Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ 22 ΜΑΗ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 3. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 300

Δείτε το βίντεο με τους τρείς (3) συμπολίτες μας που ξεκίνησαν την διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.







ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 300 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 300 (ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ)

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300. ΣΤΕΙΛΕ EMAIL ΣΤΟ INFO@300ELLINES.ORG

5 σχόλια:

  1. Πατριώτες στις 22 Μαίου θα είναι ΑΡΓΑ !!!!!! Αυτή την ώρα πουλίέται Η ΧΩΡΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! Τα κοράκια κάνουν αυθημερόν ταξίδια για να προλάβουν να υπογράψουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ την παραχώρηση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ .... Όλες οι προπαγάνδες και τα φονικά της εβδομάδος ( μαζί με το ανελέητο ξύλο στην διαδήλωση ! ) ήταν για να στρέψουμε αλλού την προσοχή μας ..!Κατεβήτε στους δρόμους ρεεεεεεεεε !!! Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαίωμα να υπογράψει τέτοια ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ !!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ! ! ! Αυτό το χαρτί θα χύσει πολύ - πολύ αίμα για να ΣΧΙΣΤΕΙ , ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ( ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ! ) , ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣ ΖEIΤΕ ΣΤΙΣ ...ΣΠΗΛΙΕΣ ;;;; θα είμουν εκεί (όπως ήμουν μαζί σας την Τετάρτη !) αλλά είμαι από επαρχία και δεν προλαβαίνω σήμερα γι ΄αυτό κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ να κατέβει με ένα πλακάτ η με το λαπτοπ ( για άμεση ενημέρωσή μας !) να γεμίσει η πλατεία , ΣΗΜΕΡΑ στήνεται το σκηνικό για το οποίο έγιναν ΟΛΑ - ΤΟ ΞΕ - ΠΟΥΛΗΜΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ... θέλει ειδική άδεια για να διαμαρτυρηθείς?

    Από που τη βγάζεις ? Και πόσο κάνει ? Ισχύει για μία διαμαρτυρία ? Μπορείς να βγάλεις και μηνιαία με έκπτωση?
    Τι είναι αυτά πάλι ? Καινούργια ?

    Σα δε ντρέπονται οι αλήτες. Έχουν καταντήσει συνοριοφύλακες της Βουλής. Γιατί δε βάζουν και ηλεκτροφόρα σύρματα γύρω γύρω?

    ΑΙΣΧΟΣ !!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ντροπη να αποκαλουμε αυτο το κτηριο βουλη!!! Παλατι ηταν και Παλατι παραμενει... ενα πραιτωριο και τιποτε περισσοτερο βουλη ηταν ο λοφος της εκκλησιας του Δημου και οχι το παλατι του οθωνα και των επιγονων του!!
    Απαξιωση σε ολους τους και στροφη στον συναθρωπο και συμπολιτη μας. Να κατακτησουμε την αξιοπρεπεια και την δημοκρατια βαζοντας τον καθενα απο μας, πολιτη αυτου του λαου και της χωρας στο επικεντρο καθε δρασης που εχει ευρυτερο συλλογικο στοχο και αποτελεσμα. Αμεσο Δημοκρατια τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ......ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ...ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συντονίζετε και κάτι αντίστοιχο στην Θεσσαλονίκη; Ή/και σε καμία άλλη πόλη. Γιατί είναι καλύτερα παντού ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου