομίζεις ότι ο αστυνομικός θα βαρεθεί να σε πηγαινοφέρνει στο τμήμα? Πληρώνεται γι αυτό.

    Και θα κυλάει ο χρόνος και στο τέλος στα μάτια του κόσμου θα υπάρχει άλλο ένα κίνημα τύπου ΠΑΜΕ ή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    Υπάρχουν πράγματα σοβαρά που μπορούν να γίνουν βάσει σχεδίου απλά δεν γίνεται να τα γράψω εδώ για ευνόητους λόγους.

    Και πάλι λέω ΣΕΒΟΜΑΙ όλες τις προσπάθειες.

    Δε συμφωνώ με το "άξιοι της μοίρας μας". Η κοινωνία έχει δείξει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και συνεπώς δεν προσεγγίζονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
    Προσωπικά ποτέ δεν πρόκειται να πω για κανέναν ότι είναι άξιος της μοίρας του επειδή δεν κατανόησε κάτι ή επειδή είναι πιο δύσπιστος ή επειδή είναι πιο φοβιτσιάρης. Συμπάσχω με όλους τους ανθρώπους και θεωρώ ότι όλοι μπορούν να ακολουθήσουν έναν πραγματικό ηγέτη στο τέλος.
    Ένας μπορεί να χρειαστεί 2 αιώνες για να τους φέρει κοντά, με καλή βοήθεια όμως πιθανόν να χρειαστούν κάποιοι μήνες ή λίγα χρόνια.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μαζευτούμε 300 και μας μαζέψουν με τις κλούβες και όλοι οι συμπατριώτες μας συνεχίσουν να γράφουν αναρτήσεις και σχόλια στα ιστολόγια, προσωπικά θα πειστώ ότι είμαστε άξιοι της μοίρας που μας ετοιμάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως, μετά από 3 ώρες σε αφήνουνε, και την ίδια μέρα δεν έχουν δικαίωμα να σου ξανακάνουν εξακρίβωση.

    Θα μας μαζεύουν, και σε τρεις ώρες, τσούπ! να μαστε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου