Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ - ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

Άποψή μου είναι ότι οι πραγματικοί αφέντες τούτου εδώ του κόσμου, δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει με όλα τα κόλπα που συνέλεξα και μπορείτε να βρείτε στον Θαλαμοφύλακα, να συγκεντρώσουν αμύθητο πλούτο.

Οι άνθρωποι αυτοί, δωροδοκώντας τους πολιτικούς με τα χρήματά τους και κοιμίζοντας τους υπόλοιπους ανθρώπους με την τηλεόραση, τις διασκεδάσεις και τις άθλιες ανέσεις που τους βυθίζουν στην ραστώνη, ελέγχουν την ροή της ανθρωπότητας.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν λογαριάζουν εθνικότητες, θρησκείες, φυλετικές διαφορές κ.λ.π., παρά μόνο το κέρδος, θέλουν να μετατρέψουν την ανθρωπότητα σε ανώνυμο πλήθος ζώων πρόθυμων να εργαστούν για αυτούς. Οι ελίτ αυτές υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, και είναι υπερεθνικές. Αυτές νομίζω είναι οι εχθροί της ανθρωπότητας, και όχι οι εκπρόσωποι τύπου τους που είναι οι πολιτικοί κάθε χώρας.

Ετσι λοιπόν, απέφευγα πάντα να προσδιορίσω εθνικά, θρησκευτικά ή με άλλον διαχωρισμό πέραν του ταξικού αυτήν την ελεεινή κάστα. Δέν με ενδιαφέρει αν είναι εβραίοι, ιλουμινάτι, μπίλντερμπεργκ ή ότι άλλο. Με ενδιαφέρει ότι ανήκουν σε αυτήν την τάξη ψυχοπαθών που πιστεύει ότι γεννήθηκε για να διαφεντεύει την ανθρωπότητα και την μοίρα της. Και είναι εχθροί μου.

Επίσης δεν πιστεύω στην τυφλή ταμπελοποίηση τύπου "Είναι εβραίος", "είναι μουσουλμάνος", "είναι ολυμπιακός". Πιστεύω ότι σε όλες τις ομάδες (ακόμα και στον ολυμπιακό!) υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμφωνούν με ότι γίνεται, άνθρωποι που εργάζονται για να βελτιωθεί η κατάσταση, και ίσως ακόμα άνθρωποι ουσίας, πολύ πιο αξιόλογοι από εμένα που απλώς γράφω εξυπνάδες.

Δεν μπορώ όμως να μείνω συναισθηματικά αμερόληπτος όταν βλέπω εικόνες σαν αυτές:



και βίντεο σάν αυτό:



και όλα τα σχετικά βίντεο που θα σας βγάλει το youtube δίπλα.

Η αιματοχυσία στην γάζα πρέπει να σταματήσει!

Ο κύκλος του αίματος πρέπει να διακοπεί. Οι ισραηλινοί πρέπει να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τους Παλαιστίνιους. θα πρέπει να μάθουν να ζουν μαζί τους.

Διάβασα ότι "...Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στρατηγός Αβι Μπεναγιάχου διευκρίνισε ότι η επιχείρηση των ισραηλινών κομάντος εναντίον της ανθρωπιστικής νηοπομπής έγινε σε διεθνή ύδατα..." λες και το πρόβλημα είναι ποιανού νερά ματώθηκαν.

Αγαπητοί μου εβραίοι.

Δεν είμαι αντισημίτης. Οταν όμως βλέπω τέτοια φρίκη και διαβάζω τέτοιες ανοησίες, γίνομαι. Νιώθω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω. Νιώθω μια οργή να με γεμίζει για εσάς, το γ@μημ3ν0 σας κράτος, και τα γουρούνια που σας κυβερνάνε. Αρχίζει να μην με ενδιαφέρει αν το ισραήλ και οι εβραίοι είναι άλλο πράγμα, ούτε αν οι εβραίοι της Ελλάδας δεν ευθύνονται.

Και την επόμενη φορά που θα δώ στις ειδήσεις ότι έσκασε βόμβα σε εμπορικό κέντρο του ισραήλ θα το χαρώ. Και όταν θα δω στην Ελλάδα Ελληνες να λιντσάρουν εβραίους, θα το χαρώ επίσης. Και εύχομαι να χάσετε και να εξαφανιστείτε απο προσώπου γής.

Γουρούνια.



Δείτε και Greek Blogs Χρυσόστομος

1 σχόλιο:

  1. AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΤΟ 325 Κ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ.
    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ HAARP, ΚΛΠ.
    ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΗΓΕΤΗ, ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΑΜΠΟΥ, ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Κ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΙΚΟΥΣ Κ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Κ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΙΣ), ΑΡΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου