Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ

Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

Το μπούσουλα δεν είναι ανάγκη να είσαι ναυτικός για να ξέρεις τι είναι. Πάντως είναι η πυξίδα γι’ αυτούς που υποκρίνονται τους μορφωμένους  και μπούσουλας για τον απλό λαό.
 Οι μορφωμένοι έχουν χάσει την πυξίδα για το πώς πρέπει να διοικούν ένα λαό και ο λαός το μπούσουλα για το ποιός είναι υπεύθυνος για την κατάντια του.

 Έχουμε χάσει το μπούσουλα γιατί μας έκαναν να μη μπορούμε να διακρίνουμε τον εχθρό από το φίλο, το δολοφόνο που θέλει να κάψει ζωντανό από αυτόν που προσπαθεί να μας γλυτώσει.
 Όλοι αυτοί οι μπαχαλάκηδες όπως τους αποκαλούν, δε μπορεί να ξεφύτρωσαν ξαφνικά μέσα στον κόρφο μας, όπως δεν μπορεί να είναι τα παιδιά της διπλανής μας πόρτας ή και τα παιδιά μας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι για το τι γίνεται.
 Παίρνουμε χαμπάρι μόνο από τα δελτία ειδήσεων από την πολυθρόνα μας το βράδυ και από τα επιλεγμένα στιγμιότυπα που δείχνουν τους κακούς αστυνομικούς να σπάζουν στο ξύλο κάποιον με την κουκούλα ακόμα στο κεφάλι και σακίδιο στην πλάτη και μια βαριοπούλα πεσμένη μπροστά στα πόδια του και αυτόν ο χρυσοπληρωμένος δημοσιογράφος να τον αποκαλεί διαδηλωτή .
Οι ειδήσεις τρέχουνε και σένα σου μένει η συμπόνια για τον ξυλοδαρμό του καημένου του διαδηλωτή που είπε ο δημοσιογράφος.
 Δεν ισχυρίζομαι πως δε συμβαίνουν βαρβαρότητες από μέρους των αστυνομικών, αλλά αυτό είναι άλλο πράμα, πως για όλα φταίνε οι αστυνομικοί. Σκεφτείτε μόνο πως και αυτοί είναι παιδιά της ίδιας ηλικίας μ’ αυτούς που τους πετάνε τις μολότοφ για να τους κάψουν. Και σκεφτείτε ακόμα πως αυτά τα παιδιά που είναι τα πραγματικά θύματα των καταστάσεων πήγαν και έγιναν μπάτσοι από ανάγκη για να πάρουν γρήγορα μεροκάματο και να μπορέσουν να ζήσουν μέσα στον κυκεώνα της ανεργίας που μαστίζει την ηλικία τους.
 Όλοι είδαμε τον ξυλοδαρμό ενός πεσμένου πολίτη από πέντε αστυνομικούς και ενός έκτου που ήρθε τρεχάτος από άλλο πλάνο για να χτυπήσει με κλωτσιά στο κεφάλι τον πολίτη.
 Δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να δέρνει τους πολίτες, αλλά να προλαβαίνει και να συλλαμβάνει όλους αυτούς που έχουνε κάνει μπάχαλο αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάς.
 Αναρωτιέμαι αυτοί οι νέοι και από τις δύο πλευρές, από πού αντλούν αυτό το τεράστιο μίσος ο ένας εναντίον του άλλου και ποιοί είναι αυτοί που τους φανατίζουν και τους χρηματοδοτούν.
  Είδαμε τους μπαχαλάκηδες να τρέχουν και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν μπροστά τους να ανοίγουν διάδρομο να περάσουν και μετά να τρέχουν από πίσω να τους δείρουν. 
 Πού βρεθήκανε όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί που πάνε κάθε λίγο και λιγάκι και κάνουν κόλαση τα αστυνομικά τμήματα με τις βόμβες μολότοφ που πετάνε.
 Όταν κατά τύχη καταφέρουν και πιάσουν κανένα από δαύτους τότε τρέχουν πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφοι να απαλλάξουν τα αθώα τα παιδιά που βρέθηκαν κατά λάθος στα επεισόδια πηγαίνοντας στη δουλειά τους με την κουκούλα στο κεφάλι και το σακίδιο στην πλάτη γεμάτο με μολότοφ με σφυριά και με τσεκούρια.
 Ξανααναρωτιέμαι μήπως για να μπορέσουμε να ξανακυκλοφορήσουμε στους δρόμους χωρίς να φοβόμαστε να καούμε ζωντανοί να ξαναάνοιγε αυτή η Μακρόνησος και όσους πιάνανε να τους στέλνανε εκεί να κάνουν μερικούς μήνες διακοπές να πάρουν καθαρό αέρα μπας και συνέλθουν;
 Αυτά που υποστήριξα πάρα πάνω δεν είναι ακραίες θέσεις, αλλά εκφράζουν την αγωνία του μέσου Έλληνα με όλα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.
 Οι πολιτικοί από τη μια μεριά, ή ορισμένοι απ’ αυτούς , έχουνε καταβροχθίσει το μέλλον της Ελλάδας και κανένα δε βλέπουμε να τον βάζουν φυλακή γιατί οι μισοί καλύπτουν τους άλλους μισούς, έτσι δε βλέπουμε και κανένα από τους μπαχαλάκηδες να πηγαίνει μέσα μπας και βάλει μυαλό.
 Μας έχουν βάλει να τρωγόμαστε μεταξύ μας και οι διάφοροι David, Ntaniel και Timothi  τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση γιατί καταφέρνουν χωρίς να φαίνονται, να μας χώνουν όλο και πιο βαθιά στο σακούλι με τα φίδια.
Θα μου πείτε τώρα και με το δίκιο σας. Καλά εσύ περιμένεις να μας σώσουν οι Τζέφριδες; Όχι δεν το περιμένω, αλλά στο χέρι μας είναι να τους διαλοστήλουμε όλους αυτούς που πρόδωσαν αυτό τον τόπο και προπαντός να πάνε φυλακή, έτσι για να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα. 
 Έ δε μπορεί, θα πήρατε χαμπάρι και το τι έγινε στο Αμέρικα με τον κύριο Στρός Καν.
 Τον συνέλαβαν για απόπειρα βιασμού απ’ ότι λένε οι ειδήσεις μιας καμαριέρας και δεν κουνιέται φύλλο όταν οι Αμερικάνοι κι αυτοί που είναι από πίσω τους, βιάζουν ολόκληρη την υφήλιο και δολοφονούν ολόκληρους λαούς χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
 Λοιπόν αυτό το μπούσουλα που μας καθορίζει τι σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθούμε για να μην εξοκείλουμε και πέσουμε στα βράχια της αμετροέπειας πρέπει να ψάξουμε να ξαναβρούμε γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Τα πελώρια αφρισμένα κύματα είναι πίσω μας και μας σπρώχνουν και μπροστά μας τα κοφτερά βράχια να μας συντρίψουν.

 ΒΟΗΘΕΙΑαααάάάά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*o Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος- Συγγραφέας.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΘΕΟΦΙΛΕ , ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ , ( ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ), ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ , ΠΑΡΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
    Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ .
    HEIL GAP (or mind the GAP)

    Α)
    From HEIL GAP

    ΚΥΡΙΕ Μανώλη Γλέζο. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ «Σκληρή γλώσσα από τον Μανώλη Γλέζο.»
    ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ «Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Η κατάσταση σε ορισμένες συνοικίες είναι απαράδεκτη. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν αντιμέτωποι με όλο αυτό το κύμα που εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «κύμα» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ TON ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , ΛΕΤΕ
    = Φταίει επίσης η κυβέρνηση, που δεν κάνει ό, τι πρέπει. Έπρεπε να πιάνει τον καθέναν και να τον ρωτά «από πού είσαι;» και αν απαντά λ.χ. «από το Αλγέρι» να τον στέλνει στη Γαλλία! Να πληρώσει εκείνη που είναι αιτία γι' αυτό. [...] Γιατί να την πληρώνουν μόνο οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης και όχι του Ψυχικού και της Φιλοθέης; =
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ « ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΣΦΑΛΑ ΤΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .»

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΖΗΤΑΤΕ « Μείωση στρατιωτικών δαπανών »
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΦΕΡΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ - ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ στις ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    ΥΠΟΥΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ , ΞΕΡΕΤΕ .

    ΛΕΤΕ «Να μας δώσουν επίσης πίσω οι Γερμανοί τα 162 δισ. πολεμικές αποζημιώσεις που με τον τόκο φτάνουν το 1 τρισ. .»
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ , ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΟΡΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .

    ΔΙΑΒΑΖΩ «Αν η Ελλάδα έκανε ένα ομολογιακό δάνειο και η κυβέρνηση κέρδιζε την εμπιστοσύνη του λαού, τι λες, ο κόσμος θα δάνειζε ή όχι την κυβέρνηση; Θα τη δάνειζε. [...]».
    ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΕΩ ΕΓΩ (ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,) ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ , ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γ.Α.ΠΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ .

    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ = Η αριστερά παίρνει άκριτα το μέρος των μεταναστών χωρίς να καταδικάζει τις μαφίες που δρουν μέσα στους μετανάστες = ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ) , (ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ) ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ , ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. B)

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΘΕ «Έχουμε κρίση του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, κρίση στα δημοσιονομικά και κρίση γενικότερα στην οικονομία της χώρας»
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ Ε.Ε. , ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΦΥΣΙΚΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) .( ΟΜΩΣ , ΕΠΕΙΔΗ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΔΩ , ΚΑΛΛΙΣΤΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ )
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ «ΕΞΑΛΒΑΝΙΣΜΟ» (sic) ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ , ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ , ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΑΣΚΟΥΝΗΣ , ( ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ) ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ , (ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ) , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . ( ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ )
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ -Η Αριστερά θα πρέπει να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας;
    Ε ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΩΝΙΔΕΣ
    ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ , ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ, ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΜΑΣ , ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ «Λίμνη Βιστωνίδα « ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ , ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ « @ΔΕΛΦΙΣΤΙΚ@ » ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
    ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΔΕΗ» ΤΟΝ «ΟΤΕ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟ- ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΩΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ
    « ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ » ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΝΤΑΝΤΕΥΕ », ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ .
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ , ΩΣΤΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (δυτικό) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙ(Α)ΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ .
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ, TΟN ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ TΗN ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ .


    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου